unutulmaz varrrrrrrr şu edaya gıcık oluyorum yaa ablasını ayırdı sonunda
unutulmaz varrrrrrrr şu edaya gıcık oluyorum yaa ablasını ayırdı sonunda
bayada olmuş tatlım yaa...
düzenli çalışmıyorsun erhalde :jeyyar: iki gün arayla çalışmalar olmalı tatlımyerimseniben
ben ilk ay korunmadım ve hamile kaldım :kedi:
çalişmaları aksatmak yok:jeyyar:
slm kızlar ben geldimm... :))
ayy ewet bende onu izliyorum şimdi...kız niye öyle diyorsun bende aksine ablasına gıcık oluyorum bıraksın artık onları yaa ne güzel bebişleriyle mutlu bir yuva kursunlar işte:))
herkeze iyi geceler arkadaşlar ben çıkıyom çok uykum geldi.
yarında dr. gidicem kısmetse kotrole 1hafta oldu kürtaj olalı bakalım dr.dekadar zaman vrcek tekrar hamile kalabilmem için.
slmm kızlarr ben geldim.dizilerden fırsat bulabildim sonunda :))
hoşgeldin canım :) biz de hem dizi izliyoruz hem de onlara yorum yapıyoruz :)))
ArkadaŞlar ben de Çıkıyorum ya gÖzlerİm dayanamıyo...muhabbete devam edeyım dedım ama yarın 27 canavar Çocuk benİ ders anlatmam İÇİn beklİyor olacak yarın gİremezsem Şİmdİden hepİnİze saĞlık,mutluluk,para,aŞk,sevgİ,baŞarı en Önemlİsİ de bebek dİlİyorum yÜce allahtan.hepİmİze hayırlı bİr yıl olur İnŞallah..İyİ seneler sırdaŞlarım...
gördüm gördüm :)) sayfaları oku oku bitmedi:):hulya:
ayyy şimdi geldim ama esne esne ağzım yırtılcak,çıkıyorum bende kızlar. gidip atayım kendimi yatağa...kendinize çok iyi bakın..kocişleri de yalnız bırakmayın..binin tepesine Şeniz
kuzucumm hoşgeldinn:)) ay savunma şu kızı canım ya neresi güzel ablasını sevdiğinden ayırdı eniştesiyle beraber ya hiç olacak şey mi gıcık olyorum gıcık :))
ayy canım bu diziler yüzünden kavga ediyormuşuz düşünsene ne komik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?