Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:)) canım dediğim gibi ilk aylar hiç birşey bilmiyordum sonradan öğrendim ondan sonrada bi türlü olmadı :)) sen ne kadar şanslısın ne güzel vallahi nazar değmesin hemen hamile kalabilmişsin..işallah darısı bizlereeeeee :))

slm kızlar ben geldimm... :))

ayy ewet bende onu izliyorum şimdi...kız niye öyle diyorsun bende aksine ablasına gıcık oluyorum bıraksın artık onları yaa ne güzel bebişleriyle mutlu bir yuva kursunlar işte:))

kuzucumm hoşgeldinn:)) ay savunma şu kızı canım ya neresi güzel ablasını sevdiğinden ayırdı eniştesiyle beraber ya hiç olacak şey mi gıcık olyorum gıcık :))

herkeze iyi geceler arkadaşlar ben çıkıyom çok uykum geldi.
yarında dr. gidicem kısmetse kotrole 1hafta oldu kürtaj olalı bakalım dr.dekadar zaman vrcek tekrar hamile kalabilmem için.

herkeze iyi geceler arkadaşlar ben çıkıyom çok uykum geldi.
yarında dr. gidicem kısmetse kotrole 1hafta oldu kürtaj olalı bakalım dr.dekadar zaman vrcek tekrar hamile kalabilmem için.

canımm iyi geceler iyi uykular..işallah güzel haberlerini bekliyoruz tatlım :1hug:

ArkadaŞlar ben de Çıkıyorum ya gÖzlerım dayanamıyo...muhabbete devam edeyım dedım ama yarın 27 canavar Çocuk benı ders anlatmam ıÇın beklıyor olacak yarın gıremezsem Şımdıden hepınıze saĞlık,mutluluk,para,aŞk,sevgı,baŞarı en Önemlısı de bebek dılıyorum yÜce allahtan.hepımıze hayırlı bır yıl olur ınŞallah..ıyı seneler sırdaŞlarım...

canımm çok teşekkür ederiz sana mutlu yıllar aynı dileklerin sana da olsun işallahhh :Saruboceq:

ayyy şimdi geldim ama esne esne ağzım yırtılcak,çıkıyorum bende kızlar. gidip atayım kendimi yatağa...kendinize çok iyi bakın..kocişleri de yalnız bırakmayın..binin tepesine Şeniz

ayyy şimdi geldim ama esne esne ağzım yırtılcak,çıkıyorum bende kızlar. gidip atayım kendimi yatağa...kendinize çok iyi bakın..kocişleri de yalnız bırakmayın..binin tepesine Şeniz

kaydirigubbakcemile3 iyi geceler canım tatlı rüyalarr...

kuzucumm hoşgeldinn:)) ay savunma şu kızı canım ya neresi güzel ablasını sevdiğinden ayırdı eniştesiyle beraber ya hiç olacak şey mi gıcık olyorum gıcık :))

hoşbulduk canımcıgım:)) yaa ama bilmiyoduki başta eniştesi oldugunu yaa yazık deil mi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…