Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Hehe :) Ne yapayım yaaa,ben de böyle bi tuhafım karakterli biriyim işte
-tatlicadiarzu-

Evet evet30 Ocak diyelim :) Listenin en altında olmaktan sıkılmaya başlamıştım artık :roflol:

ayy canım yine güldürdün beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Amin canım cümlemize!Ama öyle düşünme;öyle düşünğrsen her ay lekelenmen olduğunda bile içinde fark etmesen de bir umut olur
Doktora heerr şeyi sor bak!ve gelip direk bize de anlat tammammı canımcım.

bayankarasu tatlım sen kaç yaşındasın?

84 doğumluyum canım, yani 25 yerimseniben
Senin bi de oğlun mu var? Ben de bi oğluşum olmasını çok istiyorum biliyo musun opuyorumnanaktan bu ay hamiş kalırsam oğluş olacakmış çin takvimine göre kaydirigubbakcemile3 tabi Allah bilir onu ancak, sağlıklı olsun da :Saruboceq:

canım valla hiç belli olmaz o senin gibi kaç kişi bi kerede tutturuyo inşallah hamişsindir bu arada eşin içinde geçmiş olsun canım

canım işallah bebeğin gelmiştir :Saruboceq: hiç belli olmaz bir günde de olur olacağı varsa..eşine de çok geçmiş olsun canım :1hug:

İnşallah alırız güzel haberlerini;e testi ne zaman uyapmayı düşünüyorsun peki?
Listeye gelince son bir kaç sayfa içinde olması lazım son halinin !

evet canım listeyi şimdi gördüm 1 2 gün daha geçsin ancak öyl eyaparım tabi geçerse inş gecer kaydirigubbakcemile3

Evet valla ümitleniyo insan, ben de geçtiğimiz iki ay lekelenmelerden ümitlendim hamişim sandım ama adet geldi peşine, demek ki ben böyle olucam bundan sonra, artık lekelenme olursa anlicam ki kırmızı kart geliyo

Suozdek canımcım eşin için geçmiş olsun, sen de inşallah 1 günde tutturmuşsundur kısss belli mi olur :Saruboceq:

neyse kızlar ben kaçıyorum Allah muhabbetinizi daim etsin herkese hayırlı günler bol hamiş haberli bi gün olması ümidiyle güle güle opuyorumnanaktan

benden 5yaş küçükksün bebişim...
evet bir oğlum var8yaşında çok şanslıyım oğlum olduğu için.
erkek çocuk bambaşka anneye çok düşkün oluyolar eşimde kıskanıyo ikincide kız olsun oda beni sevsin diyo. oğlum bana ne laflar eder aman aman...
hiç üzmez birkere bile bana yüksek sesle konuştuğunu bilmem hiç kıyamaz bana.
allah gönlüne göre versin canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…