Hehe :) Ne yapayım yaaa,ben de böyle bi tuhafım karakterli biriyim işte
-tatlicadiarzu-
Evet evet30 Ocak diyelim :) Listenin en altında olmaktan sıkılmaya başlamıştım artık :roflol:
ben yukarılara doğru tırmanıyorum ah ahhhh
yok canım ya olmuyordur herhalde hem zaten hamileyken bidaha hamile kalamayızki hem adetimizde kesiliyo yaa
canım ben ne dıyorum bılıyomusun benım yıne böyle bır ay lekelerım gelecek ve ben yıne adet oluyorum dıyecegım ama hamıle olacagım yanı sasırıcam ınanamıcam gıbıme gelıyo sankı beklemıcemya olmasını o zamanda olacak sankı ne zormus valla bende artık kendımı kasmıyorum o kadar çalışamam gerçekten çok zor oluyor Allah ım nasıp eder ınsallah banada
bayankarasu tatlım sen kaç yaşındasın?
inş kızlar eger bu ay hamile kalırsam formüllerimi anlatıcm uzun uzun ama biliyomusunuz bu ay yumurtlama günümde sadece 1 defa çalışma yapabildik oda yumurtlama günümden 2 gün önce yani çok ta umudum yok heray sıkı sıkı takip edip günleri değerlendirirdim bu ay eşim kaza geçirdi bu ay geçti diyodumumudum yoktu ama hayırlısı şimdi beklemedeyim bide benim adetim hayatta geçmez fakat ilk defa bu ay çok dua ettim belki dualarım kabul olmuştur inş:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inş kızlar eger bu ay hamile kalırsam formüllerimi anlatıcm uzun uzun ama biliyomusunuz bu ay yumurtlama günümde sadece 1 defa çalışma yapabildik oda yumurtlama günümden 2 gün önce yani çok ta umudum yok heray sıkı sıkı takip edip günleri değerlendirirdim bu ay eşim kaza geçirdi bu ay geçti diyodumumudum yoktu ama hayırlısı şimdi beklemedeyim bide benim adetim hayatta geçmez fakat ilk defa bu ay çok dua ettim belki dualarım kabul olmuştur inş:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
en üst benim ama sengözlerimebaksanab :1no2::1no2:
İnşallah alırız güzel haberlerini;e testi ne zaman uyapmayı düşünüyorsun peki?
Listeye gelince son bir kaç sayfa içinde olması lazım son halinin !
canım valla hiç belli olmaz o senin gibi kaç kişi bi kerede tutturuyo inşallah hamişsindir bu arada eşin içinde geçmiş olsun canım
Amin canım cümlemize!Ama öyle düşünme;öyle düşünğrsen her ay lekelenmen olduğunda bile içinde fark etmesen de bir umut olur
Doktora heerr şeyi sor bak!ve gelip direk bize de anlat tammammı canımcım.
ay şimdi üç günlük tatil var bakalım geri dönünce neler bekliyo bizi çok merak ettim şimdi
bu arada cevap bekliyorummmmmm
canım işallah bebeğin gelmiştir :Saruboceq: hiç belli olmaz bir günde de olur olacağı varsa..eşine de çok geçmiş olsun canım :1hug:
hakkaten bilmiyordum ben o yüzden sordum canım sağol:1hug:
canım ben yazdım ama görmedin herhalde:çok üzgünüm:
gördüm sonradan bende sana cevap yazdım ama bu seferde sen görmedin heralde
neyse kızlar ben kaçıyorum Allah muhabbetinizi daim etsin herkese hayırlı günler bol hamiş haberli bi gün olması ümidiyle güle güle opuyorumnanaktan
84 doğumluyum canım, yani 25 yerimseniben
Senin bi de oğlun mu var? Ben de bi oğluşum olmasını çok istiyorum biliyo musun opuyorumnanaktan bu ay hamiş kalırsam oğluş olacakmış çin takvimine göre kaydirigubbakcemile3 tabi Allah bilir onu ancak, sağlıklı olsun da :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?