Suozdek canımcım eşin için geçmiş olsun, sen de inşallah 1 günde tutturmuşsundur kısss belli mi olur :Saruboceq:
benden 5yaş küçükksün bebişim...
evet bir oğlum var8yaşında çok şanslıyım oğlum olduğu için.
erkek çocuk bambaşka anneye çok düşkün oluyolar eşimde kıskanıyo ikincide kız olsun oda beni sevsin diyo. oğlum bana ne laflar eder aman aman...
hiç üzmez birkere bile bana yüksek sesle konuştuğunu bilmem hiç kıyamaz bana.
allah gönlüne göre versin canm.
kızlar sessizlik oldu birden birinin kızı oldu herhaldee:roflol::roflol:
canım benim eşim değil beleneyin eşi kaza geçirmiş.. mesajlar karıştı :)
ayy canım yine güldürdün beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende oğluşumu okuldan almaya gidiyom kızlar hoşçakalın.
Kızlar ben yemeğe çıkıyorum, bir saat sonra falan yine buralardayım bi aksilik olmazsa, biyerlere kaybolmayın emi :1hug:
Haksız mıyım ama yaaaaaaa!10 gün bekledim yazmadım kendimi en sonda olmayyaım diye,e bekledim de ne oldu bi 5 gündür de en sonda bekliyorum :roflol:
Evet valla ümitleniyo insan, ben de geçtiğimiz iki ay lekelenmelerden ümitlendim hamişim sandım ama adet geldi peşine, demek ki ben böyle olucam bundan sonra, artık lekelenme olursa anlicam ki kırmızı kart geliyo
:roflol::roflol: kız ben ne yapim günlerdir altlardayım yeni yeni çıkıyorum üstlere :))) hele erken regl olursam en üstü hiç göremicemmm senağlama
kız ağzını hayra açklava:
benden 5yaş küçükksün bebişim...
evet bir oğlum var8yaşında çok şanslıyım oğlum olduğu için.
erkek çocuk bambaşka anneye çok düşkün oluyolar eşimde kıskanıyo ikincide kız olsun oda beni sevsin diyo. oğlum bana ne laflar eder aman aman...
hiç üzmez birkere bile bana yüksek sesle konuştuğunu bilmem hiç kıyamaz bana.
allah gönlüne göre versin canm.
:roflol::roflol: kız ben ne yapim günlerdir altlardayım yeni yeni çıkıyorum üstlere :))) hele erken regl olursam en üstü hiç göremicemmm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?