Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Zehsel canım hayırlısı olsun artık yaa, madem yedin kırmızı kartı, önümüzdeki maçlara bakacaksın artık sen de, üzülmek yok, biz hep yanındayız... :1hug:

canım benım sagolun ama gerçekten zor bır gün geçırdım dün falan bugün daha ıyıyım aslında hiç hazırlanmamıstım bu ay kırmızılara ama oldu işte elımden bişi gelmez esım için randevu aldık cumartesı için o gıtsın bır bakalım ne dıcek doktor ben ona göre gıdıcem işte hayırlısı artık tatlım

sordum hiç ölesine aldım dedi

canım ya gerçekten birşey yoktur yani ebrulinin dediği gibi bebek düşünürken sen bu sıkıntıları yaşarken öyle bir şey yapar mı ya tesadüfen öyle üstüste gelmiştir bunlar..hem sen arkadaşlarına olmuş ya onlardan etkilendin sanırım..içini ferah tut canım düşünme böyle şeyler :teselli:

Hehe !!!Biz hayatta duramayız bilgisayarsız bir laptop benim kucağımda bir laptop eşimin kucağında ,e ne olur ne olmaz misafir gelir de elimizden alır diye bi tane de masanın züerinde misafir için duruyoooo delikafadulden Öylece oturuyoruz karşılıklı!:)

Anlaşmanıza gelince,daha yeni evlisiniz nasılsa bozulacak o anlaşma ama bozan sen olma ki sonradan laf etmeye kakkın olsun :roflol:

hepinize teşekkür ederim :1hug:

Hayırlısı olsun bitanem, biz de eğer bu ay da olmazsa kocişe test yaptıracaz bakalım... Hepimizin hakkında hayırlısı :Saruboceq:

zehselcim sende üzme kendini bebiş yoksa hiç olmazsa adetin geldi bidahakli aya daha sıkı hazırlanırsın

canım zaten masallah benım adetım çok düzenlıdır nazar degmesın smart gırl de çok ıyı bılır zaten ama sıkı çalışmaktan bıktım ınan olmuyor artık görev gıbı oluyo onun için her zaman çalışmıyoruz bız hayırlısı yanı Allah ım ol dedıkten sonra 1 gecede oluyo işte

He he haklısın galiba :roflol: :roflol: :roflol:

fatoşcum sen yine içini ferah tut kendi kendini yeme
çok şüpheli davranıyorsa gözet o zaman ama sor yani bişeleri çaktırmadan üstüne gitme ama sıkılmasın sonra

:roflol::roflol:

Zehsel canım hayırlısı olsun artık yaa, madem yedin kırmızı kartı, önümüzdeki maçlara bakacaksın artık sen de, üzülmek yok, biz hep yanındayız... :1hug:

canım vallahı önümüzdekı maçlaramı bakıcaz yoksa yapılan tetkık ve tahlıl sonuçlarınamı bakıcaz bılmem Allah ım hakkımızda hayırlısını versın yanı ama ınsan üzülüyo 7 ay oldu ya ne zormus:çok üzgünüm: sagolun yanımdasınız bılıyorum tatlım:1hug:

Evet biliyorum;o yüzden farkındaysan hiç dün belki bebiş geliyordur falan demedim sana.
Adetlerin düzenli olması müthiş bir avantaj. Çalışmalra gelince biz ilk kez böyle çalışacağız ama aynı zamnda son kez de olacak;hayatta o kadar uğraşamam ben de yaaa!Allah nasılsa bir gün bana da veirr inşallah,kasmaya gerek yok!

evet canım doğru söylüyosun herşey Rabbime kalmış insanlar bi gece korunmuyo o gece hamile kalıyo ama sen yinede çalışmaları bırakma görev gibide düşünme zevk için yap düşünme bile çoçuğu o an biliyorum yaaa bu yıl bol hamişli geçicek

Allahım bana da smartın soğuk kanlılığından azıcık ver nolur yaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı günler kızlar nasılsınız hala beklemedeyim bu arada hızınıza yetişemiyorum takip edemiyorum sizi pc başında çok vakit geçiremiyorum açıkcası dün adet günümdü hala gelmedi inş hayırlısıyla gelmez bu arada listeyi aradım bulamadım ismimi günü geçmişlerin arasında görmek bile çok güzel biliyomusunuz kaydirigubbakcemile2

canım ben ne dıyorum bılıyomusun benım yıne böyle bır ay lekelerım gelecek ve ben yıne adet oluyorum dıyecegım ama hamıle olacagım yanı sasırıcam ınanamıcam gıbıme gelıyo sankı beklemıcemya olmasını o zamanda olacak sankı ne zormus valla bende artık kendımı kasmıyorum o kadar çalışamam gerçekten çok zor oluyor Allah ım nasıp eder ınsallah banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…