Tamam canım :çok üzgünüm: Doktordan randevunu da almışsın okudupum kadaıyla,bu kırmızılara hazırlamışsın kendini bu ay. İnşallah hayırlısı olur canım benim.Bu küçük aileyle biz hep yanındayız unutma !!!
sordum hiç ölesine aldım dedi
Canım biz karı koca bilgisayar öğretmeniyiz zaten, evde iki bilgisayar birden var, internette var ama evlenirken birbirimize söz vermiştik, evde bilgisayar başına oturmak yok, birbirimize vakit ayırıcaz diye, o yüzden akşamları mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz bilgisayarları,
Ama aklım da hep sizde kalıyo, arada bir kaçamak yapsam bişey olmaz heralde dimi kaydirigubbakcemile3 kocişi de salarım oyun oynar :roflol:
canım ya gerçekten birşey yoktur yani ebrulinin dediği gibi bebek düşünürken sen bu sıkıntıları yaşarken öyle bir şey yapar mı ya tesadüfen öyle üstüste gelmiştir bunlar..hem sen arkadaşlarına olmuş ya onlardan etkilendin sanırım..içini ferah tut canım düşünme böyle şeyler :teselli:
canım benım sagolun ama gerçekten zor bır gün geçırdım dün falan bugün daha ıyıyım aslında hiç hazırlanmamıstım bu ay kırmızılara ama oldu işte elımden bişi gelmez esım için randevu aldık cumartesı için o gıtsın bır bakalım ne dıcek doktor ben ona göre gıdıcem işte hayırlısı artık tatlım
zehselcim sende üzme kendini bebiş yoksa hiç olmazsa adetin geldi bidahakli aya daha sıkı hazırlanırsın
Smartcım azizeyi de ekledin mi listeye, bi kişi daha katıldı aileye :1hug:
Hehe !!!Biz hayatta duramayız bilgisayarsız bir laptop benim kucağımda bir laptop eşimin kucağında ,e ne olur ne olmaz misafir gelir de elimizden alır diye bi tane de masanın züerinde misafir için duruyoooo delikafadulden Öylece oturuyoruz karşılıklı!:)
Anlaşmanıza gelince,daha yeni evlisiniz nasılsa bozulacak o anlaşma ama bozan sen olma ki sonradan laf etmeye kakkın olsun :roflol:
Canım okudum listeye eklenmek istediğini ama tarih belirtemiş ki.... O yüzden ekleyemedim.
Hehe !!!Biz hayatta duramayız bilgisayarsız bir laptop benim kucağımda bir laptop eşimin kucağında ,e ne olur ne olmaz misafir gelir de elimizden alır diye bi tane de masanın züerinde misafir için duruyoooo delikafadulden Öylece oturuyoruz karşılıklı!:)
Anlaşmanıza gelince,daha yeni evlisiniz nasılsa bozulacak o anlaşma ama bozan sen olma ki sonradan laf etmeye kakkın olsun :roflol:
Zehsel canım hayırlısı olsun artık yaa, madem yedin kırmızı kartı, önümüzdeki maçlara bakacaksın artık sen de, üzülmek yok, biz hep yanındayız... :1hug:
canım zaten masallah benım adetım çok düzenlıdır nazar degmesın smart gırl de çok ıyı bılır zaten ama sıkı çalışmaktan bıktım ınan olmuyor artık görev gıbı oluyo onun için her zaman çalışmıyoruz bız hayırlısı yanı Allah ım ol dedıkten sonra 1 gecede oluyo işte
canım zaten masallah benım adetım çok düzenlıdır nazar degmesın smart gırl de çok ıyı bılır zaten ama sıkı çalışmaktan bıktım ınan olmuyor artık görev gıbı oluyo onun için her zaman çalışmıyoruz bız hayırlısı yanı Allah ım ol dedıkten sonra 1 gecede oluyo işte
Evet biliyorum;o yüzden farkındaysan hiç dün belki bebiş geliyordur falan demedim sana.
Adetlerin düzenli olması müthiş bir avantaj. Çalışmalra gelince biz ilk kez böyle çalışacağız ama aynı zamnda son kez de olacak;hayatta o kadar uğraşamam ben de yaaa!Allah nasılsa bir gün bana da veirr inşallah,kasmaya gerek yok!
Azizeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin canııııım? Ocak sonu dedin ama kaçı olduğunu söylemedin :uhm:
Evet biliyorum;o yüzden farkındaysan hiç dün belki bebiş geliyordur falan demedim sana.
Adetlerin düzenli olması müthiş bir avantaj. Çalışmalra gelince biz ilk kez böyle çalışacağız ama aynı zamnda son kez de olacak;hayatta o kadar uğraşamam ben de yaaa!Allah nasılsa bir gün bana da veirr inşallah,kasmaya gerek yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?