Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet duymak istediği cevap değilmiş su naniknanik

evet canım öyleymiş:)) ama böyle örneklerle karşılaştığımız için hemen ümitlendirmeyelim diye düşündüm onun iyiliği için yani ama o anlamadı sanırım aman neyse herkes beğencek diye bir kural yok :))) şakkıdı

tabi canım. hayır madem duymamış testte çıkıp hamile olmayanı ozaman ne kurcalıyosun kurcaladın madem neden inanmıyosun çelişkiye bakkaydirigubbakcemile3

Eve gitme vakti eldi bizim =))
Herkese mutlu seneler...
Dualarımızın kabul olduğu, kucaklarımızın bebişle dolduğu bir sene olsun 2010 opuyorumnanaktan
hihoyyyt

LAPACI aminnnnnnnnnnnnnnnn diyorum gönülden
daha ben çıkamıyorum yaw:hulya:

nrgss ne güzel bak 2ay sonra yeniden hamilesin. her hamilelik kendine özgüdür aynısı olacak diye bir kaide yok yani. ben mayısta düşük yaptım hala bekliyorum. tekrar hamile kalırsam bende tedirgin olurum sanırım ama korkuya kapılmadan korku stres yaratır buda bebeğine zarar verir

Herkese mutlu seneler...
Dualarımızın kabul olduğu, kucaklarımızın bebişle dolduğu bir sene olsun 2010 opuyorumnanaktan
hihoyyyt

amiiiiiiinnnnn canım sanada iyi seneler malesef bende daha burdayım yaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:a015:

Herkese mutlu seneler...
hihoyyyt

amin canım hepimiz için işallah :Saruboceq: mutlu yıllar opuyorumnanaktan

Googlea çin takvimi diye yaz;ayrıca öin takvimi yaşımı hesapla diye de yaz;ayrı ayrı ara önce yaşını bul,sonra açtıın takvimden karşılığına bak canım

canım çok teşekkürler baktım,kızım olacakmış:))))) fallar bir yana sağlıklı olsunda farketmez cinsiyeti ...öncelikle hamile kaldığımız günü görmeyi Allah nasip etsin..çoook istiyoruummm,2010 da Allahım isteyen herkese bebiş versin:ecrin_bebek:

adete 8gün var ve benim kasıklarım dünden beri ağrıyo hatta acıyo sanırım kist oldu sol kasığım özellikle baskı var orda böle batan bişi.. yürürken bile hissediyorum. daha öncede kist olmuştu klomen kullandığım zaman. bu ay kuru incir yedim belkide bundan kist oldu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…