Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım ya inciri ben de yedim onun yumurtlamaya faydası var diye biliyorum kist yapacağını sanmam.. belkide hamilesindir ondan ağrıyordur hihoyyyt

evet o yüzden yedim inciri ay ne bilim ya:kedi:
Su senin adet bu ara dimi nedir durumun nekadardır bekliyosun v.s.

ben geldim..ay kızlar valla amma kaynatıyonuz hee..5 dk bırakmaya gelmiyo,sayfalar almış başını gitmiş yine.. :))) şimdi otur oku çiğdem .

canım yaa hemen kötüye yorma belki kist değildir bebiştir ya tabi umutlandırmak gibi olmasında sadece kötüye yorma o kadar

evet o yüzden yedim inciri ay ne bilim ya:kedi:
Su senin adet bu ara dimi nedir durumun nekadardır bekliyosun v.s.

evet canım 2 gün var adet sancıları var canım her ayki gibi aynı :) 8 ay oldu isteyeli canım ilk zamanlar yumurtlama günleri falan bilmiyordum sonradan öğrendim ama olmadı :)) bekliyorum büyük bir umutla birgün olur diye :)))

ne bilim okadar alıştım ki ben negatife. çok büyük sürpriz olur herhalde. kendimi avutmak için olsa gerek ki son 6aydır hep şunu söledim 2senedir olmadı bu ay mı olcak :) ozaman sanki koymadı yada daha az üzüyo ne bilim boşver
ebruli senin nedir durumun

Su canım bende yumurtlama diye bişiyi hiç bilmiyodum. oğlumda kazara hamile kaldım diyebilirim. ikinciyi istedikten tam 8ay sonra alla alla dedim noluyos niye kalamıyorum. yumurtlama günleri varmış meğer.:)) burda öğrendim herşeyi. aslında öğrenmesem daha iyiydi belkide. şartlı beraberlikten nefret ediyorum yani dşün. inşallahh allah bekletmez daha fazla canım daha şansın var senin.

canım yaa beninm adetime 10 gün var bu ay bi karar aldım belirti aramıcam diye ama bugün belirti aramaktan değil gerçek gerçek hissettiğimi söyleyim feci şekide akşamdan beri karın ağrım var bide bugün belim çok ağrıyo hissedilir derecede ama ben yinede bebeğe yormak istemiyorum çünkü geçen ay hüsrana uğramıştım o yüzden takılmamaya çalışarak adetimi bekliyoru.

ebruli yormayalım diyoruz ama bi umut hep. her ay adet olduğumda bi daha belirti aramıcam derim her ay ama :))))))) sonra yumurtlak zamanını hesaplarım sonra belirti varmı yokmu oramı buramı mıncıklarım:))))) ay inşallah hamileyizdir hepimiz

canım ya benimde umudum kadınların %70-80'i bir yıl içinde hamile kalabiliyormuş :)) işallah biz de o bir yıl içindeyizdir ben de kendimi bunla avutuyorum kaydirigubbakcemile3

bende iim canım ççç hamilelik ii gidiyo çok şükür canım,başldı tabi başlamaz olur mu:)) ögrendigim andan itibaren nazlanmaya başladım zaten :roflol: :roflol:

ya ne güzel yaa Allahım bizede nasip et o günleri varya bi hamile kalayım bizimkine yapmadığım naz kalmıcak ahdım var:dance:

ben geldim..ay kızlar valla amma kaynatıyonuz hee..5 dk bırakmaya gelmiyo,sayfalar almış başını gitmiş yine.. :))) şimdi otur oku çiğdem .

yaa ancak yazabildim...yine ne çok şey kaynatmışınız yaa klava: :)) nasılsınız canlarımmm....

kızlar hoşgeldiniz :)) öyle valla kaçırdınmı oku oku bitmiyor :))

asrewya canım iyiyiz sen nasılsınn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…