ayyy canım yaaa sen hiç gitme zaten olurmu:teytey:
adete 8gün var ve benim kasıklarım dünden beri ağrıyo hatta acıyo sanırım kist oldu sol kasığım özellikle baskı var orda böle batan bişi.. yürürken bile hissediyorum. daha öncede kist olmuştu klomen kullandığım zaman. bu ay kuru incir yedim belkide bundan kist oldu(
adete 8gün var ve benim kasıklarım dünden beri ağrıyo hatta acıyo sanırım kist oldu sol kasığım özellikle baskı var orda böle batan bişi.. yürürken bile hissediyorum. daha öncede kist olmuştu klomen kullandığım zaman. bu ay kuru incir yedim belkide bundan kist oldu(
evet o yüzden yedim inciri ay ne bilim ya:kedi:
Su senin adet bu ara dimi nedir durumun nekadardır bekliyosun v.s.
yaa ancak yazabildim...yine ne çok şey kaynatmışınız yaaklava: :)) nasılsınız canlarımmm....
yaa ancak yazabildim...yine ne çok şey kaynatmışınız yaaklava: :)) nasılsınız canlarımmm....
hoş geldin canımmmmm:1hug:
ne bilim okadar alıştım ki ben negatife. çok büyük sürpriz olur herhalde. kendimi avutmak için olsa gerek ki son 6aydır hep şunu söledim 2senedir olmadı bu ay mı olcak :) ozaman sanki koymadı yada daha az üzüyo ne bilim boşver
ebruli senin nedir durumun
iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik naz niyaz başladımı:roflol:
asrewya okuduğunu tahmin ettim sabah beri topiktesin yerimseniben
ne bilim okadar alıştım ki ben negatife. çok büyük sürpriz olur herhalde. kendimi avutmak için olsa gerek ki son 6aydır hep şunu söledim 2senedir olmadı bu ay mı olcak :) ozaman sanki koymadı yada daha az üzüyo ne bilim boşver
ebruli senin nedir durumun
bende iim canım ççç hamilelik ii gidiyo çok şükür canım,başldı tabi başlamaz olur mu:)) ögrendigim andan itibaren nazlanmaya başladım zaten :roflol: :roflol:
ben geldim..ay kızlar valla amma kaynatıyonuz hee..5 dk bırakmaya gelmiyo,sayfalar almış başını gitmiş yine.. :))) şimdi otur oku çiğdem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?