ebruli yormayalım diyoruz ama bi umut hep. her ay adet olduğumda bi daha belirti aramıcam derim her ay ama :))))))) sonra yumurtlak zamanını hesaplarım sonra belirti varmı yokmu oramı buramı mıncıklarım:))))) ay inşallah hamileyizdir hepimiz
ya ne güzel yaa Allahım bizede nasip et o günleri varya bi hamile kalayım bizimkine yapmadığım naz kalmıcak ahdım var:dance:
Su canım bende yumurtlama diye bişiyi hiç bilmiyodum. oğlumda kazara hamile kaldım diyebilirim. ikinciyi istedikten tam 8ay sonra alla alla dedim noluyos niye kalamıyorum. yumurtlama günleri varmış meğer.:)) burda öğrendim herşeyi. aslında öğrenmesem daha iyiydi belkide. şartlı beraberlikten nefret ediyorum yani dşün. inşallahh allah bekletmez daha fazla canım daha şansın var senin.
kızlar hoşgeldiniz :)) öyle valla kaçırdınmı oku oku bitmiyor :))
asrewya canım iyiyiz sen nasılsınn??
aynen canım ben de burda öğrendim :)) dediğine de katılıyorum aslında birşey bilmesek daha mı iyiydi ne..gerçi ben ilk zamanlar bilmiyordum ama yine de olmadı demekki günü gelmemiş:)) o tür beraberliği ben de sevmiyorum canım ya ama aklımızdanda çıkmıyorki:)) işallah Allah hiç birimizi bekletmez canım opuyorumnanaktan
evet canım çok zor oluyor valla:)) bende çok iyiyim canım Allah a şükr..kaydirigubbakcemile3
evet kızlar yaa bende ilk 4 ay yumurta hesabı falan bilmiyodum şurda 3 aydır takip ediyorum ama yinede olmadı bu ay taktiği değiştirdim adet başlayana kadar gün aşırı bakalım bu sefer tutucakmı ya girmediğimiz şekil kalmadı dimi:roflol::roflol:
çok sevindim canım işallah hep böyle güzel geçer hamileliğin :Saruboceq:
selam kızlarrr
asrewya........ suözdek... senayburge............
kılzar nasılsınız
:lepi: :lepi: Yedim yedim KIRMIZI KART YEDİM:lepi: :lepi:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:tomato: :tomato: ÇOK MUTLUYUMMMM :tomato: :tomato:
:lepi: :lepi: Yedim yedim KIRMIZI KART YEDİM:lepi: :lepi:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:tomato: :tomato: ÇOK MUTLUYUMMMM :tomato: :tomato:
iyiyiz canım sen nasılsın
kaynatıyoruz bizde ne olsun
akşam girenler kızacak ama oku oku bitmiyo diye
alkisalkisalkisçok sevindim canım süperrrrrrrrrrr:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?