Kızlar hepinizi çok SEVİYORUMMMMMM kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hııımmm bilmiyordum canım ellerine sağlık afiyet şeker olsun kocana doping sanada bebiş olsun
Kızlar hepinizi çok SEVİYORUMMMMMM kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende çok seviyorum hepinizi yaaaaaaaopuyorumnanaktan
nane şekerimizde gelmiş sanırım okuyo
Kızlar yaa, ben artık çıksam iyi olacak galiba, eve geçerken alışveriş de yapmam lazım biraz, yemeği de anca yetiştiririm, yarın ya da hafta sonu evden girmeye çalışırım yine ama çok uzun kalamam heralde(
Şimdiden hepinize kocişlerinizle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu sevgi dolu bir sene diliyorum, inşallah yeni yıl hepimize gönlümüzdeki meleğimizi de getirir canlarım, sizleri ÇOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Kızlar yaa, ben artık çıksam iyi olacak galiba, eve geçerken alışveriş de yapmam lazım biraz, yemeği de anca yetiştiririm, yarın ya da hafta sonu evden girmeye çalışırım yine ama çok uzun kalamam heralde(
Şimdiden hepinize kocişlerinizle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu sevgi dolu bir sene diliyorum, inşallah yeni yıl hepimize gönlümüzdeki meleğimizi de getirir canlarım, sizleri ÇOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım selam hoşgeldin dualarım seninle işallah sonuçalrın güzel çıkar :Saruboceq:selam kızlarrr
asrewya........ suözdek... senayburge............
kılzar nasılsınız
:lepi: :lepi: Yedim yedim KIRMIZI KART YEDİM:lepi: :lepi:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:tomato: :tomato: ÇOK MUTLUYUMMMM :tomato: :tomato:
saol canım sanada kocişinede mutlu huzurlu bol bebişli yıllar diliyorum.... biz de seni çooooook seviyoruzzzz.... bu arada seninle biz hemşeiyiz hee bende samsunluyum 9 aydır ankarada oturuyorum:)) kendine iyi bak canım... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum şimdi eve gidip eşyalarımı hazırlamam lazım
hepinize sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum ve inşallah yeni yılda tüm isteyenler bebişine kavuşur
hepinize iyi eğlenceler diliyorum artık pazartesi gelirim inşallah yeni yıla hamiş haberleriyle başlarız
hepinizi kocamaaaan öpüyoruummmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum şimdi eve gidip eşyalarımı hazırlamam lazım
hepinize sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum ve inşallah yeni yılda tüm isteyenler bebişine kavuşur
hepinize iyi eğlenceler diliyorum artık pazartesi gelirim inşallah yeni yıla hamiş haberleriyle başlarız
hepinizi kocamaaaan öpüyoruummmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ayyyyyyy canım benim çok mutlu oldum valla opuyorumnanaktan ben de bi hemşerimi buldum sonunda :1hug: :1hug: :1hug:
bende işlerimi bitirsem gidecem kofföre falan offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?