Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bende çok seviyorum hepinizi yaaaaaaaopuyorumnanaktan

Valla hayatta bi kocişime bu kadar sık onu sevdiğimi söylüyorum, bi de size opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sevgi kelebeklerim benim, siz ne tatlı şeylersiniz yaa :1hug:
Burda sizlerle vakit geçirmekten öyle keyif alıyorum ki, nerdeyse ders bile yapmicam okulda, her dakka sizinle konuşucam yahuuuuu kaydirigubbakcemile3

Kızlar yaa, ben artık çıksam iyi olacak galiba, eve geçerken alışveriş de yapmam lazım biraz, yemeği de anca yetiştiririm, yarın ya da hafta sonu evden girmeye çalışırım yine ama çok uzun kalamam heralde(
Şimdiden hepinize kocişlerinizle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu sevgi dolu bir sene diliyorum, inşallah yeni yıl hepimize gönlümüzdeki meleğimizi de getirir canlarım, sizleri ÇOOOOOOOOOOOOOK SEVıYORUM... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

saol canım sanada kocişinede mutlu huzurlu bol bebişli yıllar diliyorum.... biz de seni çooooook seviyoruzzzz.... bu arada seninle biz hemşeiyiz hee bende samsunluyum 9 aydır ankarada oturuyorum:)) kendine iyi bak canım... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

güle güle canım sağol ii dileklerin için iii yıllar sanada öpt seni bye

kızlar ben çıkıyorum şimdi eve gidip eşyalarımı hazırlamam lazım
hepinize sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum ve inşallah yeni yılda tüm isteyenler bebişine kavuşur
hepinize iyi eğlenceler diliyorum artık pazartesi gelirim inşallah yeni yıla hamiş haberleriyle başlarız
hepinizi kocamaaaan öpüyoruummmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlarrr
asrewya........ suözdek... senayburge............
kılzar nasılsınız
canım selam hoşgeldin dualarım seninle işallah sonuçalrın güzel çıkar :Saruboceq:

:lepi: :lepi: Yedim yedim KIRMIZI KART YEDİM:lepi: :lepi:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:tomato: :tomato: ÇOK MUTLUYUMMMM :tomato: :tomato:

canım yaaa inan çok sevindimm gözünaydın:)) hihoyyyt işallah en yakın zamanda bunları atlatıp meleğine kavuşursun :Saruboceq:

canım sizede mutlu yıllar dilediğin bütün güzellikler seninle de olsun opuyorumnanaktan

Ayyyyyyy canım benim çok mutlu oldum valla opuyorumnanaktan ben de bi hemşerimi buldum sonunda :1hug: :1hug: :1hug:

Valla ben adetim geçmeden idrar testi yapmıyorum artık. hoş geçtiğide yok :)) idrarda çıkarsa kanda baktırırım. o günleri görebilirsem

Hadi ben kaçtım hoşçakalın güzellerrrrr.......................... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

saol canım sanada mutlu huzurlu sağlıklı seneler...kendine iyi bak iyi eglencelerrrr!!!!

canımmmmm iyi eğlenceler seninde herşey dilediğin gibi olsun işallahh :Saruboceq: mutlu yıllaarrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy ben kaç sayfa geride kalmışım yamafoldumben
test mest ne diyorum ben. duygular sel olmuş akmış ben test diyorum :))))))))))))))
fatoşşş sevindim valla ne yalan sölim. inş.kist falan yoktur canım inşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…