Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben gerçekten bu topiğin uguruna inanıyorum şimdi sizden bir şey daha isticem

Benim için dua edermisiniz kistin biri gitsinde adetle doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmim

Allahım hepimizi en kısa zamanda kavuştursun bebişlerimizeee

Kızlar ben geldiiiiiiim, dersim vardı anca bitti, 1 saat sonra falan eve geçip akşam için hazırlık yapıcam, ozamana kadar burdayım, bu arada akşama tirit yapmaya karar verdim, şimdiden ağzımın suları akmaya başladı valla... cokacimcoook

tamam canım bütün dualarımız seninle gitsin kistler gelsin bebişler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aman boşver o senden özür dilesin :)) hazır kırmızı kartı da görmüşsün maraton yeniden başlayacak ;alsın gönlünü :teselli:

canım yaaa tirit ne?

Allahım sen fatoşumuzu en kısa zamanda sağlığına kavuştur, onu doktorlara, ilaçlara muhtaç etme, psikolojisini düzelt, kocişiyle mutlu olsun, kendisi gibi tatlı bi meleği olsun yarabbim :Saruboceq: Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

smartcımmm. bu arada salı günü işallah bende sahalara geri dönerim :)))
sonuçlara göre belki ilaç tedavisi yapar diye sana heniz tarih sölemedim canım.
nolur bana dua edin şekerler........

ya sen söyler söylewmez ben zaten dua etmeye başladım kendimce.İnşallah temiz çıkar;listeye gelince ,hadi girina rtık yukarılara doğru çıkmak istiyorum yaaa :sm_cool:
Clemantineyle yetim gibi kaldık aşağıda :roflol:

Canım inşallah yaa;sen neşesin bize burda,en gergin anında bile geyiğe vurdun güldük konuştuk.Sensiz bir liste OLMAZZZZZZZZZZZ

tabiki canım her zaman rabbim gönlüne göre versin inş.

kızlarrrr bana kapak oldu10 gün önce 0,29du bugün 0,43 çıktı.daha adete 1 hafta var ama.fiyasko.ama çok ağrıdı belim kasığım .offffffff hadi şimdi bide başka hastalıkla uğraş...

Canım inşallah yaa;sen neşesin bize burda,en gergin anında bile geyiğe vurdun güldük konuştuk.Sensiz bir liste OLMAZZZZZZZZZZZ

tabiki canım her zaman rabbim gönlüne göre versin inş.

tamam canım bütün dualarımız seninle gitsin kistler gelsin bebişler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar hepinizi çok SEVİYORUMMMMMM kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlarrrr bana kapak oldu10 gün önce 0,29du bugün 0,43 çıktı.daha adete 1 hafta var ama.fiyasko.ama çok ağrıdı belim kasığım .offffffff hadi şimdi bide başka hastalıkla uğraş...

Tatlım senin daha günün varmış ne bu acele :)) belki daha yerleşmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…