Eveetttt takılma canım!Sonra üzülüyorsunuz ben de üzülüyorumİnşallah hissettiğin doğrudur bu kez :)
Kızlar ben gerçekten bu topiğin uguruna inanıyorum şimdi sizden bir şey daha isticem
Benim için dua edermisiniz kistin biri gitsinde adetle doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmim
Allahım hepimizi en kısa zamanda kavuştursun bebişlerimizeee
Şeref tribünü en sıra ayırırmısınız yermi kesin oturacam bak sölimmmm çok sıkı tedavi olucakm bide çalıştımmı ( kociştende özür dilemem lazım )
neyse artık herşey veletcim içinopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben geldiiiiiiim, dersim vardı anca bitti, 1 saat sonra falan eve geçip akşam için hazırlık yapıcam, ozamana kadar burdayım, bu arada akşama tirit yapmaya karar verdim, şimdiden ağzımın suları akmaya başladı valla... cokacimcoook
Kızlar ben gerçekten bu topiğin uguruna inanıyorum şimdi sizden bir şey daha isticem
Benim için dua edermisiniz kistin biri gitsinde adetle doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmim
smartcımmm. bu arada salı günü işallah bende sahalara geri dönerim :)))
sonuçlara göre belki ilaç tedavisi yapar diye sana heniz tarih sölemedim canım.
nolur bana dua edin şekerler........
canım yaaa tirit ne?
Aman boşver o senden özür dilesin :)) hazır kırmızı kartı da görmüşsün maraton yeniden başlayacak ;alsın gönlünü :teselli:
Canım inşallah yaa;sen neşesin bize burda,en gergin anında bile geyiğe vurdun güldük konuştuk.Sensiz bir liste OLMAZZZZZZZZZZZ
tabiki canım her zaman rabbim gönlüne göre versin inş.
Allahım sen fatoşumuzu en kısa zamanda sağlığına kavuştur, onu doktorlara, ilaçlara muhtaç etme, psikolojisini düzelt, kocişiyle mutlu olsun, kendisi gibi tatlı bi meleği olsun yarabbim :Saruboceq: Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tamam canım bütün dualarımız seninle gitsin kistler gelsin bebişler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar hepinizi çok SEVİYORUMMMMMM kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlarrrr bana kapak oldu10 gün önce 0,29du bugün 0,43 çıktı.daha adete 1 hafta var ama.fiyasko.ama çok ağrıdı belim kasığım .offffffff hadi şimdi bide başka hastalıkla uğraş...
Tavuk eti, bulgur pilavı ve yufkayla yapılan çok lezzetli bi yemek, samsunun meşhur yöresel yemeğidir canımcım... yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?