Nanemm valla toparlıyamıyorum kİ bİ tÜrlÜ. Heryerden evrak fıŞkırıyo:))))daha eve gİtcem de hazırlancamda 7:30da Çıkarız dİyo eŞİm. Afedersİn dedİm b...k Çıkarız sİnİr benİ tutuyo burda sonrada Çıkarız dİyo. GÖya kendİ İŞİmİz:s
hayatım gelen giden bitmiyo ki. bugün bizim teslimat günü son gün. matbaacıyıs biz :) sene sonunda en çok biz çalışıyos biz kazanıyos :)) toparlıyım az kaldı gidicem.. akşama yorgunluk falan kalmaz :))inşallah seninde umarım akşamın güzel geçer canım.
ayy ben bi halt yedimmm evdeki laptop eskidi yenisi alim hemde şu 3g zımbırtısı alim hızlıcanak girerim internete dedim aldım geldim evde 3g çekmiyoooom :gitme:
ayy ben çok safım yaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 elde 2 laptop bi 3g modem bi smile adls var ama ben hala hızlı kullanamıyorummm batsın bu yeni icatlarrr
:)) saol canımmm...inşallah sende işlerini hemencik bitirir, kuaföre gider cabucak akşam için hazırlanırsın... :lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 teknoloji magduru nasıl olunur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy ben bi halt yedimmm evdeki laptop eskidi yenisi alim hemde şu 3g zımbırtısı alim hızlıcanak girerim internete dedim aldım geldim evde 3g çekmiyoooom :gitme:
ayy ben çok safım yaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 elde 2 laptop bi 3g modem bi smile adls var ama ben hala hızlı kullanamıyorummm batsın bu yeni icatlarrr
ben geldım
ohhh kuaförler falannnn mafoldumben ben hasta hasta gircem yeni yılamafoldumbenama olsunnn ÇOK MUTLUYUMMMMM sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ohhh kuaförler falannnn mafoldumben ben hasta hasta gircem yeni yılamafoldumbenama olsunnn ÇOK MUTLUYUMMMMM sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ben geldım
bu arada reglın gelmıs ohhhh rahatlamısındır artık ama bende hasta hasta gırıyorum yenı yılaaa ama napalım be canım kırmızıyla gırmke sans getırırmıs bılıyosun bızde kırmızılarla gırıyoruz iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet yaaaa ben bunu düşünememiştimmmmm çok ugurlu bir yıl olacak YAŞAIN KIRMIZI :tomato:
evet yaaaa ben bunu düşünememiştimmmmm çok ugurlu bir yıl olacak YAŞAIN KIRMIZI :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?