Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Nanemm valla toparlıyamıyorum kı bı tÜrlÜ. Heryerden evrak fıŞkırıyo:))))daha eve gıtcem de hazırlancamda 7:30da Çıkarız dıyo eŞım. Afedersın dedım b...k Çıkarız sınır benı tutuyo burda sonrada Çıkarız dıyo. GÖya kendı ıŞımız:s

oyy canım kıyamam sana... :1hug: acelesi olmayan evrakları pztesiye bırak istersen... hem bugün yılbaşı biraz insiyatif tanısınlar ya..valla burdakiler mesai bitmeden tek tek çıkıyolar işlerim var diye yerimseniben sende cok sıkma kendini canım opuyorumnanaktan

hayatım gelen giden bitmiyo ki. bugün bizim teslimat günü son gün. matbaacıyıs biz :) sene sonunda en çok biz çalışıyos biz kazanıyos :)) toparlıyım az kaldı gidicem.. akşama yorgunluk falan kalmaz :))inşallah seninde umarım akşamın güzel geçer canım.

ayy ben bi halt yedimmm evdeki laptop eskidi yenisi alim hemde şu 3g zımbırtısı alim hızlıcanak girerim internete dedim aldım geldim evde 3g çekmiyoooom :gitme:
ayy ben çok safım yaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 elde 2 laptop bi 3g modem bi smile adls var ama ben hala hızlı kullanamıyorummm batsın bu yeni icatlarrr

:)) saol canımmm...inşallah sende işlerini hemencik bitirir, kuaföre gider cabucak akşam için hazırlanırsın... :lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 teknoloji magduru nasıl olunur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:)) saol canımmm...inşallah sende işlerini hemencik bitirir, kuaföre gider cabucak akşam için hazırlanırsın... :lepi:

ohhh kuaförler falannnn mafoldumben ben hasta hasta gircem yeni yılamafoldumbenama olsunnn ÇOK MUTLUYUMMMMM sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kıyamam sana ben yaaaaakaydirigubbakcemile3

ohhh kuaförler falannnn mafoldumben ben hasta hasta gircem yeni yılamafoldumbenama olsunnn ÇOK MUTLUYUMMMMM sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

üzülme canım yaa gel senide götürelimmmmmm opuyorumnanaktan

bu arada reglın gelmıs ohhhh rahatlamısındır artık ama bende hasta hasta gırıyorum yenı yılaaa ama napalım be canım kırmızıyla gırmke sans getırırmıs bılıyosun bızde kırmızılarla gırıyoruz iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet yaaaa ben bunu düşünememiştimmmmm çok ugurlu bir yıl olacak YAŞAIN KIRMIZI :tomato:

evet yaaaa ben bunu düşünememiştimmmmm çok ugurlu bir yıl olacak YAŞAIN KIRMIZI :tomato:

evet canım ne güzel bak bırde bu tarafı var bu işin bırde kırmızı çamasır gıydıkmı tam olacak valla heeeeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…