Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
huhu kızlar nerdesiniz..
fatoşum kuzucum hayırlı olsun kırmızıların... bak gerçektende kader arkadaşı olduk gördünmü..
bak gör aynı andada hamile kalcessss...

huhu kızlar nerdesiniz..
fatoşum kuzucum hayırlı olsun kırmızıların... bak gerçektende kader arkadaşı olduk gördünmü..
bak gör aynı andada hamile kalcessss...

geldim kaderdaşım ama sen gitmişsin mafoldumben ağzından bal damlamış inşallah ooo kız aynı şehirdeyiz nasılsa bebişleri arkadasta yaparız:lepi: :Saruboceq:

slm arkadaşlar uzun zamandır bgiremiyordum 29aralıkta adet olmam lazımdı olmadım bekliyorum sabırsızlıkla hiçbi belirtide yok yani her ay yaşadığım belirtiler 3 gün geçti bakalım :)

kızlar selam, yeni yılınız kutlu olsun, hayırlı, uğurlu ve mutlu olsun inşallah, bütün diledikleriniz gerçekte olsun.
angelim, fatoşum nihayet canlarım ya, gözünüz aydın diyeyim aslında abes biraz ama bu durumda böyle diyeceğiz artık... nasıl insan gerçekten kendine geliyor di mi bu bile morali düzeltmeye yetiyor valla yani bende öyle olmuştu da ben de çok sevindiydim,
ınşallah önümüzdeki ay bebişleriniz gelir kızlar...

slm arkadaşlar uzun zamandır bgiremiyordum 29aralıkta adet olmam lazımdı olmadım bekliyorum sabırsızlıkla hiçbi belirtide yok yani her ay yaşadığım belirtiler 3 gün geçti bakalım :)

canim peki adet belirtileri olsada hamile kalma ihtimali varmi ((

selammm kızlaaaaarrrrrr ynı yılınız kutlu olsuuun..bıraz gec kaldım ama gırmdım bır turlu..nasılsınız bakıyımm

ıyı sayılı canım daha ynı v bosaldıı vallahı ayakların sızlıyo artık yorulmusum

benimde tabanlarım sızlıyo resmen, sabaha kadar dışardaydık üstüne bugün bile sokaklardaydık:)) izmir hala yaz günü gibi sıcak...evde duramıyosun:sm_cool::teytey:

canim peki adet belirtileri olsada hamile kalma ihtimali varmi ((

inan bende bilmiyorum bizde 1 ay oldu hemen hemen çalışmaya adetin ne zamanki ben beklemekteyim bi kaçgün daha bekleyip test yapcam bakalım hayırlısı inşallah allah herkeze bi bebş nasip eder :):ecrin_bebek:

canım 3 gun gcmıs test yapmadınmı

ya birazdaha beklemek istiyorum merak ediyorum ama ne zaman belli olur bilemiyorum kaç gün sonra yapmalıyım yani acemiyim :) devamlı bir uyku hali var ve miğdem hep bi rahatsızlık var ayakta durunca bel ağrılarım var kasıklarımda ağrıyo ama emin olamıyorumacelede etmek doğrumu bilmiyorum :) garip bi haldeyim yani

inan bende bilmiyorum bizde 1 ay oldu hemen hemen çalışmaya adetin ne zamanki ben beklemekteyim bi kaçgün daha bekleyip test yapcam bakalım hayırlısı inşallah allah herkeze bi bebş nasip eder :):ecrin_bebek:

hayırlısı olsun bakalım, güzel haberlerle başlayalım yeni yıla...a.s.

inşallah canım herkez için allah hayırlısını nasip etsin allah herkezin gönlündekini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…