Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

herseyın hayırlısı olsuuunnnn

tst yapsan cıkar canım 3 gun gcmıs nasılsa

yaa suozdek ne durumda acaba? onunda günü geldi çattı! benimkide çok yaklaştı......nasıl heyecanlıyımmm anlatamam.

ozaman yarın alıcam arkadaşlar ve test sonucunu paylaşacağım inşallah sizle hepineze iyi geceler ve tüm kadınlar kulübünün yeni yılını kutlar hayırlı bir yıl olması dileğiyle

Sağolun kızlar,listeye eklenmişim. Son bikaç aydır birkaç listeye eklendim.Olmadı henüz. Umarım bu liste bana uğurlu gelir.hihoyyyt Bu arada 2010 yılı sağlıklı bebişler getirsin inşallah hepimizea.s

ozaman yarın alıcam arkadaşlar ve test sonucunu paylaşacağım inşallah sizle hepineze iyi geceler ve tüm kadınlar kulübünün yeni yılını kutlar hayırlı bir yıl olması dileğiyle

insallah canım sonucunu merakla beklıyoruz sabahhhtttan yap ama mraktan catlarız yoksaaa

idrar testeleri doğru olmayabilir ama. en iyisi kan testi. onuniçinde bence birazcık daha bekle. çok acele etme, sabırsızlnıyorsun biliyorum ...ama birazcık daha beklemelisin bence.:asigim:

ınsallah canım topıgımızın uguruna ben cok ınanıyorum..ben baska hıc bır topıkte yokum bıle...hayırlı habrlerınızı beklıyoruzzzz...

idrar testeleri doğru olmayabilir ama. en iyisi kan testi. onuniçinde bence birazcık daha bekle. çok acele etme, sabırsızlnıyorsun biliyorum ...ama birazcık daha beklemelisin bence.:asigim:

yavrucum 3 gun gecmıs ıdrarda cıkar bence..ben adet gunumde yapmıstım cıkmıstı..

ınsallah canım topıgımızın uguruna ben cok ınanıyorum..ben baska hıc bır topıkte yokum bıle...hayırlı habrlerınızı beklıyoruzzzz...

Teşekkür ederim.Topiğe yazmasam da takip ediyordum.Paylaşımlarınız çok hoşuma gitti.Başka bir topikte değilim zaten.Buraya yazarım artık. Görüşürüz,iyi geceler

10 gün diyorlar sanki...ama tecrübelerine dayanarak sen haklı olabilirsin şekerim , ben hiç denemedim.

ıkı tstımıde beklenen adet tarıhımde yaptım canım..10 gun hayatta dayanamam..catlarım byaa..adetler duzenlıyse kesınlıkle cıkaarrr..kız sen 10 gun bekletenmı bızı..sen beklesen bıle ben catlarım..sakın bekletme.o kadar.

ya benim sol tarafımda ince sızılar oluyo, yatarken bile... acaba oda psikolojik midir? gerçekten belirti olabilir ni çiçeğim yaa?

canım adt gunun kadar o tür batmalar sancılar olur..kendımızı cok fazla dınlıyoruzz..belırtı olarak sadce adet gecmesını beklıylım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…