canım adt gunun kadar o tür batmalar sancılar olur..kendımızı cok fazla dınlıyoruzz..belırtı olarak sadce adet gecmesını beklıylım..
di miii...eşim bile karnıma bakıyo bazen, şişlik falan arıyo:)) adamda çıldıracak benimle bebiş-tatlicadiarzu- diye...
ayy bnım gecn ay karnım 6 aylık gıbıydı patlamak uzereydım yaa..bu arada bugun doktora gıttım bn
neden canım haberim yok kiiii? ne oldu peki?
sabah cok sancım oldu aygıma bıle basamadım..yumurta olayı bılıyorum ama daha onc gıttıgımde ıltıhabım vardı smear yaptırmıstım.sonuc ıyıdı..altıhap ıcınde fıtıl kullanmıstım..bugunde gıttıgımde hem ultrason hemde parmak yemıs oldum..ıltıhap gormdı..yumurtan catlamıs tamamen dedı....o kadarcık..
vay be o kadar iyi çatlamış yaniiii.... bu ay benimde baya kötüydü o dönem ama taktığım için sanırım. aklımdan hiç çıkmıyoki resmen aklım hep ordaaaaa....sapkınlık oldu yani bende artık:teytey:
her ay aynı be gulum sımdı cocuk ıstedıgım ıcın ılac kullanmıyorum yoksa agrı kesıcıyı coooktaaan almıstım...yaaa hıpnoz mu yaptırsak adete kadar hıc bırsey hıssetmıyelım..yada uyutsunlar.bır bakalımkı adet gunu gelmıste gecmıss..ooohhh neguzel olur dımı?
tam benlik olur valla, uyumak istiyorummmmmmmm....dayanmak çok zorr!
1 haftadır evde oturmuyorum zaten doğrudürüst.kendimi sokaklara attım...
canım bana musade yatayım artık..yoksa pc basında uyuyakalacagım..sımdıden uyuyyım ben zaman cabuk gcsın daha kocaaa 11 gun var bnım..cok uyumam lazım coooookkkkk
Selam kızlar
arkadaslar idrar yolu enfeksiyonu adeti geciktirirmi ??lutfen yardim edin(
geciktirebilir canım.Adetin gecikti ise bence fazla takma kafana relax ol.Ben geçen ay inş.gelmez dedim durdum evet gelmedi 3 gün ama 4.günün akşamı kırmızı kartı yedim ve benim için büyük hayak kırıklığı olmuştu.Sende rahatla canım kendini fazla dinleme olmazsada daha zamanı gelmemiştir de herşeyin hayırlı inş. tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz :ecrin_bebek: :Saruboceq:
Rufeydacım nasılsın? senin adetin epey bir geçmiş olmalı yani liste yenilenmediyse eğer hamişmisin yoksaa :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?