selam kızlar :) smart canım ben kırmızıları gördüm dün geldi hemdedemiştim en üst sıraya çıkamıcam diye :)) artıkk çok sıkıldımm vazgeçtim ben bebekten...zaten yılbaşı da güzel değildi buruktu biraz hem de sancıdan ölücektim bu ay neden böyle oldu anlamadım..ama yine de şükürler olsun Allah'ıma.. artık sizlerden bekliyorum güzel haberleri opuyorumnanaktan
canım benim teşekkür ederim evet dediğin gibi en azından gününde geldi rahatladım..işallah güzel şeyler getirir bu yıl tek dileğim bu benimde a.s.
eminim çok umutluyum 2010 danbutopiktende çok umutluyum bak gör hepimiz bu yıl anne olacagız :hulya:
ohhhhh beeee!!!! geldinizmi sonunda hihoyyyt
suozdek canım üzüldüm ama bir yerdede sevindim kırmızıları stres geçmeden gördün tatlım. Bak sende benim gibi sancılarla girmişsin yeni yıla bende kötü bir yılbaşı geçirdim ama emin ol 2010 bize çok güzel şeyler getirecekopuyorumnanaktan
Smart ; canım ya amasra ya gitmişsin okuyunca içim eridi bayılıyorum oraya bizde fırsat buldukça gideriz hatta biz balayınada oradaydık :lepi:
canım bide beni 31 ocak eklermisin net bir tarih değil ama uğur olsun kaydirigubbakcemile3
ee artık topigimiz yarın normale dönerkaydirigubbakcemile5
eminim çok umutluyum 2010 danbutopiktende çok umutluyum bak gör hepimiz bu yıl anne olacagız :hulya:
smart canım bana da 31 ocak yazarmısın yine listenin sonuna indik mafoldumben neyse fatoşta yanımda yalnız değilim :))
smart canım bana da 31 ocak yazarmısın yine listenin sonuna indik mafoldumben neyse fatoşta yanımda yalnız değilim :))
Benim ilk gidişimdi oraya;çok şirin bir yer sana katılıyorum kaydirigubbakcemile5
31'i olarak yazıyorum hemen seni :)
MashaAllah, anne aday sayisi 7 ye cikmis ha gayret kizlar:ecrin_bebek:delikafadulden
İnşallah bu kez olur canımcım yaaa.... Herkes hamiş kalsa bu ay :)) 2010'un bereketiyle :)
işallah tatlım sıra bize gelene kadar sizden bebek haberi bekliyoruz ona göre sıkı çalışınklava: senin test ne oldu canım başlamış mı yumurtlama haftan ? bu arada güzel bir yılbaşı geçirdiğine sevindim baya yorulmuştun senin için iyi oldu canım benim :1hug:
kaydirigubbakcemile3 ben bu ay değil bir sonraki ay en alta inicam sen bu ay bana eşlik et ama 1 şubatta en altta olacaksın kaydirigubbakcemile5
kız gel senle amasrada buluşalım o zmn kaydirigubbakcemile3 31 net değil ama en geç 31 de olurum herhalde dogum kontrol kullanmak zorunda kalırsam (inş. Gerek kalmaz :Saruboceq: ) 28 gn sonra olurum
kaydirigubbakcemile3 ben bu ay değil bir sonraki ay en alta inicam sen bu ay bana eşlik et ama 1 şubatta en altta olacaksın kaydirigubbakcemile5
kız gel senle amasrada buluşalım o zmn kaydirigubbakcemile3 31 net değil ama en geç 31 de olurum herhalde dogum kontrol kullanmak zorunda kalırsam (inş. Gerek kalmaz :Saruboceq: ) 28 gn sonra olurum
Kızlar!Bu ovulasyon testi var ya;ben onu ayın 30unda başladım yapmaya.O gün hiç bişey çıkmadı test çizgisinden başka 31'inde çookk az silik çıktı.Dün Amasradaydık yapamadım,bu akşam yaptığımda çizgi koyuydu ama ne kadar koyulaşır beklemeden attım çöpe tamam diye.
yarın da testi tekrarlayacağım tekrarlamasına da sizce ne zamandır ki yumurtamın çatlaması?Yarın mı diğer gün mü?siklusuma göre hesaplarsak pazartesi olmalı ama nedir anlamdaım durum.
Fikrlerinizi bekliyorum.
Kızlar!Bu ovulasyon testi var ya;ben onu ayın 30unda başladım yapmaya.O gün hiç bişey çıkmadı test çizgisinden başka 31'inde çookk az silik çıktı.Dün Amasradaydık yapamadım,bu akşam yaptığımda çizgi koyuydu ama ne kadar koyulaşır beklemeden attım çöpe tamam diye.
yarın da testi tekrarlayacağım tekrarlamasına da sizce ne zamandır ki yumurtamın çatlaması?Yarın mı diğer gün mü?siklusuma göre hesaplarsak pazartesi olmalı ama nedir anlamdaım durum.
Fikrlerinizi bekliyorum.
sıra bana geliyor, sıra bana geliyorrrrrrr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?