aslında erkekler çaktırmıyo ama daha çok yıkılıyolar ben ne zaman adet lafı açsam kaPATIYO KONUYU...SIKILIYO FARKINDAYIM O NEDENLE ÖNEMSEMİYO GİBİ DAVRANIYO..AMA KADINLAR ANLIYO..
canımm yaaaaaa zatn ınsan kendısı ıcın degıl sı ıcın daha cok uzuluyo...ama oda snın ıcın cok uzuluyodur...canım olur yaaaaaaaa....neden olmasın..allahım ne zaman kısmt ettıyse..
valla iyiymiş canım ya ne diyelim hayırlı olsun onlarada :))
iyiyim canım benim sağol hiç üzülmedim sadece sıkıldım her ay aynı şeyle uğraşmaktan o kadar zaten rejime başladım :) canımm benim çok sağol :1hug:
evet kızlar haklısınız belli etmiyorlar ama üzülüyorlar benim eşimde öyle konuyu fazla uzatmadan kapatıyor bana diyor üzülme falan diye( ama kendide üzülüyor biliyorum ama neyapim elimden birşey gelmiyorki ( sağolun kızlar işallah birgün olur da o müjdeli haberi veririz onlara :saruboceq:
yani bu ay ona hiç bir şey söylememiştim yumurtlamayı falan..bilmiyordu ama yine umudu vardır.. o da bana dedi üzülme diye beni teselli etti canım benim ben ona üzülüyorum kendime değil(
Evet söylüyırdun;yap tabi diyetini!Sağlıklı yapıldığı sürece hamileliğe bir engel değil aten.Olaki hamile kalırsan bırakırsın;bu kadar basit.Hamile kalırım belki dye yaşama ket vurulmazki...
evet çok haklısın bi ilaç verdi hamile değilsen içersin dedi...ya devlet hastaneleri böle ama özele git nasıl ilgilenirler insanla ...
Tinkercım birine hamile demeden önce listeye baksana :)) :))
Ya ona neden üzülüyorsun bizim çiin daha zor bir süreç;o en fazla dşünüyor ama bak sen bi diyet yapaaksın bu olaydan dolayı başlayamadın bile.Bizim için daha zor;ona züülmeyi bırakmalısın...Sen elinden geleni yapıyrosun;e o da yapıyor bir gün olacak tabiki.
evet canım ayneen öyle hamile kalırsam bir şey olur falan diye ertelemiştim:)) artık başladım pilatese de devam kaydirigubbakcemile2 ben bi yemek yiyeyim de gelirim canlarımm şimdilk öptüm sizleri Şeniz
kızlar ben yemek hazırlıyım kocıs glır bırazdan..ınsallah gece burada olursunuzzz..hasret gıderırızzzzzz.
dun lısteye bırını klemıstım ama begnmedın dımıııı
Afiyet olsun :)
kolay gelsin canımcım :)
Kimi ekledin?Gözden kaçırmış olabilirim canımcım;beğenmemek ne demek!birini eklemişsin onu ekledim 8 Ocak bekliyordu sanırım dilemma mı neyde adı
Tinkercım birine hamile demeden önce listeye baksana :)) :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?