Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aslında erkekler çaktırmıyo ama daha çok yıkılıyolar ben ne zaman adet lafı açsam kaPATIYO KONUYU...SIKILIYO FARKINDAYIM O NEDENLE ÖNEMSEMİYO GİBİ DAVRANIYO..AMA KADINLAR ANLIYO..

canımm yaaaaaa zatn ınsan kendısı ıcın degıl sı ıcın daha cok uzuluyo...ama oda snın ıcın cok uzuluyodur...canım olur yaaaaaaaa....neden olmasın..allahım ne zaman kısmt ettıyse..

evet kızlar haklısınız belli etmiyorlar ama üzülüyorlar benim eşimde öyle konuyu fazla uzatmadan kapatıyor bana diyor üzülme falan diye ( ama kendide üzülüyor biliyorum ama neyapim elimden birşey gelmiyorki ( sağolun kızlar işallah birgün olur da o müjdeli haberi veririz onlara :Saruboceq:

Evet söylüyırdun;yap tabi diyetini!Sağlıklı yapıldığı sürece hamileliğe bir engel değil aten.Olaki hamile kalırsan bırakırsın;bu kadar basit.Hamile kalırım belki dye yaşama ket vurulmazki...

amin yarabbim..

yani bu ay ona hiç bir şey söylememiştim yumurtlamayı falan..bilmiyordu ama yine umudu vardır.. o da bana dedi üzülme diye beni teselli etti canım benim ben ona üzülüyorum kendime değil(

Ya ona neden üzülüyorsun bizim çiin daha zor bir süreç;o en fazla dşünüyor ama bak sen bi diyet yapaaksın bu olaydan dolayı başlayamadın bile.Bizim için daha zor;ona züülmeyi bırakmalısın...Sen elinden geleni yapıyrosun;e o da yapıyor bir gün olacak tabiki.

Evet söylüyırdun;yap tabi diyetini!Sağlıklı yapıldığı sürece hamileliğe bir engel değil aten.Olaki hamile kalırsan bırakırsın;bu kadar basit.Hamile kalırım belki dye yaşama ket vurulmazki...

evet canım ayneen öyle hamile kalırsam bir şey olur falan diye ertelemiştim:)) artık başladım pilatese de devam kaydirigubbakcemile2 ben bi yemek yiyeyim de gelirim canlarımm şimdilk öptüm sizleri Şeniz

evet çok haklısın bi ilaç verdi hamile değilsen içersin dedi...ya devlet hastaneleri böle ama özele git nasıl ilgilenirler insanla ...

Ya evet ilgi konusunda haklısın ama artık özelde de nitelikli doktor pek kalmadı.İlgi süper ama içi boş;yine bir işe yaramıyor.İnsan kendi tedbirini kendi almalı herşeyden önce.

Tinkercım birine hamile demeden önce listeye baksana :)) :))

kızlar ben yemek hazırlıyım kocıs glır bırazdan..ınsallah gece burada olursunuzzz..hasret gıderırızzzzzz.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
beleney.......................30 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ALeNAM.................1 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi................................1 OCAKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
azize1.......30 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )

canım haklısında işte ne bileyim üzülüyorum ( bizim elimizden gelen birşey yok ama.. gerçi dediğin gibi bizim yaşadığımız daha zorr ( biz o düşünceyle yatıp kalkıyoruz onlar bizim kadar kafaya takmıyordur ama yine de üzülüyor insan ( ne diyim hayırlısı olsun:))

evet canım ayneen öyle hamile kalırsam bir şey olur falan diye ertelemiştim:)) artık başladım pilatese de devam kaydirigubbakcemile2 ben bi yemek yiyeyim de gelirim canlarımm şimdilk öptüm sizleri Şeniz

Afiyet olsun :)

kızlar ben yemek hazırlıyım kocıs glır bırazdan..ınsallah gece burada olursunuzzz..hasret gıderırızzzzzz.

kolay gelsin canımcım :)
dun lısteye bırını klemıstım ama begnmedın dımıııı

Kimi ekledin?Gözden kaçırmış olabilirim canımcım;beğenmemek ne demek! birini eklemişsin onu ekledim 8 Ocak bekliyordu sanırım dilemma mı neyde adı

Afiyet olsun :)

kolay gelsin canımcım :)

Kimi ekledin?Gözden kaçırmış olabilirim canımcım;beğenmemek ne demek! birini eklemişsin onu ekledim 8 Ocak bekliyordu sanırım dilemma mı neyde adı

evt canım dılemma 11 ocak..kımse olmayınca denıyım dedım becerdım galıbaalkisalkisalkis

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
beleney.......................30 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ALeNAM.................1 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi................................1 OCAKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
azize1.......30 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )

slm arkadaşlar herkeze iyi geceler ben bugün test alamadımvaktim yoktu sanki iyide oldu bi kaçgün daha beklicem dediğiniz gibi belki hemen çıkmaz sonuç

bu arada arkadaşlar eşim ankarada büyük bir bebek mağazasında müdür ankarada ikamet eden bebişlerine hazırlığa başlayan herkeze yardımcı olabilir indirim vs.... reklam değil yanlış anlamayın yardımcı olmak o kadar şirin ve güzel şeyler varki biran önce insan bebek istiyor (hakkımızda hayırlısı öncelikle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…