selam kızlar :) smart canım ben kırmızıları gördüm dün geldi hemdedemiştim en üst sıraya çıkamıcam diye :)) artıkk çok sıkıldımm vazgeçtim ben bebekten...zaten yılbaşı da güzel değildi buruktu biraz hem de sancıdan ölücektim bu ay neden böyle oldu anlamadım..ama yine de şükürler olsun Allah'ıma.. artık sizlerden bekliyorum güzel haberleri opuyorumnanaktan
hayırlı akşamlar
nasılsınız 4 günlük gecikmaden sonra regl oldum malesef mafoldumben ilk defa bu kadar geçikti e haliyle bende umutlandım ama olmadıüınıda hissediyodum çünkü bu ay yumurtlama dönemimde bir defa çalışma yapabildik ........neyse Allah hepmizin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin bu arada yeni adet günüm 2 şubat ...listeye eklerseniz sevinirim :çok üzgünüm:
yaa üzüldüm bak şimdi, oysa çok umutluydum ben senden. neyse ama, belki bebiş 2010 u beklemek istedi.... bebişli güzel seneler olsun canım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan maalesef geldii demekki zamanı gelmemiş :) senden bekliyorum güzel haberler az kaldı gününe :)
selam kıslaaaarrrr
çok heyecanlıyım ben yaaa.... siteye 1 saattir giremedim bende, sıkıntıdan çatladım.
nasılsınız bakalım, hihoyyyt
selam arkadaslar....benim dunden beri adetim gelmedi bu ay cok calistik hamilelik icin....ama bir sorun var bir haftadir idrar enfeksiyonu oldum ve antibiyotik kullaniyorum sizce bu adetimi geciktirirmi??? yoksa hamilelikde olabilirmi????
ohhhhh beeee!!!! geldinizmi sonunda hihoyyyt
suozdek canım üzüldüm ama bir yerdede sevindim kırmızıları stres geçmeden gördün tatlım. Bak sende benim gibi sancılarla girmişsin yeni yıla bende kötü bir yılbaşı geçirdim ama emin ol 2010 bize çok güzel şeyler getirecekopuyorumnanaktan
Smart ; canım ya amasra ya gitmişsin okuyunca içim eridi bayılıyorum oraya bizde fırsat buldukça gideriz hatta biz balayınada oradaydık :lepi:
canım bide beni 31 ocak eklermisin net bir tarih değil ama uğur olsun kaydirigubbakcemile3
ee artık topigimiz yarın normale dönerkaydirigubbakcemile5
selam arkadaslar....benim dunden beri adetim gelmedi bu ay cok calistik hamilelik icin....ama bir sorun var bir haftadir idrar enfeksiyonu oldum ve antibiyotik kullaniyorum sizce bu adetimi geciktirirmi??? yoksa hamilelikde olabilirmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?