Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yaa üzüldüm bak şimdi, oysa çok umutluydum ben senden. neyse ama, belki bebiş 2010 u beklemek istedi.... bebişli güzel seneler olsun canım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı akşamlar
nasılsınız 4 günlük gecikmaden sonra regl oldum malesef mafoldumben ilk defa bu kadar geçikti e haliyle bende umutlandım ama olmadıüınıda hissediyodum çünkü bu ay yumurtlama dönemimde bir defa çalışma yapabildik ........neyse Allah hepmizin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin bu arada yeni adet günüm 2 şubat ...listeye eklerseniz sevinirim :çok üzgünüm:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
ALeNAM.................1 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi................................1 OCAKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
azize1.......30 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )

Canım hayırlısı olsun;umarım önümüzdeki ay o mutluluğu yaşama fırsatını yakalarsın.

kızlarrrrrr ben geldimm ya 1 sattir giremedim siteye hata verip durdu hadi gelin artıkkkk:))

yaa üzüldüm bak şimdi, oysa çok umutluydum ben senden. neyse ama, belki bebiş 2010 u beklemek istedi.... bebişli güzel seneler olsun canım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan maalesef geldii demekki zamanı gelmemiş :) senden bekliyorum güzel haberler az kaldı gününe :)

canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan maalesef geldii demekki zamanı gelmemiş :) senden bekliyorum güzel haberler az kaldı gününe :)

çok heyecanlıyım ben yaaa.... siteye 1 saattir giremedim bende, sıkıntıdan çatladım.
nasılsınız bakalım, hihoyyyt

selam arkadaslar....benim dunden beri adetim gelmedi bu ay cok calistik hamilelik icin....ama bir sorun var bir haftadir idrar enfeksiyonu oldum ve antibiyotik kullaniyorum sizce bu adetimi geciktirirmi??? yoksa hamilelikde olabilirmi????

ohhhhh beeee!!!! geldinizmi sonunda hihoyyyt

suozdek canım üzüldüm ama bir yerdede sevindim kırmızıları stres geçmeden gördün tatlım. Bak sende benim gibi sancılarla girmişsin yeni yıla bende kötü bir yılbaşı geçirdim ama emin ol 2010 bize çok güzel şeyler getirecek opuyorumnanaktan

Smart ; canım ya amasra ya gitmişsin okuyunca içim eridi bayılıyorum oraya bizde fırsat buldukça gideriz hatta biz balayınada oradaydık :lepi:
canım bide beni 31 ocak eklermisin net bir tarih değil ama uğur olsun kaydirigubbakcemile3

ee artık topigimiz yarın normale dönerkaydirigubbakcemile5

çok heyecanlıyım ben yaaa.... siteye 1 saattir giremedim bende, sıkıntıdan çatladım.
nasılsınız bakalım, hihoyyyt

işallah canım hamilesindirr :Saruboceq: ama stres yapma sonra stesten gecikir dualarımız seninle :Saruboceq:

selam arkadaslar....benim dunden beri adetim gelmedi bu ay cok calistik hamilelik icin....ama bir sorun var bir haftadir idrar enfeksiyonu oldum ve antibiyotik kullaniyorum sizce bu adetimi geciktirirmi??? yoksa hamilelikde olabilirmi????

canım belki hamilesindir bir kaç gün daha bekle adetin gelmezse test yap..diğer konuda bir bilgim yok maalesef..umarım hamilesindir a.s.

canım benim teşekkür ederim evet dediğin gibi en azından gününde geldi rahatladım..işallah güzel şeyler getirir bu yıl tek dileğim bu benimde a.s.

ınsallah calısmaların sonucunu guzl alırsın canım...geblıktede kullanıldıgını bılıyorum ama yınede sen bı doktora danıs ıstersen..bu arada tst yaaappta guzl haberlerı vr hmen bızee

E iyi de gülüm hamilelik çalışmaları yaparken antibiyorylik kullanmak doğru değil ki :S Bu birincisi;ikincisi de eğer ki yerleşme durumundan sonra olduysa iltihaplanman hamileliğe engel olmaz çünkü atıı alan üsküdar'a dayanmıştır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…