ben de diyorum ki yumurtlamdana bir kaç gün sonra olduysa iltihabın bebeişin yoluna engel olmaz.Varsa olur;ama antibiyotik kullanman doğru olmuş mu yaaa!
Ben mi yanlış biliyorum kızlar antibiyotik aldı diye sonlandırılan gebelikler yok mu herşey yolunda görünmesine rapmen :tomato:
ben de diyorum ki yumurtlamdana bir kaç gün sonra olduysa iltihabın bebeişin yoluna engel olmaz.Varsa olur;ama antibiyotik kullanman doğru olmuş mu yaaa!
Ben mi yanlış biliyorum kızlar antibiyotik aldı diye sonlandırılan gebelikler yok mu herşey yolunda görünmesine rapmen :tomato:
Yahu!hakikaten ben toplasan hayatımda bi siklus boyu bu kadar yapmamışımdır,e daha yarılamadık bile ayı;öldürecekmisiniz beni. :roflol: Bu ay olmazsa bi daha bu kadar uğraşmam sadece test günleri denerim bak söyleyyeim.Kuralları bozmadım bu ay hiç gün aşırı şartına sadık kaldım ama TAHLİYEMİ İSTİYORUUUMMMMMM.... senağlama
e o zaman gitmeden yaptır pembecim, kanda çıkar zaten iki günün var, eğer varsa kanda çıkması lazım değil mi
kaydirigubbakcemile3 ilahiiii yaaa kaydirigubbakcemile3 bu aralar düşünüyorum biz iki bayan mimarlık ofisiyiz arada böle aklımıza esiyo hade kalk gidelim die gidiyoruz. Şimdi benim delinin aklında ankara var söleyip duruyo belki bu ara gelebilirz o zmn ALO derim tatlım kaydirigubbakcemile5 hem suozdekte belki görürüm
ayy daha angell la buluşamadan sizle buluşsam çok komik olur :roflol:
Benim eimin daha 5-6 aylık evli kardeşi hamile çıktı ya,bugün aradı 2.5 aylıkmış nerdeyse .ay smart ne güzel söyledin valla, ben de çok sıkıldım bu ay gün aşırı gün aşırı nedir bu artık ya yeter millet tek seferle kalıyor biz ise artık gık dedik yani....
çıkar mı yaaa??? yaptırayım mı kızlar? pazartesi olur mu ki????:dance:
katılıyorum sana bencede yanlış olmuş kullanmam umarım kötü bişi yoktur :Saruboceq:
Kızlar ben yatıyorum artık bayagı sancılı bir gün geçirdim organlarım hasar gördü sanırım :)))
hepinize iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrr
smart bende yapıyorum testleri bende çizgi falan yok yumurtlamamışım yani.....
:çok üzgünüm: kızlar küstüm size hiç bana hoşgeldin demediniz :a015:
nasılsınız kızlar? benim testlerde çift çizgi yok yumurtlamamışım hala ama çalışmalara devam ediyoruz durmak yok zemuszemus
çıkar mı yaaa??? yaptırayım mı kızlar? pazartesi olur mu ki????:dance:
tatlım ben direk kan testi yaptırayım diyorum aslında. sonra olur olmaz, yanlışlık olur diyede tedirginim.
hoş daha günüm gelmedi ama, 2 günüm var vallaha...:teytey:
ama ama ama daha cızgıyı yenı gorduk bırazcık daha sık dısını tamam 3 gun olsun...sonra dınlenebılırsın.nooollluuurrrropuyorumnanaktan
:roflol::roflol:
benimkide miden bulanıyo mu diye soruyooo bugün bugün?
bi tek onu duymuş biliyo galiba, belirti olarak:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?