Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hamileler icin antibiyotiklerde var..doktorlar veriyorlar bir sorun olmuyor

canım ablam hamıleyken nfeksıyon kapmıstı o kullanmıstı ama o hamıleydı belkı doktor ona gore vermıstır..ben dıyorumkı doktora bole bı ıhtımalım var d ıstersn.

katılıyorum sana bencede yanlış olmuş kullanmam umarım kötü bişi yoktur :Saruboceq:

oo valla bravo çalışmalar süper :)) bu haftayı da iyi geçir sonra tahliye olursun canım :)) bu arada beline yastık falan koydun mu ayağını duvara dayadın mı merak ettim:)))

Neden olmasın :) gelmeden önce haberleşelim mutlaka:)

ay smart ne güzel söyledin valla, ben de çok sıkıldım bu ay gün aşırı gün aşırı nedir bu artık ya yeter millet tek seferle kalıyor biz ise artık gık dedik yani....
Benim eimin daha 5-6 aylık evli kardeşi hamile çıktı ya,bugün aradı 2.5 aylıkmış nerdeyse .
eşi istemşi o da kıyamamış ve olmuş 'Şaka gibi.' :uhm:

Kızlar ben yatıyorum artık bayagı sancılı bir gün geçirdim organlarım hasar gördü sanırım :)))
hepinize iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrr

katılıyorum sana bencede yanlış olmuş kullanmam umarım kötü bişi yoktur :Saruboceq:

bu bizim burda bukadar basit olamazki..avrupada asla bir hamileye riske alip ilac vermezler...eger doktolar burda antibiyotik veriyorsa asla sorun olmaz..doktorum zaten bu hamileler icin antibiyotik dedi....turkiyede ilaclar ve doktorlar nasil onu bilemiycem

Kızlar ben yatıyorum artık bayagı sancılı bir gün geçirdim organlarım hasar gördü sanırım :)))
hepinize iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrr

canım iyi geceler sana da tatlı rüyalar dikkat et kendine opuyorumnanaktan

nasılsınız kızlar? benim testlerde çift çizgi yok yumurtlamamışım hala ama çalışmalara devam ediyoruz durmak yok zemuszemus

smart bende yapıyorum testleri bende çizgi falan yok yumurtlamamışım yani.....

Silik de mi olsa yok?ben 31inde ilk siliği gördüm 1inde yapamadım bugün belirgindi bayağı ama yarın da yapacaım.Acele etme belki yarın çıkar seninki de çünkü normalde p.tesi bizim çatlama günüümz

tatlım ben direk kan testi yaptırayım diyorum aslında. sonra olur olmaz, yanlışlık olur diyede tedirginim.
hoş daha günüm gelmedi ama, 2 günüm var vallaha...:teytey:

E şimdi sen annenlre gidiyorsan bize nasıl haber vereceksin ne olduğunu;çatlayalım mı yaniii klava:

hoşbulduk kızlar :))

evet smart bende hiç çizgi yok diğeri beyaz beyaz duruyo kaç gündür....

ama ama ama daha cızgıyı yenı gorduk bırazcık daha sık dısını tamam 3 gun olsun...sonra dınlenebılırsın.nooollluuurrrropuyorumnanaktan

İki güne kalmaz artık girmezsem anlayın ki öldüm;bizi terk etti falan diye düşünmeyin haaa;diğer taraftan bebişlerinizin siparişini elden veririm artık

smarrrrrrrrt yastık falan koydun mu belineeee kız :)) merak ettimmm

:roflol::roflol:
benimkide miden bulanıyo mu diye soruyooo bugün bugün?
bi tek onu duymuş biliyo galiba, belirti olarak:roflol::roflol:

İnşallah pembecim yaaa;senin olursa kendimden umutlanacağım.Senin kadar olmasa da kendimce bir efor üstü efor sarfettim yaanii hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…