Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

benim bugün 10. günüm ve 7. günden itibaren balşadım teste. benim testte seninkinden , aynı marka gittigidiyordan...daha da erken yumurtlamış olamam heralde?

yaa bilgisayar yanımda olur ama interneti ne yaparız o ara bilmiyorum kii...hallederim yeter ki ona kalsın iş, ilk haberi siz alırsınız merak etmeyin.
3 aya kadar kimselere söylemeye niyetim yok zaten...:1no2:

6 haftalıkken çıkıyo işte ultrasonda 3 ay çoookkk :S

kızlar bu işten kimsenin öleceğini sanmıyorum yaaaa bişey olmaz birde hayat kadınlarını düşünün :roflol:

Sen çalışmalrı ne sıklıkta sürdürüyorsun her gün mü ki?
ikidir soruyorum nedne söylemiyorsun yaaaa klava:

bu arad kızlar benim şu anda 8 aylık hamile bir arkadaşım bebek kararı aldıktan sonra adetleri çok düzensizleşmiş ve sıkı durun doktorunun dediğine göre adetinin 6. gününde yumurtlamış ve hamile kalmış

Offf ne zaman yedin?Neden yedin?
Canın mı yandı ki sen durmazsın öyle;duramazsın yaniii :)

sancım cok olunca gıttım ama amacım daha once ıltıhabım vardı onun ıcındı..alttan ultrason bıde parmakla baktı..yumurtan catlaaaaamıııısss dedı.ıltıhabın yok dedı..aslında kendım kasındım yaa..sırf yumurtanın catladıgı gun gıttım kı emın olayım dıy..bende sızın gıbı test yokkkkıııııııııı...

hadı cannnımmm....allah nazarlardan korusun o zaman ne dıylım..

korkuyorum test yapmaya canim...negative cikicak gibi hissediyorum...belkide kullandigim antibiyotik adetimi geciktirdi(

Canım iyi düşün iyi olsun yaaa!Aa... Olanla olaağa çare var mı yok!kafan rahatlar iyice ama...

6 haftalıkken çıkıyo işte ultrasonda 3 ay çoookkk :S

yok tatlım ya, cvs yapılacak ya 10. haftada. sonuçlar çıkana kadar, anne babaya bile bişii sölemek istemiyorum. çok heyecan yapıp çok üzülüyorlar...
yoksa haftaya hemen sonucu alırsam inşallah, size sölüycem ilk!!

kizlar benimde sat 6 aralik bu ay calismalari cok siki tuttuk bakalim herseyin hayirlisi sabirsizliktan oluyorum deli gibi hamile kalmak istiyorum nolur dua edin bana

ben bir kasimda erken dogum yaptim ve melegim sadece yarim saat yasayabildi oglumun sancisini cekip onu dogurmak kollarima almak ve melek olmasi bana cok koydu kendimi yeni toparliyorum ve suan hamile kalmak bende saplanti oldu sanki yeniden anne olmak ve cocumla yaslanmak istiyorum

bana dua edin nolur yeniden hamile kalip saglikla ve zamaninda cocugumu dogrup kucaklamak istiorummafoldumben

ayrıca birşey daha söylüyüm size, bunu bana bir kadın doğumcu söyledi;
hani bazı arkadaşların adetleri 40 güne kadar gecikiyor ya bunun sebebi bebek kararı aldıktan sonra bünyeyi hamileliğe hazırlamakmış. bazı bünyelerde bu 3-4 ay böyle olabiliyormuş, yani adeti böyle gecikenler umutlanabilir hihoyyyt

benim bugün 10. günüm ve 7. günden itibaren balşadım teste. benim testte seninkinden , aynı marka gittigidiyordan...daha da erken yumurtlamış olamam heralde?

Yok olamazsın;o zaman seninki yarın silik çıkacak dier gün net çıkacak ya da en geç salı diye düşünüyorum.daha geç olamaz.
Ben hep aynı saatte iki saat su tüketimi yapmadan yapıyorum testi 6-7 gibi akşamalrı.Ona dikakt ettin mi yaparken hiç?

canım pmpm guzel pempm kan tstı yaptıracan nasılsa yarın yaptır da catlatma daaaaaaaaa

Merhaba canım hoşgeldin aramıza :) evet çalışmalrını anlatmakla başla mesela :sm_cool:

Ben geçtiğimiz mayıs ayı 6 haftalık hamileleğimi sonlandırmak zorunda kaldım.Kalp atışını duyamadım çünkü.:çok üzgünüm: dört beş aydır deniyoruz.Halen tutturmuş değiliz.Bir de benim ik gebeliğim tek denemeyle olmuştu.Yine kolay olur sandım ama benim bebiş çok nazlanıyor. Deniyoruz dahi.Son bir aydır boşladım biraz.Çalış, çalış bayıyor.Olmazsa önümüzdeki ay tekrar kontrole doktora gidicez eşimle..Uzun yazdım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…