Hmmm ben 30unda başlamıştım o gün yoktu hiç mesela.Dediğim gibi belki yarı olacaktır.markadan markaya da hassaiyet değişiyorsEN NE ZAMAN BAŞLADIN?.E,zaten gün atlamadıysan ÇALIŞMALRDA erken yumurtlamış olsan bile bi önemi yok.
yaa bilgisayar yanımda olur ama interneti ne yaparız o ara bilmiyorum kii...hallederim yeter ki ona kalsın iş, ilk haberi siz alırsınız merak etmeyin.
3 aya kadar kimselere söylemeye niyetim yok zaten...:1no2:
kızlar bu işten kimsenin öleceğini sanmıyorum yaaaa bişey olmaz birde hayat kadınlarını düşünün :roflol:
selam kızlar bu arada
Offf ne zaman yedin?Neden yedin?
Canın mı yandı ki sen durmazsın öyle;duramazsın yaniii :)
Sen çalışmalrı ne sıklıkta sürdürüyorsun her gün mü ki?
ikidir soruyorum nedne söylemiyorsun yaaaaklava:
selam kızlar bu arada
bu arad kızlar benim şu anda 8 aylık hamile bir arkadaşım bebek kararı aldıktan sonra adetleri çok düzensizleşmiş ve sıkı durun doktorunun dediğine göre adetinin 6. gününde yumurtlamış ve hamile kalmış
korkuyorum test yapmaya canim...negative cikicak gibi hissediyorum...belkide kullandigim antibiyotik adetimi geciktirdi(
merhaba hanimlar herkese iyi geceler
merhaba hanimlar herkese iyi geceler
6 haftalıkken çıkıyo işte ultrasonda 3 ay çoookkk :S
Canım iyi düşün iyi olsun yaaa!Aa... Olanla olaağa çare var mı yok!kafan rahatlar iyice ama...
benim bugün 10. günüm ve 7. günden itibaren balşadım teste. benim testte seninkinden , aynı marka gittigidiyordan...daha da erken yumurtlamış olamam heralde?
yok tatlım ya, cvs yapılacak ya 10. haftada. sonuçlar çıkana kadar, anne babaya bile bişii sölemek istemiyorum. çok heyecan yapıp çok üzülüyorlar...
yoksa haftaya hemen sonucu alırsam inşallah, size sölüycem ilk!!
Merhaba canım hoşgeldin aramıza :) evet çalışmalrını anlatmakla başla mesela :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?