İki güne kalmaz artık girmezsem anlayın ki öldüm;bizi terk etti falan diye düşünmeyin haaa;diğer taraftan bebişlerinizin siparişini elden veririm artık
E şimdi sen annenlre gidiyorsan bize nasıl haber vereceksin ne olduğunu;çatlayalım mı yaniiiklava:
canim doktorum hamilelerin kullandigi antibiyotikden verdi..bir sorun olmaz dedi
yaa bilgisayar yanımda olur ama interneti ne yaparız o ara bilmiyorum kii...hallederim yeter ki ona kalsın iş, ilk haberi siz alırsınız merak etmeyin.
3 aya kadar kimselere söylemeye niyetim yok zaten...:1no2:
oo valla bravo çalışmalar süper :)) bu haftayı da iyi geçir sonra tahliye olursun canım :)) bu arada beline yastık falan koydun mu ayağını duvara dayadın mı merak ettim:)))
bu bizim burda bukadar basit olamazki..avrupada asla bir hamileye riske alip ilac vermezler...eger doktolar burda antibiyotik veriyorsa asla sorun olmaz..doktorum zaten bu hamileler icin antibiyotik dedi....turkiyede ilaclar ve doktorlar nasil onu bilemiycem
Kızlar ben yatıyorum artık bayagı sancılı bir gün geçirdim organlarım hasar gördü sanırım :)))
hepinize iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrr
İnşallah pembecim yaaa;senin olursa kendimden umutlanacağım.Senin kadar olmasa da kendimce bir efor üstü efor sarfettim yaanii hihoyyyt
Tutarsa anlatırım gülersiniz :)
bu bizim burda bukadar basit olamazki..avrupada asla bir hamileye riske alip ilac vermezler...eger doktolar burda antibiyotik veriyorsa asla sorun olmaz..doktorum zaten bu hamileler icin antibiyotik dedi....turkiyede ilaclar ve doktorlar nasil onu bilemiycem
nasılsınız kızlar? benim testlerde çift çizgi yok yumurtlamamışım hala ama çalışmalara devam ediyoruz durmak yok zemuszemus
tamam canım yurtdışındaysan olabilir;çünkü ben Amerikadayken doktora hamile olabilirim belki demiştim;kas gevşeticileri bile var hamileler için.Daha neler neler.Ona göre vermişti.
Ama test zamanın gelmiş de geçöiyor artık :)
abartmaya gerek yok kızlar; tamam 3 günü hiç geçmedi perhizlerimiz , bir günde 2 kerecik çalıştık...oda olsun o kadar yani... di mi?
ama 2 senelik evliyim , ne efor sarfettiğimi bir ben bilirim yaniii...baydı iyice!
hoşbulduk kızlar :))
evet smart bende hiç çizgi yok diğeri beyaz beyaz duruyo kaç gündür....
Ne kadar çalışıyorsun anlatsana bi yaaaaaaa
smarrrrrrrrt yastık falan koydun mu belineeee kız :)) merak ettimmm
Tutarsa anlatırım gülersiniz :)
toyb toybee bana bak halaaaa sapasaglamım..hıc bos gecmedım.yaa..ıkı gun mola verdım ondada doktordan parmak yedım yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?