Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
İki güne kalmaz artık girmezsem anlayın ki öldüm;bizi terk etti falan diye düşünmeyin haaa;diğer taraftan bebişlerinizin siparişini elden veririm artık

toyb toybee bana bak halaaaa sapasaglamım..hıc bos gecmedım.yaa..ıkı gun mola verdım ondada doktordan parmak yedım yaaaaaa

E şimdi sen annenlre gidiyorsan bize nasıl haber vereceksin ne olduğunu;çatlayalım mı yaniii klava:

yaa bilgisayar yanımda olur ama interneti ne yaparız o ara bilmiyorum kii...hallederim yeter ki ona kalsın iş, ilk haberi siz alırsınız merak etmeyin.
3 aya kadar kimselere söylemeye niyetim yok zaten...:1no2:

canim doktorum hamilelerin kullandigi antibiyotikden verdi..bir sorun olmaz dedi

E,o zaman yapsana artık testi sen daha neyi bekliyorsun ki :) ben reglim geçecek de duracağım haaa,mümkün değil çatlarım. :tomato:

kızlar bu işten kimsenin öleceğini sanmıyorum yaaaa bişey olmaz birde hayat kadınlarını düşünün :roflol:

oo valla bravo çalışmalar süper :)) bu haftayı da iyi geçir sonra tahliye olursun canım :)) bu arada beline yastık falan koydun mu ayağını duvara dayadın mı merak ettim:)))

Tutarsa anlatırım gülersiniz :)

Yurt dışındasın sanırım.Ama ben de duydum.Biliyorum.Hamilelerin kullanacağı antibiyotikler de var..Hakkında hayırlısı olsun.

İnşallah pembecim yaaa;senin olursa kendimden umutlanacağım.Senin kadar olmasa da kendimce bir efor üstü efor sarfettim yaanii hihoyyyt

abartmaya gerek yok kızlar; tamam 3 günü hiç geçmedi perhizlerimiz , bir günde 2 kerecik çalıştık...oda olsun o kadar yani... di mi?
ama 2 senelik evliyim , ne efor sarfettiğimi bir ben bilirim yaniii...baydı iyice!

tamam canım yurtdışındaysan olabilir;çünkü ben Amerikadayken doktora hamile olabilirim belki demiştim;kas gevşeticileri bile var hamileler için.Daha neler neler.Ona göre vermişti.

Ama test zamanın gelmiş de geçöiyor artık :)

korkuyorum test yapmaya canim...negative cikicak gibi hissediyorum...belkide kullandigim antibiyotik adetimi geciktirdi(

tabii canım o kadar olur tabii bir günde iki kerecik :roflol:

hoşbulduk kızlar :))

evet smart bende hiç çizgi yok diğeri beyaz beyaz duruyo kaç gündür....

Hmmm ben 30unda başlamıştım o gün yoktu hiç mesela.Dediğim gibi belki yarı olacaktır.markadan markaya da hassaiyet değişiyorsEN NE ZAMAN BAŞLADIN?.E,zaten gün atlamadıysan ÇALIŞMALRDA erken yumurtlamış olsan bile bi önemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…