Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşAllah hepimiz yaşarız canım sgalıkla alırız bebişleri kucaklarımıza :Saruboceq:
Fatoşşş kuzummmmmm doğum günün kutlu olsunnzemuszemus
eşinle,doğacak pıtırınla,ailenle ve sevdiklerinle beraber daha nice yaşlara
inşallah canım benimmmmmopuyorumnanaktan
mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrr olumunekankayizsmileŞenizŞeniz
Smart şeronun tarihi 28 eylüldü canım yanlış listeyi alımışsın :))
suuuuuuuu hoş geldin canım beni listeye eklermisin 17 ekim regl günümdeeeeeeeeeeeee![]()
:1hug: :1hug: :1hug: çok teşekkür ederim kuzucummmmmm
yarında senin dogum günüsün a.s. a.s.
hep birlikte bebeklerimizle mutlu yıllarrra İnşAlllahhhh kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
söledi karasu ama degiştimedim çünkü içime doguyo 30 eylülde ögrenecek hamile oldugunu yerimseniben yerimseniben
9+1 im ben ticker var ya sen neden yapmadın dahaaa
1 ay varmış ayrıca 1,5 dilmişiz
Berenişkoooooooooooooooooommm hislerin ne diyo hamiş miyim cicim :CüvCüv: sırnaşık şey
Kızlar bu arada elif msj attı şimdi, kanaması başlamış yine :sinifsinif: ultrason için sıra bekliyolarmış şu an hastanede eyvahedigeldismile dua edelim de güzel haberle çıksın :Saruboceq:
Yok canım iyiyim!İşletme günüm bugün hallettim bitti.
Fatoş da dinlen dinlen deyip drunca biraz oturayım popomun üzerine dedim. yerimseniben
Ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.
Ya doktora hele bi gideyim;o da VAR desin ondan sonra
Ben gözümle görmediğim şeye inanmam lülülülülülü Ultrasonu görmem lazım...Onda sonra yapmayı düşünüyorum eğer herşey yolundaysa!
Aramızda 3 hafta 4gün var şakkıdı
Allah bağışlasın aylincim bende iki yıllık evliyim ve bebek yapacaz işte uğraşıyozhoşbuldummm:)2 buçuk yıllık evliyimm 1 yaşında cici bir kızım var çalışıyorumm
hayırlısı canım sen kaç yıllık evlisinsizin yazdıklarınızı okuyorum benim bu ayda bebiş olmaz herhalde umudum yok ama Rabbim bilir tabii
teşekkür ederim canımŞeniztamam balım eklerim zemuszemus
Yok canım iyiyim!İşletme günüm bugün hallettim bitti.
Fatoş da dinlen dinlen deyip drunca biraz oturayım popomun üzerine dedim. yerimseniben
Ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.
Smart şeronun tarihi 28 eylüldü canım yanlış listeyi alımışsın :))
KUŞUMM DUA EDİYORUM HER GECE İSİM İSİM EN BAŞTA SENİN ADINI SÖYLEDİM HEP AMA KASITLI DEİL AKLIMA İLK SEN GELDİĞİN İÇİN. SEN NANE VE GAMZELİ
DİĞER KIZLARDA MESELA YAVYUM SU SMART DİYE SÖYLÜYODUM HEP. SIRALAMA DOĞRU GİDİYO ŞU ANDA. Bİ TEK SARILALEYİ SÖYLEMEZDİM AYRILIYODU EŞİNDEN DİYE :) HA BBİDE ÇİĞDEME ÇOK DUA ETMİŞTİM
İNŞALLAHH BU AY HAMİLE KALMIŞSINDIR YOKSA ÖNÜMÜZDEKİ AY.
teşekkür ederim canımŞeniz
:1hug: :1hug: :1hug: çok teşekkür ederim kuzucummmmmm
yarında senin dogum günüsün a.s. a.s.
hep birlikte bebeklerimizle mutlu yıllarrra İnşAlllahhhh kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
söledi karasu ama degiştimedim çünkü içime doguyo 30 eylülde ögrenecek hamile oldugunu yerimseniben yerimseniben
Allah bağışlasın aylincim bende iki yıllık evliyim ve bebek yapacaz işte uğraşıyoz
hayırlısı canım sen kaç yıllık evlisin
teşekkür ederim canımŞeniz
Ben anlamadım hiçbişeyyyy kız 30u 28e almıştı sonra ilerleyen sayfalarda fatoş listeyi yeniilemiş ben de daha güünceldir diye onu almıştım bakmadan.Şimdi 28i diye düzelttim.
SU yarınd a senin doğum günün haaa :)
İKİNİZ DE İYİKİ VARSINIZ :)
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü delüsün delüüüüü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
tickerla ne alakası var zaten burdakiler görecek ve burdaki herkes herşeyi biliyoooo :lepi: :lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben temmuda evlendim yeniyim:):) bu ayki çalışmalar sekteye ugradı eşim ameliyat olunca yumurtlma tarihlerişmde 22-27 imiş galiba bizde uzun aradan sonra dün birlikte olduk bakalım