- 12 Nisan 2010
- 1.382
- 21
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben geldim...
banada dediler hayırlısı
hangı sarkısını sevıyorsun sagonun en cok![]()
nlmuş yani benimde vardı 2-3-4 ay olmadıgımı bilirim
bende öyleydim hele hamile kaldığım ay tam 20 gün gecikti hamileyim sandım adet söktürücü kullandımda ertesi ay hamile kaldım benden sana tavsiye relax ol biliyorum 2011 de nüfüs patlaması olcakmış dünya çapında sende katkıda bulunacaksın hemde çifter çifter:dance::dance::dance:
uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hadi git uyu canım bebişte uyusun büyüsün:ecrin_bebek:
ama ofisteyim ve teklif hazırlamam lazım yoksa uyurummm olumunekankayizsmile
uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben zaten katkıda buluncam allah izin verirse nisan sonu :hooray: :hooray: :hooray:
arkadaşlar benim mesai bitti evde netim yok olsada zaten girmeye vaktim yok ev işleri çoluk çocuk bilirsiniz yarın görüşmek üzere hoşçakalınnn
Fatoş'cuğum doğum günün kutlu olsun!
Bebişinle eşinle ve diğer tüm sevdiklerinle daha nice güzel yaşlar göresin inşallah...
Anladım canım o zaman az daha sabret;işini bitir de evine gidince uyursun artık...
Vurdun kafayı masaya yine değilmi!!! yerimseniben
Gittim geldim ben de!Çok sıkıldım ben yaaaa!akannehir İnşallah sıkıntısız bi hamilelik olur devam ederse ben evde uzan falan derse doktor çatlarım!kafamçokkarıştı
pardonnn çok pardon Yildiz10 arkadaşımızaydı bu mesaj allah kavuştursun bebişine inşallah
Vurdun kafayı masaya yine değilmi!!! yerimseniben
Gittim geldim ben de!Çok sıkıldım ben yaaaa!akannehir İnşallah sıkıntısız bi hamilelik olur devam ederse ben evde uzan falan derse doktor çatlarım!kafamçokkarıştı
Canım ben de dün sordum doktora onu dedim bütün gün ayaktayım derste;yeri geliyor nöbeti var falan...
Hiç kasma kendini olduğun gibi ol.İşini yap tabiki dedi..Hem de olumsuz şeyler düşünme oluruna ve zamanına bırak dedi.Tabii kendini olması gerekenden fazlada yorma diye ekledi..
O yüzden ben de hep ayaktayım ve aktifimm sen de sıkma canını;hamileliğin gayet güzel geçecek inşallah!