Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tinkerrrr bebikin nasıııl?? iyimisiniz? nasıl gidiyor annelik. zorlanıyormusun uykusuz kalıyormusun? şikayet edildiği kadar sıkıntı varmı? miraak ettim

nekadar olursa yüksek oluyo benim 18 çıktı doktor değil dedi ama göğüslerim ağrıyo adetim de 8 ekimde.

ne kadar olursa yüksek oluyo ne demekkk bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile ben annamadım dediğiniii yaaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

oyyy oyyy geçmiş olsun annesıı opuyorumnanaktan

benım göğsümmm çok fecıydı yaaa ağrı şiş

kızlarrr selaaam nasılsınız?

hoşgeldınnnn bıtanemmmm:lepi:

nekadar olursa yüksek oluyo benim 18 çıktı doktor değil dedi ama göğüslerim ağrıyo adetim de 8 ekimde.

cnm 26 nın üzerinde olunca yüksek oluyodu sanırım.seninki normal yani bende hamile kaldıgımda gögüslerim şişip uçları kaşınıyodu işallah hamişsindir.

bi doktora gidip regl olmadım desene canım prolaktinin yüksekse düşürmeye çalışın
en azından yani böyle durdukça gelmicene göre bilmiyorumkismile

ay canım e güzel bende hiç heveste yok baştan beri yani:gitme:

Önemli olan sevdiğin bişeyle ilgilenmek canım bu ingilzice olmaz kurabiye yapmak olur
kitap okumak olur...dikiş dikmek olur..kraft işleri olur...olur da olur yani :)
yeter ki seni mutlu etsin :)

uuuu cıs mı olmuş paymakı...ama nası düzeltcekki onu doktor kesikmi atcak bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım iyiys sen naıslsın

elifcim canım benim çok geçmiş olsun..sana özel mesaj atmıştım yeni ama durumu bilmeyerek..şimdi okudum çok geçmiş olsun sen iyisindir umarım .:sinifsinif:

ne kadar olursa yüksek oluyo ne demekkk bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile ben annamadım dediğiniii yaaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

prolaktinim yüksek çıkıyo demiştiya arkadaş bende kaç olursa yüksek oluyo demek istedim.ben dünn prolaktin testi yaptım 18 çıktı da......
Göğüslerim ağrıyo ve hassas eğer hamile kalmış olsam prolaktin yüksek çıkarmıydı.yoksa kandırmaca bir ağrımı benimki abilemiyom valla ..

cnm 26 nın üzerinde olunca yüksek oluyodu sanırım.seninki normal yani bende hamile kaldıgımda gögüslerim şişip uçları kaşınıyodu işallah hamişsindir.

ayy ağzından bal damlıyo inşallah ....çok istiyorum bu ay ilk denememiz ama hissediyorum içimde güzel hisler var....

tinkerbell09 Beni unutmuşsun :1no2: ama sanada günaydın yeni doğum yaptın sanırım gözünaydın allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

günaydın kızlar
meleğim ptesi saat 16:59 da dünyaya geldi
ikimizde gayet iyiyiz
haber veriyim dediim opuyorumnanaktan

ayşeee canım biliorum ama ne bilim ya korkuyorumda doktora gitmeye rahim yapışıklıgı falan oluomuş yaaa off ne zor biz kadınların işi yaaaaaa sen kürtajdan sonra kaçıncı gün olmuştun adettt:sinifsinif:

hee anladım sositososito valla canımcım ben hamile kaldığımı ilk göğüslerimden anladım çok daha fazla büyümüşlerdi ve acıyolardı ama test filan yapmadım öyle direk hamilelik testi yaptım ama göğüslerimi hiç daha önce o kadar büyük hatırlamıyorum yani. bence ilk belirtiyi onlar veriyor. canım istiyorsan bebiş inşallah hamişsindir :Saruboceq: allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhhh :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallahhh...:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar
ikimizde gayet iyiyiz

aaaaaayyyyyyy çok sevindiiiim allah analı babalı büyütsün ipekkkk ayy çok güsel bişiii opuyorumnanaktan nasıl hissettiiin bebişinin adı neee?? anlatsana azcııık

EFLAL11, gokcegokce+, hamarat, oranje, ParadiesAngel+, SariLale+, SeKeR_NaNe+, Yavyum+, yelizcem, Yildiz10

wooooowwwwww bugün baya kalabalığız...günaydın herkese....

günaydın tatlımmm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
ewet bugün bayagı kalabalıgız aramıza yeni katılan arkadaslarımız var maşallah diyelim:))

oyyy kıyamam ona ben( nasıl için cız etmez insan dayanabilirmi azıcık da olsa acı çekmesine ...annelik böyle bişey olsa gerek.. opuyorumnanaktan

aslm canım hoşgeldinnn...opuyorumnanaktan nasılsın tatlım bebiş nasıl bulantıların devam ediyormu?

SeKeR_NaNe SAĞOL BEBEĞİM SANADA KOLAY GELSİN

yerimseniben opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
ikimizde gayet iyiyiz

çok sevindim canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün...iyi yapmıssın ya haber vermekle opuyorumnanaktan
ismini ne koydun peki?

günaydın kızlar
ikimizde gayet iyiyiz

geçmişolsun yeni anniş hoşgelmiş yeni bebişşş allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah uzun ömürlerr:sm_cool:

günaydın kızlar
ikimizde gayet iyiyiz

Canımmm ne güzel bi haber Gözün aydın...hayrlı olsun opuyorumnanaktan

Kızçen nasıl ?

canım 13. gün regl oldum ben ki benim bebegım daha büyüktü yani 10 haftalıktı

bi git doktora ya...bi sorun varsa hemen öğrenırsın korkunun ecele faydası var mı bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…