Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nekadar olursa yüksek oluyo benim 18 çıktı doktor değil dedi ama göğüslerim ağrıyo adetim de 8 ekimde.
kızlarr ya oğluşumun minik köfte ayak parmağında tırnak tam çıkmamıştı..şimdi o derinin altından büyüyo kıpkırmızı olmuş parmağı hafif te şişmiş..iltihap ta var bugün doktora götürcem...ama baktıkça içim cıs ediyo ...huzursuz birazda ..
kızlar benim cuma gününden beri göğüslerim ağrıyo.adet öncesi ağrır hassalaşırya o türden.ama adetim 8 ekim gibi olacak.çok erken ağrımaya başladı bir kaç defa geçen yıl prolaktin yüksek çıkmıştı dün gidip tekrar ölçtürdüm 18 çıktı. doktor düşük dedi.acaba gebelik oluşmuşsa bu kadar erken belirti verir mi yada neden ağrıyodur.??? adet ağrısı gibi göğüsleri ağrıyıp hamile kalan varmı aranızda.....bide 3 gündür midem dehşet kazınıyooo...??
kızlarrr selaaam nasılsınız?
nekadar olursa yüksek oluyo benim 18 çıktı doktor değil dedi ama göğüslerim ağrıyo adetim de 8 ekimde.
canım emin degilim çünkü korunmadık ama bende prolaktin sorunu var ya kürtaj olduktan sonra resmen süt aktı doktora sordum vücut dogum yapmış gibi algılıyo prolaktinin yükselmiştir dedi .ama hamile olabilirmiyimki ya çünkü benim normalde prolaktinim azcık yüksekken 1,5 senede anca hamile kalabildim şimdi hemen tutmaz heralde yaaa
ay canım e güzel bende hiç heveste yok baştan beri yani:gitme:
kızlarr ya oğluşumun minik köfte ayak parmağında tırnak tam çıkmamıştı..şimdi o derinin altından büyüyo kıpkırmızı olmuş parmağı hafif te şişmiş..iltihap ta var bugün doktora götürcem...ama baktıkça içim cıs ediyo ...huzursuz birazda ..
EFLAL11, gokcegokce+, hamarat, oranje, ParadiesAngel+, SariLale+, SeKeR_NaNe+, Yavyum+, yelizcem, Yildiz10
wooooowwwwww bugün baya kalabalığız...günaydın herkese....
teşekkür ederim kızlarr..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm...
eve geldik:))
dışardaydık eşimle..çay içtik.tavla oynadıkk..güya stres attıkkk....
bildiğin gb işte canımm..sen nasılsınn???
canım teşekkür ederim.moral verdiğin içinn..sağol..
evet daha sonra kaybetmek daha zor olurdu...
geçmişi okuyodum canımm..
evet canım bende ona şükrediyorumm..kalbinin atışını duyduktan, tekmelerini hissettikten sonra kaybetmek daha zor olurdu...
ben aksilikler başladıktan sonra soğumuştum zatenn.hamileliği öğrendiğinde karnıyla bıcır bıcır konuşan ben,,aksilikler başladıktan sonra karnıma dokunup içimden gelerek bir kere günaydın diyemedimm.belkide erken yenildimm.çabuk kapıldım umutsuzluğaa...
ama olması gerkeenden fazla yıprandım gb hissediyorumm..
sürekli hastanelere git,,serumlarr.,,kan vermelerr,,hastanede yattımm...
kanamalarr...
ultrasonlarr...
gereksizdi sanki çoğuu..
ben şu düşünceye alıştırdım kendimi..ben bebeğimi kaybetmedimm.bebeğim olma yolundaki bi pıhtıyı kaybettimm...bi boşluktu o...
orada öylece açılmış bi boşlukk...
tutnmadı bana nasip değilmişş..
bugün beni etkileyen..ençok etkileyen ultrasondan çıktığımda beni kapıda bekleyen eşimin çıktığımda kalp sesini duyduğumu söylememi bekleyen gözlerini görmek olduu...((
birde telefonunda yarım kalan mesajı...
bebeğimm...bana babalık duygusunu yaşattığın için....diye başlayan bi mesajj..yarım kalmışşş..mesaj bile yarımm..bu hikayede herşey yarım kaldı.....
he birde eşimin ilk hamileliğimi öğrendiğinde 'bağırasım var baba oluyorum diye,, kendimi zor tutuyorum...' demesii...iyiki tutmuş......
Rabbim sizinkileri bağışlasın size inşallahh...
dualarım sizlerle canımm..
üzülme canım üzülmee..
Hep hayırlısını diledik Rabbimdenn..
hayırlısı böyleymişş...napalım:)))
Canımbenim..çok teşekkür ederimm.Rabbim bebeciğini bağışlasın sana...
acısını göstermesinn...çok sevinip birden yere çakıldık bizz..
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallahhh...
sağol caım benim iyi dileklerin içinnn...
ne kadar olursa yüksek oluyo ne demekkk bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile ben annamadım dediğiniii yaaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
cnm 26 nın üzerinde olunca yüksek oluyodu sanırım.seninki normal yani bende hamile kaldıgımda gögüslerim şişip uçları kaşınıyodu işallah hamişsindir.
günaydın kızlar
meleğim ptesi saat 16:59 da dünyaya geldi
ikimizde gayet iyiyiz
haber veriyim dediim opuyorumnanaktan
prolaktinim yüksek çıkıyo demiştiya arkadaş bende kaç olursa yüksek oluyo demek istedim.ben dünn prolaktin testi yaptım 18 çıktı da......
Göğüslerim ağrıyo ve hassas eğer hamile kalmış olsam prolaktin yüksek çıkarmıydı.yoksa kandırmaca bir ağrımı benimki abilemiyom valla ..
hee anladım sositososito valla canımcım ben hamile kaldığımı ilk göğüslerimden anladım çok daha fazla büyümüşlerdi ve acıyolardı ama test filan yapmadım öyle direk hamilelik testi yaptım ama göğüslerimi hiç daha önce o kadar büyük hatırlamıyorum yani. bence ilk belirtiyi onlar veriyor. canım istiyorsan bebiş inşallah hamişsindir :Saruboceq: allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhhh :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın kızlar
ikimizde gayet iyiyiz
EFLAL11, gokcegokce+, hamarat, oranje, ParadiesAngel+, SariLale+, SeKeR_NaNe+, Yavyum+, yelizcem, Yildiz10
wooooowwwwww bugün baya kalabalığız...günaydın herkese....
SeKeR_NaNe SAĞOL BEBEĞİM SANADA KOLAY GELSİN
günaydın kızlar
ikimizde gayet iyiyiz
günaydın kızlar
ikimizde gayet iyiyiz
günaydın kızlar
ikimizde gayet iyiyiz
ayşeee canım biliorum ama ne bilim ya korkuyorumda doktora gitmeye rahim yapışıklıgı falan oluomuş yaaa off ne zor biz kadınların işi yaaaaaa sen kürtajdan sonra kaçıncı gün olmuştun adettt:sinifsinif: