kızlar kusura balmayın apar topar içeri geçtim bebiş uyuyordu..annem kucağında koşarak geldi kustu diye..ama ne kusma...iki gündür böleyiz burnundan bile fıskırıyo kusuk tabi gaz sancısı da var..çok korktum ya..zannedersem bebek reflusu var mideden ağzına birseyler gelıyo öğürüyo yutuyo tekrar ..bugun dr a baya bırsey sorcaz..ama çok korktum ya..
olur bıtanem bu tarz şeyler bebeklerdeeee dr una sor gusselcee panık yapmaalmaz: benım yeğenım de boyleyı hepp doğduğundn 3 ayına kadar hep kustuu dr a sorr pasnıkleme olumunekankayizsmile
sağol canım biraz daha rahatladım şimdi annem var yanımda ama yalnız kalınca napcam diye düşünüyorum
Kepeleklerim günaydıııııınnn opuyorumnanaktan benim misafirler gece teşrif ettiler boshayallersmile ama üzülmedim hayırlısı buymuş, zaten elifi düşünmekten kendimi unutmuş haldeydim :sinifsinif: hem gününde geldi en azından, ovulasyon testlerinin doğruluğunu gösterdi bu bize, canım kocişim üzüldüğümü düşünerek bütün gece sarıldı bana hiç bırakmadı, öpücüklere boğdu beni :asigim: valla buna değerdi ne yalan söyliyim :asigim:
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuu doğum günün kutlu olsun balıııııııııııııııııııııımmm a.s. meleğinle ve kocişinle birlikte sağlıklı, mutlu nice yaşlara bitanem opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
meleğim ptesi saat 16:59 da dünyaya geldi
ikimizde gayet iyiyiz
haber veriyim dediim opuyorumnanaktan
sağol canım biraz daha rahatladım şimdi annem var yanımda ama yalnız kalınca napcam diye düşünüyorum
ayy ne bilim nanem ya çok korktyum :gitme:
kızlar kusura balmayın apar topar içeri geçtim bebiş uyuyordu..annem kucağında koşarak geldi kustu diye..ama ne kusma...iki gündür böleyiz burnundan bile fıskırıyo kusuk tabi gaz sancısı da var..çok korktum ya..zannedersem bebek reflusu var mideden ağzına birseyler gelıyo öğürüyo yutuyo tekrar ..bugun dr a baya bırsey sorcaz..ama çok korktum ya..
canım geçmiş olsunn kıyamam ben ona :ecrin_bebek:
ayy benimde reglıme kaldı 4 gün zemuszemus
suuuuuuu bıdenemmmm yenı oğrendmmm mutlu yıllarrrrrr a.s.
sucumm hoşgeldin doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara bebegıle eşinle ailenle hep beraber :) opuyorumnanaktan
sonra çalşmalara başlayacaksın dımıı opuyorumnanaktan
canım çalışmalara tam 1 aralıkta başlıyorum inşallah :) o zaman bitiyo yasak
ayyyyy az kalmış bebişimmmmmmmmmmmm hadı baklalımmm alkisalkisalkis Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?