Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyiki dogdun kankim mulu yıllara kocanla bebeğinlee
saglıklı uzun ömürlerr

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

çook teşekkür ederim zuzum benimm
aminn hepimize inşallahhh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Son düzenleme:

amın bıtanem hayrlısı tabkıı :Saruboceq: opuyorumnanaktan

superısiiiiiiiiiii nasılsın cnmmmmmmmmmmmmmm

bebişimiz nasılllll hamişlik nasl gıdıorrrrr

canım valla şişkinlik var ben 10,5 kilo aldım şimdiye kadar çok ağırlık yapıyo bana. bazı ufak tefek sorunlar var ama her hamilelikte olabilecek sıkıntılar. senin nasıl gidiyo?

cnm haberinn yokmu seninnn ?

ne olduki elife :1shok:

SU'YUMMMMMM BİTANEMMMMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...NİCE NİCE MUTLU YILLARA... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canımcım benimmm çooook teşekkür ederimmmmmŞeniz
aminnnnnn inşallahh
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

suu canımm dogum günün kutlu olsunnn eşinle bebeginle işallah alkisalkisalkis

teşekkür ederim canımcım çok sağol opuyorumnanaktan

ŞİMDİ OKUDUM GEÇMİŞİ AYY ÇOK ÜZÜLDÜM

rabbim sabır versin listede yanımda göremeyince anladım :sinifsinif:

evet canım oda bir melek annesi oldu.işallah en kısa zamanda hayırlısıyla sag salim verir bebişleri göbişlerimizeee:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cnm senindemi haberin yok melek annesi ya artık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben allah sabır versin. en kısa zamanda sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

evet canım oda bir melek annesi oldu.işallah en kısa zamanda hayırlısıyla sag salim verir bebişleri göbişlerimizeee:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım ya Allah sizlere sabır versin birdaha böyle acılar yaşatmasın:Saruboceq:
hiçbirimize yaşatmasın:Saruboceq:
en kısa zamanda inşallah melekleriniz gelir sağlıcakla :teselli:

ben de 6.5 kılo ladım hayatmmm yanı bellı oluyo artık göbüşüm kolum budumm :roflol::roflol: mıde bulantlarım oluyo benım halaa ılaç alıorum çok kotu oluncaa napayımmm hayırlsıı bız de bebeklerımız sağlıcakla bı kucaklarımıza alsak ahha ahhh :Saruboceq:

kızlar paylaşamadan edemicem kanald de bir dizi var öyle bir geçen zamanki dizisnde dünkü bölüm süperdi kim izlediyse ağlamış osmana ya sizden izleyenler varmı???:1no2::a015:

kızlar paylaşamadan edemicem kanald de bir dizi var öyle bir geçen zamanki dizisnde dünkü bölüm süperdi kim izlediyse ağlamış osmana ya sizden izleyenler varmı???:1no2::a015:

ay dünki bölümü izlemedım ama dizi gercekten muhtesem

merak ettım eve gidince artık izlerim boshayallersmile

canım ya Allah sizlere sabır versin birdaha böyle acılar yaşatmasın:Saruboceq:
hiçbirimize yaşatmasın:Saruboceq:
en kısa zamanda inşallah melekleriniz gelir sağlıcakla :teselli:

ben izledim canım çok kötüydü gerçekten sadece osman degil diger erkek çocugunda psikolojisi bitmişti okulda bi çocugu aynı babasının ona yaptıgı gibi dövdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…