doğum günün kutlu olsun canııım nice mutlu yıllara.
amin canım çok sagol allahım işallah nasip eder sag salim kucagımıza almayı :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar paylaşamadan edemicem kanald de bir dizi var öyle bir geçen zamanki dizisnde dünkü bölüm süperdi kim izlediyse ağlamış osmana ya sizden izleyenler varmı???:1no2::a015:
kızlar paylaşamadan edemicem kanald de bir dizi var öyle bir geçen zamanki dizisnde dünkü bölüm süperdi kim izlediyse ağlamış osmana ya sizden izleyenler varmı???:1no2::a015:
ayyy..dün biz eşimle dışarı çıkmıştık..gelince baktım kayınvalidemin gözler kıpkırmızı..
bende netten izledim.tamamını izleyemedim ama o can alıcı sahneler..hatta az öncede izledim iki üç kere..ayyy ağlamaktan bi hal oldummm...akannehir
ay o minicik godik ne anlıyo rol yapmaktan ne hissediyoda o kadar güzel rol yaptı..nasıl öyle içli içli ağladıı..oyy bebekim menimmm...:gitme:
Suuuuu...Mutlu yıllar canım benimm..Rabbim sağlıklı mutlu bi ömür versinn ailenleee... a.s.
canım benim şimdi duydum Allah sabır versin ama iyisin maşAllahhhh allah hayırlısını versin canım tez zamandaaa
yavyummmmm canım benimmm opuyorumnanaktan
sormayın kızlar hala etkısındeyım bısey dıcem sızce cemıle carolıyı bıcakladımı yoksa hayal mı edıyor eger bıcakladıysa bu dızı ıcın hıc ıyı degılbu arada ben dızı analızı yapmayı cok severım nasıl tepkı verıcegınızden emın olamadım bu dızıden çıkarılacak cok ders var ya offff
aaa..listeden ismimin silindiğini görmekk...tuhaf oldummm... :çok üzgünüm:
teşekkür ederim canımm.ben aksilikler başladıktan sonra umudumuda kaybetmeye başlamıştımm zaten.hazırdım gibi...he dün hastaneye giderken hiçmi ümidim yoktu..vardı..
neyapalımm.hayırlısı böyleymiş..hayırlısını versin Rabbimm...bundan sonrakini sağsalim nasip etsin inşallahhh...
ay canım benim,ben silmedim siz söyleyince gördüm :1no2:
vardır herşeyde gülüm bir hayır. demekki vadesi yokmuş
Allah sabır versin canımmmm
inşAllah saglıkla sıhatle hayırlı evlatlar nasip olur olumunekankayizsmile
efendim balımmmm....Şeniz
bence hayaldi o an..ben de öyle düşündüm eyvahedigeldismile
rejime başlıcammmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
gokçe 6 aylık 6 kilo aldım dedi yaaa superim 6 aylık 10 kilo dedi ben bitmişimmmmm akannehir akannehir akannehir akannehir
:2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?