Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
uffffffffffffffffffffffff kılo demeyın ama nasıl verıcem dıye bende düşünüyorum zaten

canım öyle ıstıyorum ama bılemıyorumkı zaman ne gösterecek bebegım normal dogmak ısteyecekmı yada benım vücudum buna ızın verecekmı görücez az kaldı doktorumla konusucam işte

allah gönlüne göre versin canımcımmmm opuyorumnanaktan

ama napalım ya nasip böleymişş :dilcikar::dilcikar::roflol:

10 kilo muuu süperrr işteee ben 30 gircem azmettim başarcam sempatiksalakcinni

zayıflarsın ablacım yaaa takmaaa her şey ırade işiiii kendne guven bıtır işiii olumunekankayizsmile

valla bılemıcemmmm sağlıklı bebekler olsun daa dediğim gbı kız erkekkkk takma o olayaaa olumunekankayizsmile

amannnnn boşver kuşum sonra verilir kilolar bayanssulusmile
bebişler için herşeye değerrrrzemuszemus

öylemı dersın su yaaaaaa son zamanlar ıyıce sardım bu konuyabilmiyorumkismile
sen nerden bılıyosun bakayımCADIARZU

resmini gördüm msn dennn bilmiyorumkismile
yoıllamışta olabilirsin siyah elbiseli bir resimdi

Son düzenleme:
yhuuu bebek ısterızzzz allah bebek verrır ee kılo alırızz nıey kılo aldık derızzz boşverınnnn dıkkat edın azcık ama bunu takmayınnnn allaha şukredınnn ...ıradelısek verırızzz zatennnnn kafasına koyan yaparr yanııı

evet verilir herhalde ne bilim 10kg ile bitirebilirsem iyi tabiki. çok yayıldı totom falan :gitme:
bakın erkek bebekte karın çok çıkıyo direk sipsivri hemde. toto kilo almıyo
kız da totodan ve sırttan genişleme oluyo
bide doğurması var tabi 83 kg ile ohaoldumsmile
hoş içerde kalcak hali yokya normal olurmu bu kiloyla bilmiyorum en kötü sezeryan olur:sinifsinif:
istemiyorum sezeryanı işte oı yüzden sinirim zıplıyo kilo konusunda :sinifsinif:

bişi olmaz be kuzucu sinirlenme sakin stres yok
hem sezeryan ohhh misss valla sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hayırlısı olsun canım saglıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…