olmaz zaten boyun var senin tabiki kilo alman lazım sakın kilo alcam diye üzülme. :mymeka: :mymeka: hem sen bu kadar bekledin şimdi ya bebek almazsa yok ya ben alırsam ne diyon kızım seeeenklava: tabi alcan cık cık cık yaaaaa :1closedeyes:
evet benziyo ne var çokmu ne yaniii ne demek istiyon sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni çok güzel maşallah aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile gel sen benlen bi tenhaya ben sana anlatçam kaç kilo alman lazım gel yamacıma sen gellll :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bu yazıya teprik koyyorum vereliniortak
pissss kaydirigubbakcemile
su nanee
klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
ooyy kıyamam tamam şaka yaptık Şeniz :asigim:
ya ne bilim korktum sizin kiloları duyunca eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile yoksa bebişime feda olsunnnn opuyorumnanaktan
ayyy çok zor geliyo beklemek demiiii. o mis kokulu miniğin kokusunu bile duyabiliyorum o kadar özlemle bekleniyorlakiiii boshayallersmile zaman hiç geçmiyo artık hiç hiçççççççç :1no2:
olsun tabi :1closedeyes: ayşeye katılıyorum erkek bebekler daha erken göbek yapıyo bendede aynı şey oldu daha kaç haftalıkken herkes erkek dedi bana
olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz aklinialirimsmile
ben de sevorummmmmmmmmmmm senııııııııııı nanemmmmmmm olumunekankayizsmile
oyy datlum benim :)
benim kocişin bi lafı var niye üzülüyon kısa olduguna
fıstık gibisin ama yer fıstığı diyodu delü mannak :roflol:klava:
3 aşağı beş yukarı 1,65 falanım galiba bende boshayallersmile
pissss kaydirigubbakcemile
biraz hızlı mıııı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bildigin duba oldummm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bebiş alıosa sorun yok eski yarim ama ben alıosam :bbo: :bbo:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
ya bi benmi anormalimmm bilmiyorumkismile
:gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
6 ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
su nanee
klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
benimde boyum 171 aslında 49 çok zayıftı haklısın balık etli olcam lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
3 aylık hamişe benziyormu benim bu göbek kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
çok tatlı gorunyısun arkadaşımmm takmaaa :1hug:
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz öpücüklere bogarım kız seniii kaydirigubbakcemile3
yerim ben senin o göbüşünü kaydirigubbakcemile3
canım senin bebeğin erkek baksana göbeğe
sor bakalım suya o 10 haftalık sen 9 haftalık senın kadar göbeği var mı :)))
ayşe demişti dersin bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
bencede erkekkkk suda kızzz
bende şaka yaptım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sende göbeni,n resmini koysanaaaa
geliyom yawrum ama bişi yapma yazık bebemeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
zehsel, bebişin maratonun sonuna gelmiş. allah kurtarsın canım. sağlıkla kucaına al oğluşunuopuyorumnanaktan
yeakkk yeaaaaaa öyle bebeme bişi olur filan yemeslerrrr. beklom çabuk gelll
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
çok az kaldı dimi eyvahedigeldismile inşallah sağlıklı sıhhatli kucagına alırsın bitanem
zehsel normal mi doguracaksınnn benneyaptımki benneyaptımki
sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sen hazırlan
bır erkek annesı olarak şöyle konuşmak ıstıorumm benım göbeğim daha yenı çktı kızlarr şu 1 ayda yanııı hatta sıze anlattım durumuu..hoş benım iç karnımda genişmiş o da var tabıkı amaaaa genelleme yapmamak lazımmm ahyırlı sağlıklı bebeklerımız olsun da gerısı boş bebişimmmmmmmmmm :sm_cool: olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
biri beni tutsun bayılcam şimdi...fatoş beni öptüüüü:))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?