sen ne gülüyosun bakayımalsanaalsanasmile
fatoş'a güldüm kız :mymeka:
:roflol::roflol:
kıyamam nasılda içlenmiş kilo yüzünden,
yavrummmmm delimisin son 1aydasın çookk normal bunlar
bak doğumdan sonra otomatik olarak 7-8 kg gidiyo bebek su kan v.s.
sonrasındada dikkat ettinmi hopp eski kilondasınolumunekankayizsmile
fatoş 3 sezeryan doğum yapan hamile yakını olarak korkuttu beni bu iş
eğilip kalkıp bebeği kucaklamakta zorlandılar ay iki büklüm 1hafta geçirdiler gülemediler öksüremediler v.s.
normal doğumda kuku dikişli oluyo evet acıyo ama otururken sadece
yatarken gayet rahat yatıyosun kalkabiliyosun falan filan işte
ama nedenalsanaalsanasmile
kıs içlenmedım aslında nebıleyım hep kılo deyınce takılıyo kafama 12 kılo aldım suana kadar bakalım kaçla tamamlıcam
KUTU DİKİŞLİ OLUYO SONRA çalışma yaparken anan aglıyormuş ama eyvahedigeldismile göze alamam ki zaten ameliyat oldugum için mecburi sezeryan olabilir dedi
yavrucum normal almışsın işte ben 15 kg almıştım :))) 1senedede kendi eski kiloma düşmüştüm
doğumdan sonra kilo falan hiç dert olmıcak bebekle uğraşmaktan :lepi:
kız öylesine güldümmmklava:
bana nie gülüosunnnn :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
KUTU DİKİŞLİ OLUYO SONRA çalışma yaparken anan aglıyormuş ama eyvahedigeldismile göze alamam ki zaten ameliyat oldugum için mecburi sezeryan olabilir dedi
ya yok dikişler düştükten sonra (12 sene önce ip dikiş vardı) hiçde bişi olmuyo..
senin durumun farklı dr sezeryan diyosa yapacak bişi yok. banada dese kabul etcem tabi
kutumuz kıymetli :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yavyum canım çok geçmıs olsun Allah bırdaha göstermısın hep yanındayız ve yanında olucaz en kısa zamanda saglıklı bır hamılelık geçırmen dılegıyle
anaaaaaaaaaa öylemıeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
yavyummmm mu geldimi hani nerde nolmuş nasılmış kanaması vardı geçmişmi ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?