Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sen ne gülüyosun bakayımalsanaalsanasmile

kıyamam nasılda içlenmiş kilo yüzünden,
yavrummmmm delimisin son 1aydasın çookk normal bunlar
bak doğumdan sonra otomatik olarak 7-8 kg gidiyo bebek su kan v.s.
sonrasındada dikkat ettinmi hopp eski kilondasınolumunekankayizsmile

fatoş'a güldüm kız :mymeka:
:roflol::roflol:

ama nedenalsanaalsanasmile

kıs içlenmedım aslında nebıleyım hep kılo deyınce takılıyo kafama 12 kılo aldım suana kadar bakalım kaçla tamamlıcam

ayşecimmmm hoşbuldum minikim anca gördüm. kalabalık arasında kalmış hoşgeldinin :)))))

fatoş 3 sezeryan doğum yapan hamile yakını olarak korkuttu beni bu iş
eğilip kalkıp bebeği kucaklamakta zorlandılar ay iki büklüm 1hafta geçirdiler gülemediler öksüremediler v.s.
normal doğumda kuku dikişli oluyo evet acıyo ama otururken sadece
yatarken gayet rahat yatıyosun kalkabiliyosun falan filan işte

KUTU DİKİŞLİ OLUYO SONRA çalışma yaparken anan aglıyormuş ama eyvahedigeldismile göze alamam ki zaten ameliyat oldugum için mecburi sezeryan olabilir dedi

ama nedenalsanaalsanasmile

kıs içlenmedım aslında nebıleyım hep kılo deyınce takılıyo kafama 12 kılo aldım suana kadar bakalım kaçla tamamlıcam

yavrucum normal almışsın işte ben 15 kg almıştım :))) 1senedede kendi eski kiloma düşmüştüm
doğumdan sonra kilo falan hiç dert olmıcak bebekle uğraşmaktan :lepi:

yavyum canım çok geçmıs olsun Allah bırdaha göstermısın hep yanındayız ve yanında olucaz en kısa zamanda saglıklı bır hamılelık geçırmen dılegıyle

KUTU DİKİŞLİ OLUYO SONRA çalışma yaparken anan aglıyormuş ama eyvahedigeldismile göze alamam ki zaten ameliyat oldugum için mecburi sezeryan olabilir dedi

ya yok dikişler düştükten sonra (12 sene önce ip dikiş vardı) hiçde bişi olmuyo..
senin durumun farklı dr sezeryan diyosa yapacak bişi yok. banada dese kabul etcem tabi

ya yok dikişler düştükten sonra (12 sene önce ip dikiş vardı) hiçde bişi olmuyo..
senin durumun farklı dr sezeryan diyosa yapacak bişi yok. banada dese kabul etcem tabi

alt komşum anlattın 40 çıkınca çalışmışlar (2 sene önce) dioki ilk gece böle agrımadı eyvahedigeldismile
ama şimdi yine normal yapacak sezeryandan daha çok korkuyo sempatiksalakcinni

yavyum canım çok geçmıs olsun Allah bırdaha göstermısın hep yanındayız ve yanında olucaz en kısa zamanda saglıklı bır hamılelık geçırmen dılegıyle

yavyummmm mu geldimi hani nerde nolmuş nasılmış kanaması vardı geçmişmi ohaoldumsmile

hee normali nie seviom biliomusunuz bebegi ilk sen göreceksin kucaklıcaksın ya sezeryanla o şansın yok epidural dan çoooooooooook korkuyom zaten onu şıklar arasına bile koymuyorum hehehe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…