Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan sancım geçti çok şükür, bu sabah iyiyim, ama adetim hala fazlasıyla pıhtılı şekilde geliyo eyvahedigeldismile 2 buçukta randevum var doktorcuma bi görüneyim bakalım, gitmicektim aslında ama kociş çok ısrar etti git bi görün diye, okulda da nöbeçiyim bugün, fazla giremezsem kızmayın bana olur mu opuyorumnanaktan
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan sancım geçti çok şükür, bu sabah iyiyim, ama adetim hala fazlasıyla pıhtılı şekilde geliyo eyvahedigeldismile 2 buçukta randevum var doktorcuma bi görüneyim bakalım, gitmicektim aslında ama kociş çok ısrar etti git bi görün diye, okulda da nöbeçiyim bugün, fazla giremezsem kızmayın bana olur mu opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar zemuszemus
Nasılsınız?
Ben yine uzun zamandır giremedim :hulya: Eşim toplantıya giderken bilg. da götürdü; neyse dün gece geldi de ben de hemen geldim
Ne var ne yok güzel haberler var mı? zemuszemus
günaydınn canlarımmmm opuyorumnanaktan
ay_she, clemantine, SeKeR_NaNe, yelizcem+ günaydın canlarımmmm
günaydınn şekerim hoşşgeldinnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanay_she, clemantine, SeKeR_NaNe, yelizcem+ günaydın canlarımmmm
günaydın clemantinecim hoşgeldin opuyorumnanaktan
ewet bayadır yoktun boshayallersmile
güzel haber olmazmı :)) su, fatos, smart üçüde hamile :lepi:
aramıza yeni arkadaşlarda katıldı onlardanda güzel haberler alıyoruz...
kontes,tinkerbel ve e-pack dogum yaptılar..yalnız kontesin ikizlerinden birini kaybetti maalesef((
sanada günaydın tatlımmm hoşgeldinn a.s.
günaydınn şekerim hoşşgeldinnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günayyydınnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanAylin20 ve yelicem siz de hoş geldiniz; günaydınlar opuyorumnanaktan
Aylin20 ve yelicem siz de hoş geldiniz; günaydınlar opuyorumnanaktan
günaydın kızlar...:dance:
seker nanae sen ne kadarlık evliiisinnn bide adın ne :):): tanışalımm artıkınnnn
Teşekkürler canım hoşbulduk :)
Evet ya ben yokken neler olmuş öyle; ne güzel haberler var böyle.
Hele de Fatoş:) Çok şaşırdım valla. Kaçak et kesmiş kaydirigubbakcemile3
Kontesin de başı sağolsun, çok üzüldüm valla
:)) tanışalım tatlım...18 ay 2 günlük evliyim:)) ismimde dilek:)
seninki yeliz sanırım bide 3yıllık evliydin 1.5 yıldırda korunmuyordun yanlış hatırlamıyorsam dimi:))
bizde fatoşa çok şaşırdık valla kızında ismi kaçak etçi diye kaldı valla kaydirigubbakcemile3
kontese bizlerde çok üzüldük canım( ama naparsın Rabbim böyle nasip etti...en azından ikizdi digerinin acısını unutturacaktır onu kucagına aldıgında a.s
bizde haberler böyle canım sende ne var ne yok nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?