essaa pisi pisiiiiiiiiiiiiiiiiii senin üstüne manyak görmedimm bennnnkaydirigubbakcemile3 ben daha cinsiyetini belirlemedimm kıııı sen cinsiyetide belirlediydinn:roflol::roflol::roflol:Ay bu benden de manyak çıktı :roflol: :roflol: :roflol:
[/B]
inş canım soğan kürüde yaptık ama hamile kalma için değil aslında kistim gitsin ie inş kistim erimiştir bende preseedi kesin düşünüyorum ama kullanabiliyormuyum bilmiyorum aslında bendede süreekli sürekli yapınca kuruluk olmuyor değil ama o şırıngayı naıl içime enjekte edicem bilmiorum valla sen kullanmaya başladınmııı buarada eşine biranönce kavuşursun inş bebişimben iyiyim tatili bitiripte artıkın koçişimin yanına dönmek istiyorum..:sinifsinif:
libido tavan yaptıı:kedi::kedi: cok ösledimm..boshayallersmile
evet kıss cok uygun türkiyede 150tl ebayda 46tl ve daha uygunuda var ben yanında test olanından aldığım için öyle...yerimseniben
inşallah bu ay tutmuşturda hiç gerek kalmaz senin için jele..:Saruboceq::Saruboceq:
bencede pressedi kulanalım önümüzdeki aySabrediyoruz artık canım elimizden başka bişey gelmiyo zaten boshayallersmile , canım kocişim hamile olduğuma okadar inanmış ki doğum günüm yakın ya bana doğum günü hediyesi hamile kıyafetleri bile araştırmış internetten gizli gizli :sinifsinif: benim dünya tatlısı, tertemiz kalpli masum sevgilim, bi de günah arıyo kendinde yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım benim Allahım eşini ve seni bekletmesin daha fzlaaa buayy sana çok dua etmiştimm belkideee dualarımızz önümüzdekii ayy kbl olcak canım biliyorum bu dediklerimizz umrunda değilll ama canımm herşeyin hayırlısı bende evleneli 17ay olduuu kayınvaldemgill sabırsızıkla bekliolar heray malsef demekten bıktım usandımm ama malsef sabırrr etmeliyiz herşeyin zamanı var
Soğan kürü yapmadım ama preseedi düşünmüyor değilim hayatım bakalım boshayallersmile
Kızlar benim yine karnım ağrımaya başladı :sinifsinif: bi parol içip yatayım artık, size iyi geceler canlarım opuyorumnanaktan
Kızlar benim yine karnım ağrımaya başladı :sinifsinif: bi parol içip yatayım artık, size iyi geceler canlarım opuyorumnanaktan
anammmm bence sen iyice cozuttun heeeee:roflol::roflol::roflol:
hadin bende kactım..
eltimin doğum günü var onu kutlucazzz...
hepinizi cokkkkk öptümmmmm iyi geceler..
hatunsultannn bn ogün giderkennyorgunum çıkıyorum diyzmıştım sanırım sen görmemişsinn tekrar alıntı yapıyorum görmen içinnn canım yoka be çıkıcağımı hbr vemeden çıkmıyorumbak seliz gitmiş işte yine habersiz selamsız
hatuncum tamamen yanlış anlaşılma bm ismim etiketlenmiş bende herkes görüo sandım daha doğrudu kocam sandı sinirlendiii bende sormadan etmenden nebilim öyle bi gizlilik içinde olduğunun sayfanın öyle bir sayfa olduğundan haberimde yoktu meğersem k..k diye bir sayfa açmış ay-she bede ona kızdım neyse çok çok özürdiledimm inşş kbl eder.:Saruboceq:
smartcımmm artık bende hep burdayımmm hamiş kalsamda brayıı hiç terketmeyeceğim oyüzden bekleyenleri yazareken benide unutmayın bebişim yaa yoksa üzülüyorum bende mart ayından beri burdayımm yaneeeeyerimseniben
kızlarrr ben çıkıyorummm çok yorgununm herkese ii gecelerrrzemuszemus
pembecimm uğraştığın içinm sağol.ok.
gül güle cnm görüşmek üzerehadin bende kactım..
eltimin doğum günü var onu kutlucazzz...
hepinizi cokkkkk öptümmmmm iyi geceler..
kızlar ben de kaçıorum mıdemm çok kötu yaaa opüyorum sızıı
Yine ben...
Kızlar benimde midem kötü bu akşam yanıyor bir de hazımsızlık var taş gibi kaldı yediklerim içimde...
Off off...
Selizcim görüşemiyoruz canım nasılsın?
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
-------
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
Seliz..........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Hilmi_Ve_Fatma.......................11EKİM
Emos3985..................................12EKİM
hatunsultan..............................16 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
KotuKediSero...........................28 EKİM
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor
ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya
MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016
MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce
HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine
TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi
AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox
EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??
Destekçi Annelerimiz
BenIpek--sevtapduzyol
HOŞGELDİN BEBEK
kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
iyiyim tatlım sen nasılsın
adet gününü bekliyorum vala ateşim sabahları 36.7 çıkıyor kaç zamandır inş ateşim düşmez şu 3gün daha ölçerim ateşim düşmezse test yaparım dua et kız düşmesin ateşim
buarada bgün eşimin kuzeniii aradıı beni rüyasında görmüş ioki heme sabah namazını kıldım yattım senii gördüm hamileydindiyo o kızında bebeği varr bize geliolarmışş bebeği nereye yatırayım diyomuş eşimde bizim bebeğimizde gelio yolda diomuş ama beşiğini aldık diomnuşşş bizden önce sen yatır bebeğini diomuş bide sabah namazından sonrayatınca görülen rüyalar çıkar derlemiş yaaçok etkiledim artık rüyasında beniii ikiz görenmii hamile görenmiii ayyyyyyyyyyy inşş yaaaaaaaa:teytey:
Oo süper canım Allah hayırlara çıkarsın çook güzel rüya görmüş arkadaşın hem de namazını kıldıktan sonra;gerçek olsun ınsallah canım!
Biliyorsun bu ay benide bir arkadaşım rüyasında gördü hatta mail atmıştı çok etkilenmiş onunda ikiz kızları var kendi hamileliğimden beri bu kadar güzel rüya görmemiştim demişti.Bir de bu siteden sevdiğim bir arkadaşım görmüş o da üst üste görmüş bir kaç gün o da burdan söylemişti.Benimki çıktı canım dilerim seninki de çıkar.
Ateşinde düşmemiş bu da iyiye işaret;düşmez inşallah canım...Aslında ateşe bakarsak benim 36,4 çıkıyordu öğrenmeden bir kaç gün önce moralim çok bozulmuştu ve kesin adet olcam dedim.Sivilce de çıkınca tamam kesin dedim ama çok şükür ki hamişmişim...
Dualarm seninle canım.
çok şükürr hayatımmm drısı bizlerin başınaa inş atşim düşmez cnm şarjı bitio laptopun kayın valdemdyimm eve gidince girebilirsem girerim hadi görüşürz bitanem öptüm senii
oyy bebeğim kıyama sanaa...sonuçta insanız..hepimiz isyan noktasına geliyoruzz...:gitme: :gitme: :gitme:Hayırlısı canım benim yaa olumunekankayizsmile üzülmemiştim aslında ama kociş akşam eve gelince yatıyodum karnım ağrıyodu, yanıma uzandı göbüşünde bebiş yok mu şimdi aşkım dedi, yine mi beceremedik dedi, halbuki ben bu sefer nekadar da ümitliydim dedi :sinifsinif: çok duygulandım gözlerim doldu :sinifsinif: sonra bi de demez mi aşkım biz ne kötülük ettik, ne büyük bi günah işledik de yaradan ondan tek dileğimizi çok görüyo bize dedi akannehir ondan hiç beklemediğim bi sözdü bu, ben hep isyan ederdim üzüntülü zamanlarımda o bana kızardı öyle düşünme diye neye uğradığımı şaşırdım o sözlerini duyunca çok üzüldüm yaaaa mafoldumben mafoldumben
ahh kıyamam ben sizee..:gitme::gitme:
eşin demekki bu defa baya ümitlenmiş :gitme:ama inşallah o kadar cok inanıyorum artık mutlu sona cok az kaldırabbim hem sizin hem bizim yüzümüzü güldürücek..:Saruboceq::Saruboceq:
bende her ay bu soruyu kendime sorarım allahım cokmu günahım varda benden bebeğimi esirgiyosun diye..:sinifsinif:
hiç ummadığımız bir anda gelicek meleklerimiz..:ecrin_bebek:sadece biraz daha sabır...:1hug:
bazen sabır taşı taşsada beklicez..boshayallersmile
Sabrediyoruz artık canım elimizden başka bişey gelmiyo zaten boshayallersmile , canım kocişim hamile olduğuma okadar inanmış ki doğum günüm yakın ya bana doğum günü hediyesi hamile kıyafetleri bile araştırmış internetten gizli gizli :sinifsinif: benim dünya tatlısı, tertemiz kalpli masum sevgilim, bi de günah arıyo kendinde yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?