benım de eşim 4 çocuk ıstıooo ama ben 1 tane yeter dyorummm daha ozenlı daha gusel buyuturum dıyeee belkı ılerde allahım da nasıp ederse bır bebek daha olabılırrr hayırlısıı opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım ya biz nedesek boş :)
Allah herkese dilediğini versın hayırlısıysa :)
evettt hayatımmm gelıooo Şeniz
yok yok hemen yazarım bolca dua edın banaaaa :Saruboceq: olumunekankayizsmile
nanemmmm karagulll nagışşşş cımmmm fatoşşşşşşşşşşş kızlar sızler nasılsınızzzzz diğer arklardan ses var da sızden yokk
ay_she+, clemantine, gokcegokce+, karaguuul+, KotuKediSero+, SariLale+, yelizcem
günaydın dünnnnyaaaaaa güzellerimmm nasılsınızzz...
olumunekankayizsmile
şaşırtırım ben öle canımcımmmmm sempatiksalakcinni
ayrıca sen nerelerdesin bakim nie ihmal ediyorsun biziklava:
a.s. a.s. a.s. a.s.
olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile
pişttttttttttttt hu huuuuuuuuuu nagişşşşşşşşşşşşşşşşşş neden heyecanlısın kızzzzzzzzz soruyorum bakkkk
heyecan sebebini sorsana biiii
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay_she+, clemantine, gokcegokce+, karaguuul+, KotuKediSero+, SariLale+, yelizcem
dualarım seninle canım sende sakin ol sıpa çok saglıklı eminol :1hug:
canım şükür iyiyim ben.yarın izinliyim o yüzden işleri bitirmeye çalışıyorum:hulya: arada bakabiliyorum.iş yapıyorum ama aklımda burda kalıyo çoğu zaman sempatiksalakcinni
Kız ihmalden değil. Kociş toplantıya gitti nerdeyse 1 aylığına,giderkende bilg. yanında götürdü, ben de laptopsu kaldım.Dün gece geldi bende hemen buraya geldim...
hoşbuldum canımmmmm....opuyorumnanaktangünaydın hatice hoşgeldin tatlıııım a.s.
cancan hoşgeldinnnn nasılsınnn
saol hayat böcüğümmm Şeniz tmm sakınım sıpamın pıpısını yerım bennn sempatiksalakcinni
ay_she+, clemantine, gokcegokce+, karaguuul+, kotukedisero+, sarilale+, yelizcem
hımm tmm canım affettim :teselli: :teselli: :teselli:
ee nasılsın bakalım görmeyeliii olumunekankayizsmile
hoşbuldum tatlım..kaydirigubbakcemile3Günaydın fıstık hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
gunaydınnnnnnnn bıtanecıkkk hatçemmmm kaydirigubbakcemile5
tamam canım da ben hep sabahları yapıyodum:kedi::kedi: iyi ki sormuşum
Tatlım düşündüğünden geç yumurtluyosun belki de sabret, devam et sen testlere, sabah akşam yap günde iki tane, 1-2 güne çatlar korkma olumunekankayizsmile
hoşbuldum kuşumm..kaydirigubbakcemile3.facede baktım resimlerine göbik baya büyümüş maşallah...
bende iyiyim işte kayınvaldemlerdeyim..boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?