Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Offf!Zaten okulda canım sıkılmış;sizden de ses çıkmıyor!
Ben gidiyom

hehhehehe ayşem aynı bende çok saçma birşeye eşime sert çıkıyorum nebiçim regl dir bu yaaa öyle bi etkiliyorki insanı olmadık şeye sinir yapıyo zaten benim eşimde artık anlıyo tamam sen adet olcan diyo.. o yüzden hoş görüyom felan:))) diyo... sonra insan üzülüyo demi gereksiz bir yere sinir yapıyom diye...seni anlayabiliyorum cnm:))

hehhhh aynen canım Allah sabır versin eşlerimize :)))

canm bebek kaç haftalık olduuuu keesenın mıncık olması normal yahuuu

Doktor da benim gibi laylaylom trilaylom bi adam çıktı şakkıdı Kese var;iyi ama kalp atışından sonra tebrike deceğim sizi şu and eğil dedi.Ben de ok problem dedil dedimvereliniortak
Sen takıl yine kafana göre dedi :))

ee tmm ne guselll bekle bakalım sakın de ollll dr una guvennnn hayırlısyka kalp atışlarını da duyacaksn bebişinnnn rahat olunca daha ıyı gıdıo her şeyyyy :1hug:

canımm senin kesen kaç mm normali 10 ila 15 mm olurmuş 4 haftalık ok?

kaç mm miş ksen sen resme bakarak mı dıyosun bunu ???
belki uzaktan cektı doktor yakılaştırmadı belki alla alla
smart valal sinirlerimi hoplatıyosun ya kusura bakma klava:

bu da benim 5 haftalıkkenki ultrason görüntüsü sadece kese

Seninki çin işkencesi olmuş

biraz öyle oldu galiba :lepi:

ayy hamileyken sinir değilde çok ağlıyodum ben ya hemen herseye gözlerim doluyodu
bide ben tartısırken falan ağlamayı da ağlayanı da sevmem hiç ööle suç
bastırıyomaya çalışıomuş gibi hadi şimdi genciz
dayanıyos da dediğin gibi menopoza girince nolcaak Allah ımmm
annemden biliyorum dayanılmaz oluyo bebek gibi ya bi cümle kuruyosun hemen
şunumu diyosun bunu mu dıyosun hemen bombardıman sonra sakınleşince normale dönüyoda
sinir var fena halde :) :) :)

evet ya boşyere can sıkyorum ona üzülüyorum hayır kendı canımıd asıkıyorum yanı :),
amin canım amin

Daha bebiş yok;kese var
6 haftalık oldu bugğn!:1ninca:

Ohooo herkesin 6. haftada bebiş oluşcak diye bişey yokki benim 8. haftanın
başlarında gözükmüştü ancak ayrıca deli gibide kanamam vardı
senin kanaman fln yok 1 haftaya kalmaz olusur bebek aha da yazıyorum buraya şakkıdı

hoppss dur nereye gidiyon topik kapanınca bende azıcık uzandım

dün inanılmaz kötü bir gün geöirdim hem kendim iyi değildim hem iş çok yogundu ancak ofisten çıkar çıkmaz aradım ki tahmin ettim yanındfa biri oldugu için açmadıgını kusura bakma canımcım yaa
ama bak arkadasın nasılda hissetmiş keşke konusu açılmışken anlatsaydın

sen neye sinirlendin bakimmm

smart_girl hayatımm endişelenmene gerek yok 1 hafta içinde herşey belli olur kalp atışını duyarsın bu zamanlar çok sıkıcı geçiyor biliyorumm ne kadar rahat olursan okadar iyi geçer hamileliğin bebişine kavuşman dileğiyleyerimseniben

ben hoşlanmadım doktorun bu tavrından yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…