ayy acaba benimkinin pipisimi var kutusumu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen kaçıncı hafta ögrendin canım erkek erken gösterir diolar ama
hoşbuldum tatlım..kaydirigubbakcemile3
uzun zamandır yoktun göremeyoduk seni..sengözlerimebaksanab
bebiş nasıl kanamaların falan durdumu..eyvahedigeldismile
canm ben 12.13.haftada pipisinı barız gordummm her gıttığımde de dr um resmını çekıp verıo banaaa hahahhahahaha adam bılıo erkek çocuk hastası olduğumu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bence senın kızın olacak en yakın zamanda kutu goreceksın sennnn :CüvCüv:
ay_she+, clemantine, gokcegokce+, karaguuul+, KotuKediSero+, SariLale+, yelizcem
günaydın dünnnnyaaaaaa güzellerimmm nasılsınızzz...
Teşekkür ederim hayatım olumunekankayizsmile
İyiyim canım Allah'a şükür kötü günleri geride bıraktık. İkimizde sağlıklıyız.
Sen nasılsın, geçmişi biraz okudum da oğlun olacak kıs senin de
hayırlısı valla aslında ben kızda çok severim tak takıştır kokoş yap tam aslında kız annesi adayıyım yada çok süslü yaparım die oğlum olur kaydirigubbakcemile3
ama ikiside olsa farketmez ikisi içinde ayrı hayallerim var olumunekankayizsmile
bana ne olur yardım edin yoksa delirecem.
sositosositosositosositosositosositosositososito: HERKESE MUJU MUJU KISLARRsm_cool::sm_cool::sm_cool:
sositosositosositosositosositosositosositososito: HERKESE MUJU MUJU KISLARRsm_cool::sm_cool::sm_cool:
çok Şükür daha da fazla gezme dinlen olumunekankayizsmile
valla benimde içimden erkek geçiyo ama ne olursa olsun saglıklı olsun daa
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanMuju muju canım hoşgeldin :)
Sana da muju muju, hoşgeldin :))
Amaaaaaaaannn daha yolculuk yok doğuma kadar :umursamaz: , tövbe yasakkelime kıçımı kırdım oturuyorum Ayşe'nin tabiriyle
Tabii canım önemli olan sağlıklı olması. Cinsiyetin hiç önemi yokmuş valla.Bana baksana oğlum olacak, ben kız delisiydim biliyosun,ama hiiiiiiççç önemli değil, yeter ki sağlıklı olsun :Saruboceq:
hoşgelldinn cnmm
kaydirigubbakcemile5 hoşbulduk cnm
ya kızlarr benim sırtımm çokk agrıyooo:
aa niye ağrıyoo oturmaktan mı yoksamm bende de oluyorda
valla canım dün akiam evde salonun şeklini degiştirdimm koca koca şeyleri çektim falan bide işyerindede sürekli oturuorum tabi vücut ham heralde agır geldiii ölcem agrıdan kocişte yardım etmio hiç eve geli bi masaj yap bari diom onu bilem yapmııooo ayyy geberticemm ben bu adamıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?