hiii canımmm benimm :teselli: yaramazlık yaptıgınızdan dolayı olabilir canım ewe gidince yat dinlen biraz geçer belkide geçmezse eger doktoruna bir danış tamammı tatlım olumunekankayizsmile
tam senlik bi yermiş gerçektende:))
eşin çok heyecanlanmıştır...
neyse canlar benim çıkış saatim geldi gidiyorum ben hadi hoşçakalınnn opuyorumnanaktan
sırnaşık şey
Okulda gerizekalı bir öğretmene!Aptal şey!Kendini kral sanıyor herhade.Ama ben ona küçük hesaplarla beni sinidremeyeceğini öğreteceğim beklesin bakalım....Korksun senden salak!Bütün günümü zehir etti...
Ya ben çok gergindim ya;bana çok iyi geldi.Beni daha çok kasacak biri olabilirdi."olursa olur olmazsa olmaz sorlamayalım!" cümlesi aslında itici ama aynı zamanda çok da mantıklı.
Kendimi şu an karnımda hiçbişey yokmuş gibi hissedebiliyorum ve sadece o anlarda işimi düzgün yapabiliyorum!
Düşün bugün nöbet defterşne girşiş yerine çıkış imzasını atmışım!:bbo: Daha neler yapıyorum neler....
Bi dokttora daha gideyim diyrum tabi yinde de!Bi de adam tıklım tıklım yoğun;bildiğin gibi değil!
noldu yavrum benimm :uhm:
ne oldu tatlımmm bugun genelde bı sınır var topıkte smartta cok sınırlenmıss ohaoldumsmile
içimden birine dalmak geliyooooooooooooooooooklava: klava: klava: klava: klava:
hiii canımmm benimm :teselli: yaramazlık yaptıgınızdan dolayı olabilir canım ewe gidince yat dinlen biraz geçer belkide geçmezse eger doktoruna bir danış tamammı tatlım olumunekankayizsmile
tam senlik bi yermiş gerçektende:))
eşin çok heyecanlanmıştır...
neyse canlar benim çıkış saatim geldi gidiyorum ben hadi hoşçakalınnn opuyorumnanaktan
bendede acayip regl olcakmışım gibi ağrı var yaaa :sinifsinif: bacaklarım ağrıyo belim kasıklarım bi finayım bugün :sinifsinif: dün yaramaslık yaptık hemde çok fena ondanmı oldu acaba ohaoldumsmile
Karasuuuuu
Kıs adaşmışız seninle, benim de adım nagiş :))
selam kızlarrrrrrr
ben ameliyatımı oldum geldim sonunda evime..çok şükür bugün daha iyiyim..sadece sürekli yatmaya bağlı gazım var ve vücudumun her bir köşesi ağrıyor..kımıldayamıyorum.. haber vereyim size dedim
siz nasılsınız , gelişmeler neler?
Ya keseyi falan gördüğümde sevgi pıtırcığına dönüşemedim tabi hemen! :hulya: Hala kafam soru işaretleriyle dolu;doktora gidşiimn tek artısı "takıl sen kafana göre tutacaksa tutacaktır aksi halde şimdi düşmezse sonra düşer demesi oldu!
sorunun olmadıgına cokk sevındım canım benımde gecen ay cok agrılı oldu normalde 1. gun agrım olur sadece gecen ay 2. gun bıle agrım oldu cok azda olsa pıhtılıydı ama bu ay bebıs geldı ınsallah senınde oyle olur bıtanem:Saruboceq:gercı sen ara vermıstın pardonnn aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
KIZLARRRR BENDE KAÇIORUMMMMM HEPİNİSEEE MUCAK MUCAKKKKK Şeniz
offf camasırlarım makınadan cıktı ama cok agır olmus sepett cekeleye cekeleye getıreyım balkonada asayım barı kurusunlarrkaydirigubbakcemile3
KIZLARRRR BENDE KAÇIORUMMMMM HEPİNİSEEE MUCAK MUCAKKKKK Şeniz
Kepeleklerim sizi çok seviyorum ben yanlış anlamayın olur mu :gitme: sizi özlicem ama biraz uzak kalmak bana gerçekten iyi gelecek :sinifsinif:
Kızlar yanlış anlamanızdan korkarak sizinle bi düşüncemi paylaşmak istiyorum bilmiyorumkismile ben bi süre kk.dan uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünmeye başladım, aslında bunu daha önce de çok defa düşündüm ama bitürlü sizden uzak kalamadım :kedi: aslında bebek düşüncesiyle değil sizlerle birlikte olmak için giriyorum artık topiğe ama ister istemez burda konuşulanlardan etkileniyo insan, sonra kendimi bebeğimi beklerken, umut ederken buluyorum her defasında :sinifsinif:
Kocişim de bu işi biraz abarttığımı, uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünüyo, ben bi süre kk.ya girmemeyi, başka şeylerle meşgul olmayı düşünüyorum umarım beni yanlış anlayıp kırılmazsınız canlarım bilmiyorumkismile
Sucum bu arada beni listeden de silersen sevinirim tatlım olumunekankayizsmile
Bu arada elifle konuştum öğlen, kürtaj olmuş, genel anesteziyle, sesi pek iyi gelmiyodu, biraz narkozun etkisi biraz da üzüntü vardı tabi, "masal bitti, çok zormuş" diyebildi sadece :gitme: çok üzüldüm yaa, umarım çabuk atlatır canım arkadaşım :Saruboceq:
Bu arada elifle konuştum öğlen, kürtaj olmuş, genel anesteziyle, sesi pek iyi gelmiyodu, biraz narkozun etkisi biraz da üzüntü vardı tabi, "masal bitti, çok zormuş" diyebildi sadece :gitme: çok üzüldüm yaa, umarım çabuk atlatır canım arkadaşım :Saruboceq:
Kızlar yanlış anlamanızdan korkarak sizinle bi düşüncemi paylaşmak istiyorum bilmiyorumkismile ben bi süre kk.dan uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünmeye başladım, aslında bunu daha önce de çok defa düşündüm ama bitürlü sizden uzak kalamadım :kedi: aslında bebek düşüncesiyle değil sizlerle birlikte olmak için giriyorum artık topiğe ama ister istemez burda konuşulanlardan etkileniyo insan, sonra kendimi bebeğimi beklerken, umut ederken buluyorum her defasında :sinifsinif:
Kocişim de bu işi biraz abarttığımı, uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünüyo, ben bi süre kk.ya girmemeyi, başka şeylerle meşgul olmayı düşünüyorum umarım beni yanlış anlayıp kırılmazsınız canlarım bilmiyorumkismile
Sucum bu arada beni listeden de silersen sevinirim tatlım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?