Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
offf camasırlarım makınadan cıktı ama cok agır olmus sepett cekeleye cekeleye getıreyım balkonada asayım barı kurusunlarrkaydirigubbakcemile3

tamam yawrum bööle devam ederse ararım doktorumu olumunekankayizsmile hadi güle güleee gittttt bizim iş daha bitmezzz boshayallersmile

yürü be tutma kendini bende dalcam zaten birineee kötükedihüso

ne bilim tuhaf geldi öle giderse gider falan ee o zmn tıp nie ilerliyo annemin zamanında kalsaydık
hoşlanmadım ben pek benim fikrim tabi önemli olan sensin olumunekankayizsmile

noldu yavrum benimm :uhm:

ne oldu tatlımmm bugun genelde bı sınır var topıkte smartta cok sınırlenmıss ohaoldumsmile

içimden birine dalmak geliyoooooooooooooooooo klava: klava: klava: klava: klava:

güle güle şekerim :)

bendede acayip regl olcakmışım gibi ağrı var yaaa :sinifsinif: bacaklarım ağrıyo belim kasıklarım bi finayım bugün :sinifsinif: dün yaramaslık yaptık hemde çok fena ondanmı oldu acaba ohaoldumsmile

büyük ihtimalle ondandır canım rahim kasları sık gevset sık gevset agrı yapabılıyo
ağrı yaptıına göre baya haz almışın demekki :roflol: :roflol: :roflol:

son zamanalrda kociş benim yumoşlarla oynadıgında bile aynen tarif ettıgın sekılde sancım oluyodu benımde
bacakalrımda derman olmuyodu olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Karasuuuuu
Kıs adaşmışız seninle, benim de adım nagiş :))

Yaaaa gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiii olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Geçmiş olsun bitanem, iyi olmana çok sevindim opuyorumnanaktan

O ne biçim söz yaa, daha ilk günden düşer düşmez muhabbeti mi yaptı sana yani klava: ne biçim doktor o yaaa kötükedihüso ben hiç sevmedim bu doktoru klava:

Ay evet biz vazgeçtik istemiyos bebiş artıkın sırnaşık şey ama bi sürpürüz yapsa hiç de fana olmaz hani sırnaşık şey sırnaşık şey

içimden birine dalmak geliyoooooooooooooooooo klava: klava: klava: klava: klava:

Bana dalabülüsün balım Şeniz Şeniz Şeniz

Son düzenleme:
offf camasırlarım makınadan cıktı ama cok agır olmus sepett cekeleye cekeleye getıreyım balkonada asayım barı kurusunlarrkaydirigubbakcemile3

hiii kız yükseğe uzanmaaaa. boşver kocişin assın gelince bırak. daha minicik kordonu yeni oluşuyo bebişinin germe öyle kopuverir allah korusun. dikkat edin yeni hamişler uzanmayın yüksek yerlere. yaramazlık yapmaya dikkat ediyonuz asıl buna dikkat edin daha önemli bence

Kızlar yanlış anlamanızdan korkarak sizinle bi düşüncemi paylaşmak istiyorum bilmiyorumkismile ben bi süre kk.dan uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünmeye başladım, aslında bunu daha önce de çok defa düşündüm ama bitürlü sizden uzak kalamadım :kedi: aslında bebek düşüncesiyle değil sizlerle birlikte olmak için giriyorum artık topiğe ama ister istemez burda konuşulanlardan etkileniyo insan, sonra kendimi bebeğimi beklerken, umut ederken buluyorum her defasında :sinifsinif:
Kocişim de bu işi biraz abarttığımı, uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünüyo, ben bi süre kk.ya girmemeyi, başka şeylerle meşgul olmayı düşünüyorum umarım beni yanlış anlayıp kırılmazsınız canlarım bilmiyorumkismile
Sucum bu arada beni listeden de silersen sevinirim tatlım olumunekankayizsmile

Kepeleklerim sizi çok seviyorum ben yanlış anlamayın olur mu :gitme: sizi özlicem ama biraz uzak kalmak bana gerçekten iyi gelecek :sinifsinif:

Bu arada elifle konuştum öğlen, kürtaj olmuş, genel anesteziyle, sesi pek iyi gelmiyodu, biraz narkozun etkisi biraz da üzüntü vardı tabi, "masal bitti, çok zormuş" diyebildi sadece :gitme: çok üzüldüm yaa, umarım çabuk atlatır canım arkadaşım :Saruboceq:

Kepeleklerim sizi çok seviyorum ben yanlış anlamayın olur mu :gitme: sizi özlicem ama biraz uzak kalmak bana gerçekten iyi gelecek :sinifsinif:

bencede en doğrusunu yaparsın canım. biraz uzak kal bu düşünceden kendini kasıyo insan ister istemez buraya girince. bence herkes anlayışla karşılar bu durumu olumunekankayizsmile

kuşummmmm neden sana kızalımki bu senin gayet doğal hakkın..yerimseniben
ama biz seni cok özlicemize emin ol..:gitme::gitme:.bende bunu kac defa düşündüm eşim kackez uyardı ama 2 gün girmiyorum sanki hayatımda birşeyin eksik olduğunu düşünüyorum..:gitme:
ama bu senin kararın ben kendi adıma gayet saygı duyarım..boshayallersmile
umarım herşey istediğin gibi olucak birgün ben buna yürekten cok inanıyorum..opuyorumnanaktan
peki dr. ne dedi bugün sen dr. gidicem filan diyodun..CADIARZU

Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, yemek yicez çok acıktık cokacimcoook
sizi çok seviyorum kepeleklerim kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

inşallah çabuk atlatır gerçekten yaşadığı şey kolay değil. psikolojisini toplaması biraz zaman alıcak ama inşallah hemen toparlanır

ayyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum yaaaaaaa elifim bebişinimi kaybetti....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
allahım bol şifalar versin inş. bu acıları tekrar yaşamaz..:Saruboceq:
sonucta bunları hepimiz yaşadık elifin acısını cok iyi anlarız rabbim sabırlar versin..:Saruboceq::gitme:

Tabiki de sana şahsım adına saygı duyuyor ve hak veriyorum canım.Biraz kendine zaman ayır kocişinle geçir.Kocişinde haklı o da senin üzüldüğünü görüyor ee o da üzülüyor biraz kendini toplamanı istiyor.Biz her zaman burdayız canım istediğin zaman geri gel..Ayrıca biz de seni çok özlicez ama yeter ki sen iyi ol:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…