smart_girl hayatımm endişelenmene gerek yok 1 hafta içinde herşey belli olur kalp atışını duyarsın bu zamanlar çok sıkıcı geçiyor biliyorumm ne kadar rahat olursan okadar iyi geçer hamileliğin bebişine kavuşman dileğiyleyerimseniben
ben hoşlanmadım doktorun bu tavrından yaaa
:)))
bende air strike oynuyorum nasıl ama harika bir oyun :lepi: kaydirigubbakcemile3
Resmi gönderdiğin için teşekkür ederim canımcım :)))
Bne neden doktora gittim yuvarlak görmeye mi anlamadım delikafadulden O biraz ilginç geldi bana.Boş gebelik değil dedi doktor;herhalde onu anlamaya gittik;bilmem!
Doktor da demiştir ne garip biri bu diye benim için!
Kızlar ben geldim opuyorumnanaktan , doktorcum herşey normal dedi, pıhtılı kanama da normalmiş, kist de yok dedi, bakalım bu ay da normal yollarla denicez, hayırlısı olsun artık dicek bişey yok boshayallersmile
ayyy inanılmaz sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ya sudoku oynamayı bilen vars abana anlatabılırmı internetten okudum ama bi halt anlamadım
Kızlar ben geldim opuyorumnanaktan , doktorcum herşey normal dedi, pıhtılı kanama da normalmiş, kist de yok dedi, bakalım bu ay da normal yollarla denicez, hayırlısı olsun artık dicek bişey yok boshayallersmile
ohhh çok şükür canım kimyasal felan deilmiş...
bidaha burda olumsuz bişey düşüneni varya gelip saçından tutup dövücem hee kaydirigubbakcemileklava: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bu arada bitanem opuyorumnanaktan
ohhh çok şükür canım kimyasal felan deilmiş...
bidaha burda olumsuz bişey düşüneni varya gelip saçından tutup dövücem hee kaydirigubbakcemileklava: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bu arada bitanem opuyorumnanaktan
ayyy inanılmaz sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımm senin regline kaç gün varr
bugün olmam gerekiyordu canım ama gelen giden yok zannediyorumki akşam 7-8 gibi gelir...
Teşekkür ederiz :))) Ama sen nerelerdesin hanımefendi;unuttun gittin bizi....DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl
canlarım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok sevindim yaa
liste hareketlenmiş çok şükür
herkes hamile kalırr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Canım doktora gitmişsin hadi bakalım hayırlı olsun.
Doktorunun tabirleri değişikmiş gerçekten ama tabii her insanın kendine has bir anlatımı vardır.Keseye gelince ben de pazartesi günü görmeye gittiğimde senin tabirinle parmak ucu kadardı daha çok yeniler o yüzden canım sıkma canını.Bir de sana karından ultrasonla mı baktın biraz ondan da normalinden küçük görünmüş olabilir.Sen sıkma canını;bebişin seninle canım!
bugün olmam gerekiyordu canım ama gelen giden yok zannediyorumki akşam 7-8 gibi gelir...
Ben çok severim.Anlatan oldu mu bilmiyorum ama şöyle;
1den dokuza kadar rakamlar sütun ya da satırlara birer tane gelecek sıralamayla olmalı.Sonra kare şeklinde olanlar varya dokuz hanelik onlara da yine birden dokuza kadar sayıları yerleştireceksin.Aynı sutunda ve aynı karede herhangi bir sayı tekrarlamamalı.
TOPUKLUM GEÇMİŞ OLSUN;İYİ OLMANA SEVİNDİM
bendede acayip regl olcakmışım gibi ağrı var yaaa :sinifsinif: bacaklarım ağrıyo belim kasıklarım bi finayım bugün :sinifsinif: dün yaramaslık yaptık hemde çok fena ondanmı oldu acaba ohaoldumsmile
Hastanenin donanımı çok iyi!Biz alttan bakmıyoruz dediler.Ben de TAMAM;ARADIĞIM YER dedim lülülülülülü sırnaşık şey O kadarcık keseye nasıl iki bebek sığacaksa!fisfisfis
Bilmiyorum artık kesenin içine bişey girecek mi ben bişey anlamadım ama eşim fotoyu görünce içi içine sığmadığını söyledi!fisfisfis :1shok:
Bana iki hafta sonraya tekrar randevu verdi.O zaman tetkikler kan ilaç... ne varsa verecekmiş!
Teşekkür ederiz :))) Ama sen nerelerdesin hanımefendi;unuttun gittin bizi....
Hastanenin donanımı çok iyi!Biz alttan bakmıyoruz dediler.Ben de TAMAM;ARADIĞIM YER dedim lülülülülülü sırnaşık şey O kadarcık keseye nasıl iki bebek sığacaksa!fisfisfis
Bilmiyorum artık kesenin içine bişey girecek mi ben bişey anlamadım ama eşim fotoyu görünce içi içine sığmadığını söyledi!fisfisfis :1shok:
Bana iki hafta sonraya tekrar randevu verdi.O zaman tetkikler kan ilaç... ne varsa verecekmiş!
Teşekkür ederiz :))) Ama sen nerelerdesin hanımefendi;unuttun gittin bizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?