Kızlar yanlış anlamanızdan korkarak sizinle bi düşüncemi paylaşmak istiyorum bilmiyorumkismile ben bi süre kk.dan uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünmeye başladım, aslında bunu daha önce de çok defa düşündüm ama bitürlü sizden uzak kalamadım :kedi: aslında bebek düşüncesiyle değil sizlerle birlikte olmak için giriyorum artık topiğe ama ister istemez burda konuşulanlardan etkileniyo insan, sonra kendimi bebeğimi beklerken, umut ederken buluyorum her defasında :sinifsinif:
Kocişim de bu işi biraz abarttığımı, uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünüyo, ben bi süre kk.ya girmemeyi, başka şeylerle meşgul olmayı düşünüyorum umarım beni yanlış anlayıp kırılmazsınız canlarım bilmiyorumkismile
Sucum bu arada beni listeden de silersen sevinirim tatlım olumunekankayizsmile
Bu arada elifle konuştum öğlen, kürtaj olmuş, genel anesteziyle, sesi pek iyi gelmiyodu, biraz narkozun etkisi biraz da üzüntü vardı tabi, "masal bitti, çok zormuş" diyebildi sadece :gitme: çok üzüldüm yaa, umarım çabuk atlatır canım arkadaşım :Saruboceq:
kuşummmmm neden sana kızalımki bu senin gayet doğal hakkın..yerimseniben
ama biz seni cok özlicemize emin ol..:gitme::gitme:.bende bunu kac defa düşündüm eşim kackez uyardı ama 2 gün girmiyorum sanki hayatımda birşeyin eksik olduğunu düşünüyorum..:gitme:
ama bu senin kararın ben kendi adıma gayet saygı duyarım..boshayallersmile
umarım herşey istediğin gibi olucak birgün ben buna yürekten cok inanıyorum..opuyorumnanaktan
peki dr. ne dedi bugün sen dr. gidicem filan diyodun..CADIARZU
hayırdır kızz kime dalcan Çok üzgünüm çoook
sana dalmam adres belliiiBana dalabülüsün balım Şeniz Şeniz Şeniz
anamm dur kız sakın yapmaayasakkelime
Bu arada elifle konuştum öğlen, kürtaj olmuş, genel anesteziyle, sesi pek iyi gelmiyodu, biraz narkozun etkisi biraz da üzüntü vardı tabi, "masal bitti, çok zormuş" diyebildi sadece :gitme: çok üzüldüm yaa, umarım çabuk atlatır canım arkadaşım :Saruboceq:
Kızlar yanlış anlamanızdan korkarak sizinle bi düşüncemi paylaşmak istiyorum bilmiyorumkismile ben bi süre kk.dan uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünmeye başladım, aslında bunu daha önce de çok defa düşündüm ama bitürlü sizden uzak kalamadım :kedi: aslında bebek düşüncesiyle değil sizlerle birlikte olmak için giriyorum artık topiğe ama ister istemez burda konuşulanlardan etkileniyo insan, sonra kendimi bebeğimi beklerken, umut ederken buluyorum her defasında :sinifsinif:
Kocişim de bu işi biraz abarttığımı, uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünüyo, ben bi süre kk.ya girmemeyi, başka şeylerle meşgul olmayı düşünüyorum umarım beni yanlış anlayıp kırılmazsınız canlarım bilmiyorumkismile
Hadi ben kaçtım canlarım hoşçakalın opuyorumnanaktan
hiii kız yükseğe uzanmaaaa. boşver kocişin assın gelince bırak. daha minicik kordonu yeni oluşuyo bebişinin germe öyle kopuverir allah korusun. dikkat edin yeni hamişler uzanmayın yüksek yerlere. yaramazlık yapmaya dikkat ediyonuz asıl buna dikkat edin daha önemli bence
hımmm fazla uzak deilmiş bana keşke gitmeseydinn ne güzel arkadaş olurdukk yaaolumunekankayizsmilecnm ben izmirden gelin geldim istanbula annemler egekentte oturuyorlarr :):)
ohh iyi cnm herşey normal yani sorun yok çok sevindimmm:lepi:Kızlar ben geldim opuyorumnanaktan , doktorcum herşey normal dedi, pıhtılı kanama da normalmiş, kist de yok dedi, bakalım bu ay da normal yollarla denicez, hayırlısı olsun artık dicek bişey yok boshayallersmile
Hadi ben kaçtım canlarım hoşçakalın opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçar şincilik mutfağa geçiyorumm memek yapcemm
kızlar ben kaçar şincilik mutfağa geçiyorumm memek yapcemm
gule gule canım kolay gelsın bende basladım ufaktan ufaktanzemuszemus
ayy bende dün akşam acaip kafa ütüleme yaptım kocişe reglim yaklaştı ya normal karşıladı ama
bilmiyom valla yazık adama yaa
şimdi senelık izinde ya ders çalışıo evde zor bı sınava giricek...diorm akşam gelıorm yemek hazır
değil..pijamaları çıkartmıssın bi yerde bari dağıttıgını topla..hee yarın akşam gedliğimde
yemek hazır olsa bile sevinmem çünkü ben söyledim sen akıl etmedin ama
yanına kendınden bişiler katsan ne bılıym tatlı falan yapsan belki sevinebilirim
ama tatlıyı da ben söyleıdm dikkatını çekerim onun için tatlı yapsanda sevinmem
bilmiyorum artık naparsın....gibi saçma bi o kadar da gıcık bi cümle kurarken
kociş ööle bakıodu aşkım benim...mucu mucu ona :) regl yaklaşınca hp böle oluyorum ya
ama normalde iyiyim gerçekten :lepi:
selammmm kızlarrr.bebişleriniz napıoo
şerooo canım düşünceni destekliyorum. bazen interneten uzak kalmak kafa dinlemek için iyi oluyor. aynısını ben de yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?