kesinlikle hele de3 dün fatmagülün suçu ne dizisini izlerken sürekli küfür ettim bu ülkede kadına bakış açısından ..kızın başına felaket geliyo ama herkes kendini düşünüyo..sevdiği adam bile nasıl muamele yaptı..hele kaynana nasıl..ooof bu ülkemizin büyük bir sorunu bence..incecik bir zarla bir kızın kader,i değişebili,yo..sanki kendi isteiyle olmuş gibi...neyse bu yılki diziler epey ses getirdi..kanald olmasa napardık
hoşbulduk iyi egecik uyumaya çalışıyo...ama hıkıdıkları izin vermiyoboshayallersmiletinker hoşgeldin bacum nasılsın ege nasıl :)
kesinlikle:))ayy sorma sormaa
diziler aslında bizi ne kadar iyi anlatıyor dimi... boshayallersmile
günaydıııniillaayy+, idilcan+, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, tinkerbell09, TopukluAyakkabi, yelizcem, Yildiz10
iyi günlerr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
selam kızlarr
günaydın herkeseee
iyi günler canımiillaayy+, idilcan+, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, tinkerbell09, TopukluAyakkabi, yelizcem, Yildiz10
iyi günlerr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
selam kızlarr
günaydın herkeseee
oh ne iyi canım aslında ben ilçede annemler kasabada ilçede pek gelişmiyor haliyle akşam çıkıpta yemeğe gidecek bir yer yok sıkılıyoz akşamları
evt ya nasıl ağlıyor oğlummmmmmmmmmm mustafam diye yafffffffff öldürdü beni karı
ay çok uğraştım sildim ama tam olarak gitmedi ..belli oluyo :sinifsinif: sinirden kızı kovdum evden :))) kalemlerini de çöpe attım
manyak mı neeeee eşşek kadar kız olmuşş laftan anlamıyoo....annesi de orada bişey demiyo zoruma giden şeyyy buuu alsanaalsanasmile
:))benim evime kuzenler olsun kardeşlerim olsun bilirler çok titiz oldugumu ben evde yokken hem temizliğimi yaparlar hemde yemegimi:))
bi keresinde kuzenim gelmişti 14 yaşında evimi altını üstüne getirmişti neler dedim kıza bu evde kalıcaksan oturudugun yeri temizlemesini yattıgın yatagı kaldırmasını yeri geldimide yemek hazırlamasını yardım etmesini biliceksn demiştim..kız 3 gün kaldı gitti bidahada gelmedi ankraya:)))
saol canım benim sizlerde benim dualarımdasınız hep opuyorumnanaktan
iillaayy+, idilcan+, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, tinkerbell09, TopukluAyakkabi, yelizcem, Yildiz10
ay sorma ben çocuktan çok çocuguna sahip olmayan kadına kızarım
bi de bu tiplerin kendielride beceriksizdir...yani çocuga kızmamak laızm anası kendını
toplayamıyoki çocuugnu toplasın saçalrından sürükleyesim gelir bunları...gecen gun kfc deyiz
yan tarafta bi kadın var 2-3 yasıda sanırım oğluyla gelmiş çocuk dolaşıo sandalyeleri devirio sürtüo
kenarlara kadın öööle oturuuo arada kalkıo elien bi iki patates alıo çocugun yanına gidio
aheste aheste bu arada sandivicided diğer elinde
ayağa kalkıp sandivicinden bi ısıırık alıo çocugun yanıan gidio ağzına patates verio
aheste aheste geri dönüyo ayakta sandivici bitirip
oturuyo falan bayada güzel şık giyinmiş görsen adam zannedersın var ya o kadar salak bi tipti
ayyy gıcık oldummm genee
aynını yaptım bende dağınmıklığa hiç ama hiç gelemiyorum eşim bile öğrendi artık
değme kızlardan daha toplu affelim kocişime ara ara dağınık die kızıorm ama
dün gittiğimde salatayı falan yapmıstı afferım ona :)
adım yok ama hoşgeldin canım :)
ay sorma ayşemmmmmm ben de gıcık oluyorummm
aynen dediğin gibi beceriksizlerrr......görümcem çok pis zatennn evini b.k götürüyooo
çocuk napsınnn öyle alışmış :))))
Hoşgeldin Emoş
Hoşgeldin Çiğdoşşş
anammmmmmm tickerime bakın iki resim kalmışşşşş :) aboooooo
lafı bilem var :)
anasıan bak kızını al kıyısına bak bezini al :)
zaman azalıyo gittikçe :)
ayy kızlar kaynanamın beyninde ur vardı zararsızmış ama doktor alsak ii olur demişti pazartesi ameliyata alıcaklarmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?