Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

anammmm kız neden söliyemiyon ver numaralarını ben söölimmm canım şaka maka bu ottan bulmamız lazım bence benim etrafımda iki kişi var bu otla hamile kalan ama isimlerini bilmiolar hacılık otu diolar şimdi mesaj attım kuzene o ögrenicek işallah ama ssende ara eltini ya bizim bi arkadaş var ona lasımmış falan de ne bilem

canlarımm eger dogruysa fatma anamızın eli otu diye satılıyomuşşşş hem dogumu kolay geçiriyomuş hemde hamilelige çok yardımcı oluomuşşş.tabii kesin diil otun isminin bu oldugu annesi hacce giden biri sormuş annesine oda adı buydu demişşş

aysem sen korunduguna eminmisin canım hep gebelık belırtılerı sayıp durupdurunnn hayırdır ınsallahhhkaydirigubbakcemile3

aysem sen korunduguna eminmisin canım hep gebelık belırtılerı sayıp durupdurunnn hayırdır ınsallahhhkaydirigubbakcemile3

sorma ya valla çok haklısın :)

korunuyom ama en son hamıle kaldıgımda da

1 damlacıktan hamıle kalmıştım bilmiyorumkismile

enteresan bılıorm ama öyle olmuştu bilmiyorumkismile

ama yok enfeksyın kapmısım canım akıntım ondan :)

bide belime ağrılar girmeye başladı bile inş. regl olcam :)

canım benım bıldıgım akıntı adete yakın kesılır ayrıca ateste düşer agrı olayına gelınce benım hala belım karnım agrıyor yanı gelıp gecıyor tabı ama sonucta hergun hıssedıyorum bunları buda mazeret degıl allah hayırlısını versın ne dıyım tatlımopuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaa kımsecıkler yok yıne noluyo bu topıge akannehir

smarrrrttt,
neredesin gülüm haftasonu geziyon di mi, ah seni seni attın kendini yine dışarıya, gez kuzum gez yakışır sana

Ya ben geçen gün tarih verdim ya sana, sen de muhtemel tarihi 16 Ekim yapmıştın listede, e valla ben de anlamadım bana ben dün adet oldum 30 EYLÜL de geldi reglim

şimdi bak ben yazayım sen ortalama bir şey yap listede artık

30 Eylül
14 Eylül
13 Ağustos
24 Temmuz
30 Haziran
3 Haziran
8 mayıs

Yeter di mi 6 aylık, sen hesaplayıver tatlım yine, artık benim kafam basmıyorsempatiksalakcinni

tesekkürler tatlımmmmm doktorumda güzel dedı degerlere gore 5 haftalık haftaya keseyı goruruz artık dedıbayanssulusmile

Canım ancak girebildim siteye.Hatta eve yeni geldik.Kocişin Samsun'da maçı vardı onun yanına gittim ben de.Bu saat oldu ancak gelebildik.

Değerin çok güzel yükselmiş canım.
Hayırlısıyla bir dahaki gidişinde de keseyi görürsün inşallah...
Biz aynı gidiyor sayılırız seninle.Ama benim son gidişimde kana bakmadan keseye baktı görünce de bakmaya gerek duymadı.Bu pazartesi yine gidicem kalp atışlarını duyana kadar gel dedi doktor.Aynı ayın hamişleri olduk Allah'ım kalp atışlarını duymayı da nasip etsin ınsallah canım

zehsellcimmm canım çok duygulandımm..oglusunun gelmnesine çok az kaldı. hayırlısıyla saglıkla al oglununu kucagına bitanemmmmmmmmmmm..:1hug:

heyyyyyy kızlar bu gece 11 buçuk gibi kocişle annesi gilden gelirken arabayla bi anda gök yüzünden mavi büyük bir ışık kaydı ben sandımdı gözüm yanıldı kocişte demesinmi gördünmü kayan cismi diyeeeakannehir anamm o neydii yaa acaba böle mavi bir top gibi bişiydi yıldız kayar gibi katdı ama kocamandıakannehir ve arkasında mavi ışık bıraktı gören varmıı aranızda öle bişiy yada duyan ço merak ettim şimdi araştırdım ama bişi bulamadım akannehir

havi fişek falan olabilür mü yaaa.... :uhm::uhm::uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…