Nisan 2011 GELSİNNNNNNN sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
canımm yeni gördüm kusura bakma :)
yok kız geliyorum arada bir,ya bulantılarım çok fenaydı canım
ondan pek keyfim yoktu,sürekli dinleniyordum ama hafiflemeye başladı sanırım :)
sen nasılsınnnnnŞeniz
ademmerve saol cnm desteklerın ıcın yarın sana ve arkadaslra bıldırcem sonucu. bana bu gece dua et demın çamaşır astım belım daha cok agrıdı yaa ufff
oy canım benimmmmmm çok şükür hafiflemişşş :)
ben iyiyim canım seni gördüm daha iyi oldum Şeniz
idillllllllll resimlerine baktım çok yakışmış kızzzz hamilelik
göbüşünde çok tatlı maşallahhhhh :))
ay canım benim sağolasın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canlarım kociş gelmeden kaçayım ben ufaktan ufaktan..
Dünden itibaren biraz biraz sıkı yönetim uygulamaya başladı kendisi;benimle ilgilen artık diyor..kaydirigubbakcemile3
Yine ilk fırsatta burdayım ınsallah kızlar..
Hepiniz Allah'a emanet olun!öptüm sizleri!
Dünden itibaren biraz biraz sıkı yönetim uygulamaya başladı kendisi;benimle ilgilen artık diyor..kaydirigubbakcemile3
:kedi: çok teşekkür ederim canım
göbüşün büyümeye başladığında sen de gösterirsin artık çok merak ediyorum sizi kızzz
ayyyyyyyyyyyyy ıdılışşşkommmm göbüşünee baktımmm şok oldum kızzzz benım oğlum nerede sende boyle göbüş varsaaa şaşuuurdummmmmmmmmmmbenı goren gerçi hamılemısın dıo aammaaa dedığım gıbı iç karnım genışş benım sanırsamm saklanıo oğlum içerdeee ben oğlumun pıpısını yerımmmmmmmmmmmmmm tmm tmmm kulacıklarını yerımmm teyzelerııı ama maşallah ıdılışkommm göbüşün yanıııı sempatiksalakcinni
oo şimdiden kıskanmaya başladı bebek doğunca ne yapacak :))
siz de Allah'a emanet olun canım iyi akşamlar opuyorumnanaktan
tabiki kızz göbüşler çıksında biz de koyarız hihoyyyt
ama daha çoooooook var ben bi de kilo verdim karnım dümdüz kaydirigubbakcemile3
:kedi: çok mu büyük kız
daha iyi işteee benim bulantım filan olmadı yaaa çok kilo aldım verdim kendimi yemeğeee :)
çok merak ediyorum kızzzzzz hemen çıksın göbüşlerinizzzzz :CüvCüv:
hu huuuuuuuuu ıdılışkoo sana yazzdımmm okumadın mı dığer sayfadaa
şekercımmm çok tatlısınız ama maşallahhhama bşey dıyım mıı ınan benım bununkının yarısı kadar vardırrr erkek bebeklerın avantajı sanırım bu bır de benım dediğim gbı iç karnım da geniş olduğu içinn sonuç buuu olumunekankayizsmile çok tatlı olmuşsun boylee annecıkkk kaydirigubbakcemile5
daha iyi işteee benim bulantım filan olmadı yaaa çok kilo aldım verdim kendimi yemeğeee :)
çok merak ediyorum kızzzzzz hemen çıksın göbüşlerinizzzzz :CüvCüv:
Bu arada epack doğurmuş....çok tebrik ederimmm hem anneyi hem topiğimizi :) sıra kimdeeee???
evet canım kilo açısından avantajlı bi durum :))
sıra zehsel de hihoyyythihoyyyt
yaaa bi sürü hamile var ama uğramıyorlar topiğe artık....
il_ya gelirdi ara sıra cngemn bunlar nerede günleri geldi...insan merak ediyo yaa
sonuçta burada herşeyimizi paylaştıkk
umarım haber verirlerr çok darılırım vallahiii
cancağızlarımm ben kaçıorumm pılavımı da yaptım sıra salatamda onu da yapayımm eşim de gelır az sonraa yarın yıne goruşruzz opüyorum sızlerı kendınıze ıyı bakınnnn hoşçakalınnn
cancağızlarımm ben kaçıorumm pılavımı da yaptım sıra salatamda onu da yapayımm eşim de gelır az sonraa yarın yıne goruşruzz opüyorum sızlerı kendınıze ıyı bakınnnn hoşçakalınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?