selma canım hoşgeldin..opuyorumnanaktan
sn kendine bak önce maşallah sende 9 haftalık olmuşsunuz baksana..ee nasıl geciyo hamilelik..:CüvCüv:
bu arada kızlar deren arkadaşımızdan haber varmı..CADIARZU
inşallah görürsünüz canım allahımın izni ile..he ya olduk ama kesemızı bıle goremedık daha bakalım bu hafta gorucez ınsallahsempatiksalakcinni
evet canım ama azalmaya başladı sanki bilemiyorum
ay 9 ay sürmez umarım çok zor çünkü :)
sen nasılsın nasıl geçti tatilllll:içelim:
selma canım hoşgeldin..opuyorumnanaktan
sn kendine bak önce maşallah sende 9 haftalık olmuşsunuz baksana..ee nasıl geciyo hamilelik..:CüvCüv:
bu arada kızlar deren arkadaşımızdan haber varmı..CADIARZU
evet tatlımm 6 haftalık olduk bu 3 ay hemen gecsın ıstıyorum ben yaa kız zonox korkuttun sende benı kedı kopege alerjın cıkmıs sanırım canım benımde kedım var ınsallah bagısıklık kazanır benım bebıseyvahedigeldismile
senın erkenmı baslamıs ne sankı yada benım bulantı olmayacak sanırım cok sukur :bbo:
iyi iyi inş. azalsın cünkü cok zor..akannehir
bende iyiyim sağol tatil güzeldi herşey güzel gecti gezdim bol bol..hihoyyyt
şimdide adetim gelsede biran önce preseedi kullansam diye bekliyom..sempatiksalakcinni
ya evet canım inanamıyorum. ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı minik pirincim. şimdi koca bi çilek oldu teyzesi. 2 gün önce ilk kez ultrasonda hareket ettiğini gördüm. kendini yerden yere atıodu çok heycanlandım :)
hamilelik bulantılı geçio. yemek yemek haram oldu. zorla bişiler yemeye çalışıyotrum canımya. sen napıosun nasılsınn=)
bu arada deren yok cidden. nerde bilmiyorum ben de
ah sorma bellee. toxoplasmam negatif çıktı. bağışıklığım yokmuş bu enfeksiyona.
kedi köpek sevmicem. az pişmiş et,sucuk,salam,sosis yemicem. çiğ ete dokunmıcamakannehir anlıcan çok sancılı bir 7 ay beni bekliyor. çok dikkatli olmam lazım. hayatım boyunca kedi köpek baktım nasıl olurda toxoplasma enfeksiyonunu daha önce geçirmem. sen de evinde kedi beslediğini dr.una söyle canım. test yapsınlar:1shok:
ben 2 gün önce öğrendim ve çok üzüldüm. çünkü toxoplasma anormalilere yol açıo bebekte. sakatlık vs. hamileykende düşüklere. tabi dikat ettiğin sürece sorun yok:içelim:
oyy oyy maşallah minik cileğine rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin..ya evet canım inanamıyorum. ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı minik pirincim. şimdi koca bi çilek oldu teyzesi. 2 gün önce ilk kez ultrasonda hareket ettiğini gördüm. kendini yerden yere atıodu çok heycanlandım :)
hamilelik bulantılı geçio. yemek yemek haram oldu. zorla bişiler yemeye çalışıyotrum canımya. sen napıosun nasılsınn=):
ohh çok sevindim canım iyi bi dinlendin stres attın zemuszemus
ay kızzzz hadi inşallah yaa preseed vesile olsun inş bebişin gelsinnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:
pozitif cıkarsa sorun olmuyor degılmı? bende cok severım hayvanları kucuklugumden berı sokakta ne bulduysam getırdım eve anne bakalımmı dıyee kaydirigubbakcemile3 zawallı kadın bıkmıstı bendenn suanda evımde kedım var ama benım kedım gezınmıyor heryerde onun odası var orda takılıyor ama tabı kumunu temızlıyorum tarıyorumm uzun tuylu cunku mecburen taranıyor ınsallah sorun olmazzzohaoldumsmile
canım pozitifse sorun yok ama daha yeni geçiriosan hastalığı o zaman sorun var.
bence sende testi yaptır. ben de senin gibi hayvanlarla iç içeydim ama bu enfeksiyonu geçirmemişimmafoldumben
Saçmalama Fatoş yaaa!kendin erkek istiyorsan;Allah versin.... kaydirigubbakcemilegit başka doktoraaaa lütfen yaaaa cumartesiyi bekleme yaaa
cancanımmmmmmm iyiyim sorma içeride fırmala öyle keyifli görünüyordu ki acaba ultrasyon alsam da evde 7/24 izlesem demeye başladım kaydirigubbakcemile3
ayrıca Allah izin verirse seninde benimde OĞLUMUZ olacak suyumuzun KIZI olacak kaydirigubbakcemile3
benim 2 hafta sonra 2 li testim var o zmn cinsiyetine bakarım dedi sempatiksalakcinni bakalım kim haklıııı sositososito
Eşine ben hamileyim;stres atmam alzım bana karışma bu akdar deseydin yaaa sengözlerimebaksanabsevindim iyi olmana canım..Ben de iyiyim işte okuldayım koşturmaca devam ediyor neyseki son iki derse giriyoruz.
Kocişle takıştık dün çok fazla nettesin dedi laptopu kapattı açtırmadı bir daha da az gir artık diyor kızıyor...Benim de aklım sizde kaldı ama moralimde bozuktu uzatmak istemedim gelemedim ...
naniknanik naniknanik OLMAZZZZZZZZZZZZZ!heeee sen öle san. ikinizinde oğlu olacak lülülülülülü
gülegüle canım
ayy biliyomuşum gibi konuşltum önce allahın izniyle tabi
ay ben öle hissediyorum sana baştanda sölemiştim
Su nun kızı sizin ikinizinde oğlu olacakmış gibi geliyo
tabi allah bilirde. sağlıklı olsunla ayyy gerçekten sorun deil ya dimi
ısterım canım pekı senmı dedın doktoruna nerden cıktı bu toxoplasma sendee?
nane lımona ne dıyosun sen ıcıyormusun canım senın bulantıların ne zaman basladı canım
Siz ikiniz birlik oldunuz da beni delirtmek mi istiyorsunuz!!!! akannehir Ben eminim KIZIM olacak..... olumunekankayizsmile Hatta KIZLARIM bile olabilir :)))
kızlar nane lımona bısey demedınız yaa
inşallah canım yaa inşallah meleğim annesini cok bekletmez..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
YAŞASIINNNNNNN!:lepi: ACTION TIME :)))kızlar ben doktordan geldimmmmmmmmm.........tamam dedi doktor, benden izin çıktı herşey yolunda dedi... kilolu değlsin ama biraz kilo ver yeter dedi yaaaakaydirigubbakcemile3
Kesin...Pembemden kaçmaz asla :)))kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
bu ay patlatırsın bombayı senden çooooooooooooooooooook ümitliyimmmm :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
Saat 6yı geçti ;inşallah güzel haberler almışsın dır :)merhaba hanımlar ben szi epeydir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.:)
benim bir sorum olacak.. regli periyotlarım çok düzenlidir ve hiç gün şaşmaz.. bu ay ilk defa tam yumurtalama haftasında sık ilişki oldu.. bu ay ilk defa deniyoruz.. ayın 3 ünde regli olmama gerekirken hiç bri şey yok.. hiç ama!! fakat bu ay hep kasık ağrım oldu batmalar sancılar oldu zaman zaman.. onun haricinde vücut ısım 36.8 ila 37.2 arasında gidip geldi hep.. bu gün 2. gün bitiyor ve hala regli olacağıma dair hiç bir belirti yok ne göğsüm şişti ne karnım.. ara sıra göğüslerim sızlar gibi oluyor okadar.. zaman zamanda baş ağrısı.. bugün dayanamayıp ucuz bir idrar testi aldım.. herhangi birşey çıkmadı sıfır.. aradan bir iki saat sonra ne zaman oluştu o çizgi bilmiyorum silik ama çok silik içi beyaz olup kenarları kendini belli eden bir çizgi oluşmuşş.. onada güvenmelimi onuda bilmiyorum.. kan testi için sabah gittim sonucunu 6 da alacağım.. bu regli geciktirmesi beni çok ümitlendiriyor ama.. çok kişi dinleyen vede tecrübesi olan kişiler olarak bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz??
Hehe :))) İyi olmana sevindim :)) artık burayı ihmal etmeee... :hulya:canımm yeni gördüm kusura bakma :)
yok kız geliyorum arada bir,ya bulantılarım çok fenaydı canım
ondan pek keyfim yoktu,sürekli dinleniyordum ama hafiflemeye başladı sanırım :)
sen nasılsınnnnnŞeniz
yok doktorum enfeksiyon testi yaptı orda çıktı lanet şey.
nane limon içtim canım ben. benim dr.um çok fazla bitki çayı tüketilmemesini öneriyor. ama nane limon içebilirsin ben içmiştim geçen gün. sürekli içmedim. yeşil çayıda önermio dr.lar.
ıhlamur içebilirsin limon ile. ben içiyorum. dr.um yasak demedi. nettede bulmadım öyle bişi
benim bulantım 6. haftada başladıeyvahedigeldismile hala son sürat devam ediyormafoldumben
Hehe :))) İyi olmana sevindim :)) artık burayı ihmal etmeee... :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?