canım evt regl olmadım hala
hamileyımdır diye düşünmüyorum belirtim yok hiç
inşallah kötü bişi yoktur enfeksıyon kapmışım regl sonrası gıtcektım zaten doktora
yarın gidicem fitil fln verir smear fln yapar sanrıım bilmiyorumkismile
merhaba hanımlar ben szi epeydir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.:)
benim bir sorum olacak.. regli periyotlarım çok düzenlidir ve hiç gün şaşmaz.. bu ay ilk defa tam yumurtalama haftasında sık ilişki oldu.. bu ay ilk defa deniyoruz.. ayın 3 ünde regli olmama gerekirken hiç bri şey yok.. hiç ama!! fakat bu ay hep kasık ağrım oldu batmalar sancılar oldu zaman zaman.. onun haricinde vücut ısım 36.8 ila 37.2 arasında gidip geldi hep.. bu gün 2. gün bitiyor ve hala regli olacağıma dair hiç bir belirti yok ne göğsüm şişti ne karnım.. ara sıra göğüslerim sızlar gibi oluyor okadar.. zaman zamanda baş ağrısı.. bugün dayanamayıp ucuz bir idrar testi aldım.. herhangi birşey çıkmadı sıfır.. aradan bir iki saat sonra ne zaman oluştu o çizgi bilmiyorum silik ama çok silik içi beyaz olup kenarları kendini belli eden bir çizgi oluşmuşş.. onada güvenmelimi onuda bilmiyorum.. kan testi için sabah gittim sonucunu 6 da alacağım.. bu regli geciktirmesi beni çok ümitlendiriyor ama.. çok kişi dinleyen vede tecrübesi olan kişiler olarak bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz??
slm kızlar ben geldım dr a gıttım durumu anlattım dedıkı bı kanda gbelıge bakalım dedı kan verdım ama devlet hastanesıne gıttıgım ıcın sonuclar yarın ögleden sonra 2 bucukta cıkıcakmıs malesef 1 gun daha beklıcem..
slmmmmmmmmm
ayh mayışmış bır halde geldıkkkkk valla hamam acccayıp sıcaktııı ılık suyla yıkndımm ama yıne de mayıştım yaaa uyusam uyurummmmm
Canım gelişmelerden sonra haberim oluyor..
Sanırım henüz adet olmadın.Kanda baktırdın mı ya da idrar testi yaptn mı evde?
Doktora gitmek en makulu.Dilerim herşey yolundadır canım...
teşekkür ederim bir umut bekliyorum işte bakalım..
insan aklına koyuncaya kadar pek sorun olmuyor ama.. düşünmeye başladıktan sonra hemen hooop ilk aydan rahmine yerleşsin istiyor..:)
ohh ne güzel ya sen öyle dedin ya ben bile rahatladım düşünce gücüyle kaydirigubbakcemile3
sıhhatler olsun canım;güle güle kirlen...
Bebişte içten içe hamam sefası yaptı miniş ya
canım reglim gecikti 2 gun hamile oldugumu sanmıyorum ya belirtim yok
genede yaptım idrar testı çünkü hamıleysem 9 ay boyunca
hergün kullanmam gereken iğneye hemen başlamam gerekiyo ama test negatif
zaten gidicektim doktora kaşınma ve yanma var birde kesık beyaz akıntım
reglden sonra giderim diyodum reglde gelmeınce yarın gitmeye karar verdim böyle işte
gel beraber gıdelımm şekerımmmmm sağolsasınnnn
ayh ben bu bebişimin pipisinı yerım yaaaaaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni
gel beraber gıdelımm şekerımmmmm sağolsasınnnn
ayh ben bu bebişimin pipisinı yerım yaaaaaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni
Anladım hayatım.Geçmiş olsun diyim öncelikle;inşallah değildir ama anlattıkların mantar belirtileriyle örtüşüyor canım;ki olsa bile çoğumuzda beliren bir rahatsızlık ama ilaç tedavisiyle çabucacık geçiveriyor...İyi yaptın canım en iyisi doktora gitmek.Umarım başka sıkıntı yoktur ve yarın için rahatlamış şekilde dönersin..
cık cık cık kızım taktın bebişin pipisine haaaaa bırak yavruşun pipisiniiiii rahattttyakuşuklum pipisiz napçakkk yeme didikkkkk :ecrin_bebek: kulaklarını ye -tatlicadiarzu- GELLL OCAKKKK GELLLLLL!!!!!!! 2011 YILI NERDE KALDI YAAA PUFFFFFF sositososito
cık cık cık kızım taktın bebişin pipisine haaaaa bırak yavruşun pipisiniiiii rahattttyakuşuklum pipisiz napçakkk yeme didikkkkk :ecrin_bebek: kulaklarını ye -tatlicadiarzu- GELLL OCAKKKK GELLLLLL!!!!!!! 2011 YILI NERDE KALDI YAAA PUFFFFFF sositososito
Ahh hayarım valla yakın olsam uça uça koşa koşa gelirdim seninle;süper olurdu ki ihtiyacım da var yani...
Hem de nasıl yenir valla;amanın doğsunlarda sevelim bol bol inşallah
Allah'ımın izniyle yakın zamanlarda sizler kucaklarınıza alacaksınız bebişlerinizi..
Sonra bizim karınlar büyüyecek biz de siz gibi olucaz inşallah!
Gerçekten çok heyecanlı eyvahedigeldismile
canım benim hiç geçmiyo zaman demiiii sositososito sositososito sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?