Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tesekkurler tatlım abartmadan ıceyım o zamanolumunekankayizsmile

vayy vayyy yani bu kadar eminiz kızımız olucana..
canım rabbim gönlündekini nasip etsin inş..:Saruboceq:

Evet yaaa! İçime öyle doğuyor!Kızım olacak benim hayırlısıyla....
Allah herkese kalbindekini versin :))) Hadi senin de regl başlayıp bitsin de action zamanını alalım yaanii:)

Ya!Ben çay içmekten kendimi alamıyorum!Eskiden günde 10-15 bardak içerdim şimdi ancak 5e düşürebildim.Gerçi 10-15 bardağın hepsi demli olurdu şimid açık içiyorum ama bilemiyorum!
Doktorda içme falan demedi diye hatırlıyorum.Sucuk sosis salam.. yeme demişti zaten sevmem. :S

Evet yaaa! İçime öyle doğuyor!Kızım olacak benim hayırlısıyla....
Allah herkese kalbindekini versin :))) Hadi senin de regl başlayıp bitsin de action zamanını alalım yaanii:)

evet bende dört gözle onu bekliyom zaten.boshayallersmile
erkenden gelse baride umutlanmasam..eyvahedigeldismile

su...... haticemm.....smartt... belle.......selam kızlar nasılsınız

hani bakim senin ticker..lmaz:
senmi istemedin yoksa yapanmı olmadı..bilmiyorumkismile
oo artıkın yemeye içmeyede dikkat ediyoruz bakıyorum.sengözlerimebaksanab.herşey bebişler için zaten.

evet bende dört gözle onu bekliyom zaten.boshayallersmile
erkenden gelse baride umutlanmasam..eyvahedigeldismile
E!Sen bu ay annenin yanındaydın diye ben hiç çalışma yapmış olabileceğini düşünemedim.Ondan dedim hemen ol da yeni aya yeni umutla girelim diye!
su...... haticemm.....smartt... belle.......selam kızlar nasılsınız
Selam canımcım :))
ben geldimmmmmmmmmmm
Hoşgeldiinnn

hosgeldın tatlımmmmmmmmopuyorumnanaktan

hosbulduk canım su toxsoplazma konusunu konusmusunuz benımde negatıf tatlım o geçırmemısım daha önce o yuzden doktorum dıkkat et demıstı benım zaten evcıl hayvanım yok dısarda da asla dokunmam o açıdan rahatım çıg bırsey yeme ve sebzelerı ıyı yıka tamamdır çiğ ete dokunmucaksın dıye bısı yokkı nasıl yemek yapıcaksın ben hep dokundum yanı abartmaya gerek yok bence

hani bakim senin ticker..lmaz:
senmi istemedin yoksa yapanmı olmadı..bilmiyorumkismile
oo artıkın yemeye içmeyede dikkat ediyoruz bakıyorum.sengözlerimebaksanab.herşey bebişler için zaten.

Yok canımcım!Ben hala hamile gibi hissetmiyorum;e ultrasonda da sadece bir ekse gördüm.Bebek görmedim;o yüzden ticker yapmadım!Ne zaman kalp atışını duyarım o zaman ancak...
Ya yemeye içmeye dikkat etmek değil aslında ama etmek gerekiyorsa da etmek gerekir.
Zarten sağlıklı beslenmeye çalışan biriyim biliyorsun.Zararlı bir iki alışkanlığım var onlardan uzak dursam yetecek aslında;Ama çaysız hayat düşünemiyorum yaa ben....! akannehir

E!Sen bu ay annenin yanındaydın diye ben hiç çalışma yapmış olabileceğini düşünemedim.Ondan dedim hemen ol da yeni aya yeni umutla girelim diye!

kuşum adetten sonra 2 belki 3 oldu (hatırlamıyorum)sempatiksalakcinni
yumurtlamaya 4 gün filan vardı ilişki olduğunda...yani yumurtlama dönemindede annemin yanında olunca bu ay hamişlik olması imkansızz..:umursamaz:
inş. erkenden gelir..boshayallersmile

hoşgeldin zehsel.

çiğ ete dokunmama sebebi (dokunduktan sonra elini ağzına vurursa mikrobu alır)

bnim dr.um her ihtinmale karşı çiğ ete eldivenle dokun. dışarda et yeme dedi

hosbulduk canım nasılsın taze annem benım
hosbuldukopuyorumnanaktan

Çay aşkıyla doluyum canımcım..... olumunekankayizsmile
Şimdi arkadaşım çay içmeye çağırdı ben de geliyorum dedim.Ordan geldi aklıma;çaysız yaşayamam ki ben ya!Bebeğe içmemem içmemden çok daha fazla zarar :))
Benim kadar çay tüketen biri için 5 bardak bile az...Üstelik demli de içmiyorum artık!
Ne zararım var anlamadım! akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…