ben geldimmmmmmmmmmm
kuşum adetten sonra 2 belki 3 oldu (hatırlamıyorum)sempatiksalakcinni
yumurtlamaya 4 gün filan vardı ilişki olduğunda...yani yumurtlama dönemindede annemin yanında olunca bu ay hamişlik olması imkansızz..:umursamaz:
inş. erkenden gelir..boshayallersmile
Yok canımcım!Ben hala hamile gibi hissetmiyorum;e ultrasonda da sadece bir ekse gördüm.Bebek görmedim;o yüzden ticker yapmadım!Ne zaman kalp atışını duyarım o zaman ancak...
Ya yemeye içmeye dikkat etmek değil aslında ama etmek gerekiyorsa da etmek gerekir.
Zarten sağlıklı beslenmeye çalışan biriyim biliyorsun.Zararlı bir iki alışkanlığım var onlardan uzak dursam yetecek aslında;Ama çaysız hayat düşünemiyorum yaa ben....! akannehir
selam canım hoşgeldinnnnn...opuyorumnanaktan
hoşgeldin kuşummmmkaydirigubbakcemile3
Amin canım inşallah hayırlısıyla....anladım canım inş. kalp atışlarınıda duyarsın..:Saruboceq:
slmm kızlar bugün kan tahlil sonuçlarımı aldım 0.100 çıktı değerim yani negatif.. bu kadar emin olmuşken biraz şok etkisi yarattı açıkçası bende.. reglin gelmemiş olasıda periyodumun bozulduğunu gösterir artık bakalım hayırlısı:gitme:
hosbulduk canım su toxsoplazma konusunu konusmusunuz benımde negatıf tatlım o geçırmemısım daha önce o yuzden doktorum dıkkat et demıstı benım zaten evcıl hayvanım yok dısarda da asla dokunmam o açıdan rahatım çıg bırsey yeme ve sebzelerı ıyı yıka tamamdır çiğ ete dokunmucaksın dıye bısı yokkı nasıl yemek yapıcaksın ben hep dokundum yanı abartmaya gerek yok bence
Yumurtlama günün kaymıştır senin de benim ibi belki... akannehir
Bi bakmışsın hamilesin! kaydirigubbakcemile3Benim hesaplara göre hiç ihtimal yoktu;kafam çok rahattı;ama gördün işte ne olduğunu!
hep bi kaza kurşunuyla olursa olur ancak.BEn o kadar çalışamam diyordum;olan da öyle oldu! kaydirigubbakcemile
Çay aşkıyla doluyum canımcım..... olumunekankayizsmile
Şimdi arkadaşım çay içmeye çağırdı ben de geliyorum dedim.Ordan geldi aklıma;çaysız yaşayamam ki ben ya!Bebeğe içmemem içmemden çok daha fazla zarar :))
Benim kadar çay tüketen biri için 5 bardak bile az...Üstelik demli de içmiyorum artık!
Ne zararım var anlamadım! akannehir
hoşgeldin zehsel.
çiğ ete dokunmama sebebi (dokunduktan sonra elini ağzına vurursa mikrobu alır)
bnim dr.um her ihtinmale karşı çiğ ete eldivenle dokun. dışarda et yeme dedi
Çay aşkıyla doluyum canımcım..... olumunekankayizsmile
Şimdi arkadaşım çay içmeye çağırdı ben de geliyorum dedim.Ordan geldi aklıma;çaysız yaşayamam ki ben ya!Bebeğe içmemem içmemden çok daha fazla zarar :))
Benim kadar çay tüketen biri için 5 bardak bile az...Üstelik demli de içmiyorum artık!
Ne zararım var anlamadım! akannehir
hosgeldin zehselcim . oglunun gelmesine çok az kaldı. bu arada gecen oglun için yazdıgın yazı süperdi. allah eline almayı nasip etsin sekerim..
slmm kızlar bugün kan tahlil sonuçlarımı aldım 0.100 çıktı değerim yani negatif.. bu kadar emin olmuşken biraz şok etkisi yarattı açıkçası bende.. reglin gelmemiş olasıda periyodumun bozulduğunu gösterir artık bakalım hayırlısı:gitme:
canım üzüldüm ama sağlık olsun...bilmiyorumkismileslmm kızlar bugün kan tahlil sonuçlarımı aldım 0.100 çıktı değerim yani negatif.. bu kadar emin olmuşken biraz şok etkisi yarattı açıkçası bende.. reglin gelmemiş olasıda periyodumun bozulduğunu gösterir artık bakalım hayırlısı:gitme:
haicemmmm kavustunmu kocana. özledik seni ..geldinmi yuvana...
37 haftada kaç kilo aldın canım.. ben bu aralar acayip hızlı alıyorum durduramıyorummmmmmmmmmmm.
Ben şimdilik çıkıyorum;arakadaşım bekliyor!
Su'cum 8000.sayfaya listemizi koymayı unutma :)))
Hatice;ilerleyen saatlerde karşılaşırız zaten
aydemet,belle,zehsel,zonox ve aramıza yeni katılan arkadaşımız byntopalova öpüyorum sizi.
aydemet,belle,zehsel,zonox ve aramıza yeni katılan arkadaşımız byntopalova öpüyorum sizi.
gule gule canım smart sıgara kullanıyormusun tatlım senbilmiyorumkismile
yok canım o kullanmıyor ama arada keyfi içiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?