canlarımmm ben çıkıyorum kocişkom geldiiii yine beni pc başında gördüü dellendiiikaydirigubbakcemile3
Aynen benımkıde öyle ya geçen kapattı neti pat diye..
Giremedim ben de neyse bugün ses çıkarmıyor ama yavastan benımde çıkmam lazım sanırım...
Güle güle git canım yıne gel...Hamiş olman dileklerim ve dualarımla hayırlı geceler diliyorum sanaolumunekankayizsmile
canlarımmm ben çıkıyorum kocişkom geldiiii yine beni pc başında gördüü dellendiiikaydirigubbakcemile3
tatlım nasıl gıdıyo bulantı olayların yok sanırım senınde omıcek galıba kız bızım ne güzelll bıde benım cıldım bozuldu ya sıvılcelendı kucuk kucuk:CüvCüv:
neyse kılzar bende şu kışlıkları cıkartim koçişim yokken yine gelirim..
Şu an için yok canım böyle çok nadiren midem karışıyor gibi oluyor yanıyor geçiyor.Ama öyle bulansın kusuyım hiç olmadı çok şükür.Ayy inşallah olmaz ya da az olurda işten izin almak zorunda kalmam...
Ama kiminin hep 7.,8.,9.haftalarda başlamış dilerim rahat geçiririz bu günleri...
Ayy benımde aynısı canım sorma zaten hamile olduğumu öğrenmeden öncede sivilcelerim adet döneminde olmadığı kadar fazlaydı çok kötü olmuştu şimdi daha iyi..Seninkilerde geçer ınsallah canım...
Bu arada pazartesi doktorda yolk kesesini gördük çok şükür...10gün sonrada nasipse kalp atışları için gidicez çok heyecanlıyım
mıde olayı aynı canım arada karısıyor yanma oluyor ve gecıyor canım bu hafta keseyı gorucez bızde haftaya dedı doktor ama gun vermedı bakalım cuma olur buyuk ıhtımallesositososito
Küçük bir ihtimalde olsa belki kalp atışlarını da duyabilirsin belki bu hafta gittiğinde.
Ama genelde 7.haftada duyuluyormuş napalım sabredicez beklicez..
Hayırlısıyla duysak tam kendime gelicem...
sanmıyorum canım cunku benım gec dollenme oldugu ıcın 1 hafta gerıden gelıyor ama gercı gelısımıne baglı tabııı
saol canımın içi allah razı olsunn hep bir elden çekin beni neolursunuz kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3Aynen benımkıde öyle ya geçen kapattı neti pat diye..
Giremedim ben de neyse bugün ses çıkarmıyor ama yavastan benımde çıkmam lazım sanırım...
Güle güle git canım yıne gel...Hamiş olman dileklerim ve dualarımla hayırlı geceler diliyorum sanaolumunekankayizsmile
hadi bak koçişine görüşürüz sonraa..
sonunda hallettim işlerimi..
gözümde büyüyodu kışlıkları cıkarmak ama hallettim rahatım şimdi.
ee sizler nerdesiniz bakim...
fıstıkımm hoşgeldinnnnnn ee nasıl gidiyoo evcazını kocişcazını özlemişsin dimiii dün sesin çıkmıyoduu bizim buralarda bile hissedildi siznin ordaki depremmmaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıscelerim benim koçiş geldi cıkıyorum..
nedense erkenden uykum geliyo sanırsam daha tatilin yorgunluğunu atamadım üstümden...
smartttdaha gelmedin heralde kuşum..ben yine bu gecde erken kacıyorum uykum var..
hamilelik belirtileri var cnm bilmiyorum yada ben kendimi kuruyorum yaa şimdi ben sana sayıyım bi klere
acayip gaz varr
kasıklarım patlıcak gibiii yürürken bile çıkcak zannediyorumm,
ateş basması oluyoo bi yandanda üşüyorum ama ayaklarım çivi gibi
normalde göğüslerim hassaslaşırdı ağrı başlardı son haftada bu sefer balamadı ağrımaya henüz
tansiyonum çok düşük son iki gündür
başım ağrıyo bideeeee
ondan sonracımaaaaaaCADIARZU haa bideee habire midem kazınıyo acıkıyorummakannehir daha sayımmıııkaydirigubbakcemile3 şimdilik bunlar cnm sence hamilelik belirtisimi bunlarrr özellikle tansiyonum çok düşük 7 _5 çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?