Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canlarımmm ben çıkıyorum kocişkom geldiiii yine beni pc başında gördüü dellendiiikaydirigubbakcemile3

Aynen benımkıde öyle ya geçen kapattı neti pat diye..
Giremedim ben de neyse bugün ses çıkarmıyor ama yavastan benımde çıkmam lazım sanırım...
Güle güle git canım yıne gel...Hamiş olman dileklerim ve dualarımla hayırlı geceler diliyorum sanaolumunekankayizsmile

tatlım nasıl gıdıyo bulantı olayların yok sanırım senınde omıcek galıba kız bızım ne güzelll bıde benım cıldım bozuldu ya sıvılcelendı kucuk kucuk:CüvCüv:

tatlım nasıl gıdıyo bulantı olayların yok sanırım senınde omıcek galıba kız bızım ne güzelll bıde benım cıldım bozuldu ya sıvılcelendı kucuk kucuk:CüvCüv:

Şu an için yok canım böyle çok nadiren midem karışıyor gibi oluyor yanıyor geçiyor.Ama öyle bulansın kusuyım hiç olmadı çok şükür.Ayy inşallah olmaz ya da az olurda işten izin almak zorunda kalmam...
Ama kiminin hep 7.,8.,9.haftalarda başlamış dilerim rahat geçiririz bu günleri...
Ayy benımde aynısı canım sorma zaten hamile olduğumu öğrenmeden öncede sivilcelerim adet döneminde olmadığı kadar fazlaydı çok kötü olmuştu şimdi daha iyi..Seninkilerde geçer ınsallah canım...
Bu arada pazartesi doktorda yolk kesesini gördük çok şükür...10gün sonrada nasipse kalp atışları için gidicez çok heyecanlıyım

mıde olayı aynı canım arada karısıyor yanma oluyor ve gecıyor canım bu hafta keseyı gorucez bızde haftaya dedı doktor ama gun vermedı bakalım cuma olur buyuk ıhtımallesositososito

mıde olayı aynı canım arada karısıyor yanma oluyor ve gecıyor canım bu hafta keseyı gorucez bızde haftaya dedı doktor ama gun vermedı bakalım cuma olur buyuk ıhtımallesositososito

Küçük bir ihtimalde olsa belki kalp atışlarını da duyabilirsin belki bu hafta gittiğinde.
Ama genelde 7.haftada duyuluyormuş napalım sabredicez beklicez..
Hayırlısıyla duysak tam kendime gelicem...

Küçük bir ihtimalde olsa belki kalp atışlarını da duyabilirsin belki bu hafta gittiğinde.
Ama genelde 7.haftada duyuluyormuş napalım sabredicez beklicez..
Hayırlısıyla duysak tam kendime gelicem...

sanmıyorum canım cunku benım gec dollenme oldugu ıcın 1 hafta gerıden gelıyor ama gercı gelısımıne baglı tabııı

sanmıyorum canım cunku benım gec dollenme oldugu ıcın 1 hafta gerıden gelıyor ama gercı gelısımıne baglı tabııı

Evet canım sanırım ondan...
Ben de senden geride görünüyorum ama sanırım biraz daha senden önceyim...
Ama sen de hayırlısıyla görceksın keseyi vee tabi ki sonra da pıt pıtlar duyulcak insallah!

Neyse canlar hepiniz gittiniz sanırım...
Benden sonra gelecek olan herkese de iyi geceler diliyorum...
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum!Yine ilk fırsatta burdayım inşallah...

sonunda hallettim işlerimi..
gözümde büyüyodu kışlıkları cıkarmak ama hallettim rahatım şimdi.
ee sizler nerdesiniz bakim...

saol canımın içi allah razı olsunn hep bir elden çekin beni neolursunuz kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
hadi bak koçişine görüşürüz sonraa..

sonunda hallettim işlerimi..
gözümde büyüyodu kışlıkları cıkarmak ama hallettim rahatım şimdi.
ee sizler nerdesiniz bakim...

fıstıkımm hoşgeldinnnnnn ee nasıl gidiyoo evcazını kocişcazını özlemişsin dimiii dün sesin çıkmıyoduu bizim buralarda bile hissedildi siznin ordaki depremmmaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum canım..opuyorumnanaktan
valla evcazımda olmak cok güzel ama rahata alışınca ev işi yapmak zor geliyo..:umursamaz:
ee şekercim bunca özlemin acısı dün cıktı ee bayda sallamışızdır heryeri eminim..:kedi::kedi:
bu gece sallasakmı acaba diyoruzzzkaydirigubbakcemile2:kedi:

kıscelerim benim koçiş geldi cıkıyorum..
nedense erkenden uykum geliyo sanırsam daha tatilin yorgunluğunu atamadım üstümden...
smartttdaha gelmedin heralde kuşum..ben yine bu gecde erken kacıyorum uykum var..

kıscelerim benim koçiş geldi cıkıyorum..
nedense erkenden uykum geliyo sanırsam daha tatilin yorgunluğunu atamadım üstümden...
smartttdaha gelmedin heralde kuşum..ben yine bu gecde erken kacıyorum uykum var..

öhömm öhömmmmmmaklinialirimsmileiyi hadi akalım git uyuu rüyandada kocişini görün artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hamilelik belirtileri var cnm bilmiyorum yada ben kendimi kuruyorum yaa şimdi ben sana sayıyım bi klere
acayip gaz varr
kasıklarım patlıcak gibiii yürürken bile çıkcak zannediyorumm,
ateş basması oluyoo bi yandanda üşüyorum ama ayaklarım çivi gibi
normalde göğüslerim hassaslaşırdı ağrı başlardı son haftada bu sefer balamadı ağrımaya henüz
tansiyonum çok düşük son iki gündür
başım ağrıyo bideeeee
ondan sonracımaaaaaaCADIARZU haa bideee habire midem kazınıyo acıkıyorummakannehir daha sayımmıııkaydirigubbakcemile3 şimdilik bunlar cnm sence hamilelik belirtisimi bunlarrr özellikle tansiyonum çok düşük 7 _5 çıkıyo[/QUOTE]

canım bende de aynı belirtiler var.özellikle göğüslerimde pek bir agrıma olmaması düşündürüyor beni.çünkü adet öncesi feci şekilde acırdı.benim adetim 16 gün geçti.3 gün önce idrar testi yaptım negatif cıktı.adet düzensizliğim olurdu ama en fazla 10gün.offf

canım bende de aynı belirtiler var.özellikle göğüslerimde pek bir agrıma olmaması düşündürüyor beni.çünkü adet öncesi feci şekilde acırdı.benim adetim 16 gün geçti.3 gün önce idrar testi yaptım negatif cıktı.adet düzensizliğim olurdu ama en fazla 10gün.offf[/QUOTE]

senin çoookk fazla geçmiş cnm mutlaka bi doktora gidip kanda baktır eğer hamilelik yoksa kist olabilir allah korusun çünkü benimde 3 4 sene önce felan 20 gün gecikti ve kist olmuştu kist çatlayıncada 20 günde kanamam olmuştu durmaksızın
ama inşallahh hamilesindirrr :Saruboceq:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

.........

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Hilmi_Ve_Fatma.......................11EKİM
Emos3985..................................12EKİM
hatunsultan..............................16 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
Seliz.........................................31 EKİM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)

e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)

10 gün önce doktora kontrole gitmiştim bi sorun var mı diye.kan tahlili yaptı.alttan ultrason yaptı.herşey normal dedi.sadece folik asit verdi.adet düzensizliğim içinde progeston verdi adetimin 15.gününden itibaren içeyim diye ama ben hala adet olmadım.anlamadım valla.acaba folik asitten dolayı bünyem etkilenmiş olabilir mi diye düşünüyorum artık.bakalım bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…