Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaslar ben daha yenı hamıleyım cok belım ve karnım agrıyor sanki regl li dönemoindeki gibi bu normal mi

kıscelerim benim koçiş geldi cıkıyorum..
nedense erkenden uykum geliyo sanırsam daha tatilin yorgunluğunu atamadım üstümden...
smartttdaha gelmedin heralde kuşum..ben yine bu gecde erken kacıyorum uykum var..

5 dk. oldu kapıdan gireli;geldim ama çıkmışsın;yeni geldin tabi anlıyorum seni!
Ben de kaçıyorum o halde...İyi geceler cümleten :)))

5 dk. oldu kapıdan gireli;geldim ama çıkmışsın;yeni geldin tabi anlıyorum seni!
Ben de kaçıyorum o halde...İyi geceler cümleten :)))
iyi geceler gezgiççççkaydirigubbakcemile3

arkadaslar ben daha yenı hamıleyım cok belım ve karnım agrıyor sanki regl li dönemoindeki gibi bu normal mi
bildiğim kadarıyla hamile kalıncada her adet döneminde bel karın ağrısı oluyomuş hafifte olsa oluyomuş ama senin şiddetliyse ve lekelenme felan olursa ilk iş doktoruna görünmeni tavsiye ederimyerimseniben

bence bidaha git doktoruna hala olmadım de tekrar etsin kan tahlilini beklemeylede olmazki be cnmm ne sevinebiliyosun ne üzülebiliyosun ben çok yaşadım adet düzensizliği ama çok şükür bu aralar iyi en fazla 3 gün gecikmem oluyo yada 3 gün erken geliyı kist tedavisinden sonra düzeldi ve ben bitkisel bi hap kullanmıştım doktor tavsiyesiyle onunda etkisi oldu sanırıma.s

günaydıııııııııınnnn hanımlarrr....opuyorumnanaktanbayanssulusmilezemuszemus

kızlar gunaydın
ya bısey sorucam benım 3 gundur burnumun ustunden yanaklarıma yayılan bı kızarıklık mevcut bole bı belırtı varmı
herseyı kafaya takar olduk vallahı

kızlar gunaydın
ya bısey sorucam benım 3 gundur burnumun ustunden yanaklarıma yayılan bı kızarıklık mevcut bole bı belırtı varmı
herseyı kafaya takar olduk vallahı

canımmm bence bu cildinle alakalı hamilelik belirtisi diye hiç duymadımm

:roflol::roflol::roflol: evet yaaa öyle oluyoo ama takmamak gerek kafayı rahat tutmak gerek dimi?

günaydın cnm sen niye kötü başladın hayrola????

ya canım sorma metrobüs inanılmaz kalabalıktı 2 durak dolaşıp anca binebildik tabi yagmurda cabası.dünde eşimle buluşucaktık tramvaya bindim cam kenarına oturdum ööle dışarıyı izlerken birden cama bi cisimle vurdular tamda benim yüzümün oldugu yere denk geldi cam çatladı allahım koruduki kırılmadı kırılsa yüzüm falan kesin parçalanırdı.:gitme::gitme:

ayyyyyyyy allah korumuş kızz hem cama niye vurdular ki?

Günaydın kızlar

bende bugün güne kötü başladım otobüs beni almadan gitti doluymuşşş
ototbüsle 5 dk benım iş yerim ama yürüyerek gidince çok dolaşıyosun ve yağmurda vardı
bende taksi beklemeye başladım ama takside gelmedi 9 da geldim işe offf
kışın en sevmediğim tarafı bu

günaydın canm.... Anam büyük şehirde yaşamakta zor yaaaa

ayyyyyyyy allah korumuş kızz hem cama niye vurdular ki?

canım insanlarımız işte ellerine ne geçiyosa artık bilmiyorum ya düşünüyorumda gerçekten allahım korudu çünkü cama vurulan yer ve çatlayan yer tamda benim fafamı cama koydugum yer bi patlasa o cam parçalar insanıı:gitme::gitme:

günaydınn canımmm yagmur yagınca felç oluyo istanbull

zor tabi tatlım her türlü insan var ve çok kalabalık istanbull.ben izmirden gelin geldimm gözünü seviyim izmirimin ya hiç böle şeyler yaşamıyosun.istanbul şehir olarak çok güzel i yer ama sadece geliceksin cebinde paranda olucak gezicek eglenicek gidiceksinn

ay_she+, ParadiesAngel+, yelizcemŞeniz
günaydın kızlarrrrr hayırlı sabahlar...opuyorumnanaktan
ayşe ve yeliz sizin için gün güzel başlamamışta olsa şimdiden sonra güzel gecmesi dileğiyle..zemuszemus
yeizcim cok gecmiş olsun allah korumuş vallahi...:Saruboceq:
bende biraz önce test yaptımm olmadığını bile bile ve negatif tabi.lülülülülülü.
evde testten bol bişiy olmayınca maksat muhabbet olsun yaptım ama yok.kafamçokkarıştı.neyse ben heyecanımı kasım ayınına saklıyorum..:lepi:

geçmiş olsun canım Allah korumuş

günaydın canım cidden öyle her olayı ayrı izdiham....

ben istanbulda doğdum büyüdüm başka yerde yaşayamam sanırım
başka iller de bana çok tenha geliyo biyerden sonra sıkılıyorum ama istanbul farklı yaa
seviom genede olsun :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…