kıscelerim benim koçiş geldi cıkıyorum..
nedense erkenden uykum geliyo sanırsam daha tatilin yorgunluğunu atamadım üstümden...
smartttdaha gelmedin heralde kuşum..ben yine bu gecde erken kacıyorum uykum var..
iyi geceler gezgiççççkaydirigubbakcemile35 dk. oldu kapıdan gireli;geldim ama çıkmışsın;yeni geldin tabi anlıyorum seni!
Ben de kaçıyorum o halde...İyi geceler cümleten :)))
bildiğim kadarıyla hamile kalıncada her adet döneminde bel karın ağrısı oluyomuş hafifte olsa oluyomuş ama senin şiddetliyse ve lekelenme felan olursa ilk iş doktoruna görünmeni tavsiye ederimyerimsenibenarkadaslar ben daha yenı hamıleyım cok belım ve karnım agrıyor sanki regl li dönemoindeki gibi bu normal mi
10 gün önce doktora kontrole gitmiştim bi sorun var mı diye.kan tahlili yaptı.alttan ultrason yaptı.herşey normal dedi.sadece folik asit verdi.adet düzensizliğim içinde progeston verdi adetimin 15.gününden itibaren içeyim diye ama ben hala adet olmadım.anlamadım valla.acaba folik asitten dolayı bünyem etkilenmiş olabilir mi diye düşünüyorum artık.bakalım bekliyorum.
kızlar gunaydın
ya bısey sorucam benım 3 gundur burnumun ustunden yanaklarıma yayılan bı kızarıklık mevcut bole bı belırtı varmı
herseyı kafaya takar olduk vallahı
canımmm bence bu cildinle alakalı hamilelik belirtisi diye hiç duymadımm
:roflol::roflol::roflol: evet yaaa öyle oluyoo ama takmamak gerek kafayı rahat tutmak gerek dimi?ben de duymadım kaydirigubbakcemile3
herseye bakıoz artık
günayydınn tatlılarımmmm.ben yine kötü bi şekilde başladım güneee akannehir
:roflol::roflol::roflol: evet yaaa öyle oluyoo ama takmamak gerek kafayı rahat tutmak gerek dimi?
günaydın cnm sen niye kötü başladın hayrola????
ya canım sorma metrobüs inanılmaz kalabalıktı 2 durak dolaşıp anca binebildik tabi yagmurda cabası.dünde eşimle buluşucaktık tramvaya bindim cam kenarına oturdum ööle dışarıyı izlerken birden cama bi cisimle vurdular tamda benim yüzümün oldugu yere denk geldi cam çatladı allahım koruduki kırılmadı kırılsa yüzüm falan kesin parçalanırdı.:gitme::gitme:
günaydın kızlar
bende bugün güne kötü başladım otobüs beni almadan gitti doluymuşşş
ototbüsle 5 dk benım iş yerim ama yürüyerek gidince çok dolaşıyosun ve yağmurda vardı
bende taksi beklemeye başladım ama takside gelmedi 9 da geldim işe offf
kışın en sevmediğim tarafı bu
ayyyyyyyy allah korumuş kızz hem cama niye vurdular ki?
Günaydın kızlar
bende bugün güne kötü başladım otobüs beni almadan gitti doluymuşşş
ototbüsle 5 dk benım iş yerim ama yürüyerek gidince çok dolaşıyosun ve yağmurda vardı
bende taksi beklemeye başladım ama takside gelmedi 9 da geldim işe offf
kışın en sevmediğim tarafı bu
günaydın canm.... Anam büyük şehirde yaşamakta zor yaaaa
ya canım sorma metrobüs inanılmaz kalabalıktı 2 durak dolaşıp anca binebildik tabi yagmurda cabası.dünde eşimle buluşucaktık tramvaya bindim cam kenarına oturdum ööle dışarıyı izlerken birden cama bi cisimle vurdular tamda benim yüzümün oldugu yere denk geldi cam çatladı allahım koruduki kırılmadı kırılsa yüzüm falan kesin parçalanırdı.:gitme::gitme:
günaydın canm.... Anam büyük şehirde yaşamakta zor yaaaa
zor tabi tatlım her türlü insan var ve çok kalabalık istanbull.ben izmirden gelin geldimm gözünü seviyim izmirimin ya hiç böle şeyler yaşamıyosun.istanbul şehir olarak çok güzel i yer ama sadece geliceksin cebinde paranda olucak gezicek eglenicek gidiceksinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?