Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bellee, EMOS8935, GamzeliKiz+, karaguuul, SeKeR_NaNe+, yaren0144, yelizcem

UYUDUNUZMU mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

canım ben ev temizliyorum arada bakıyorum size..
birazdan sizinleyim..

canım avcılarda oturuyorum yeşilköydede çalışıorumm sen netaraftaınn

ben 4 levent seyrantepede oturuyorum şişlide çalışıyorum canım

:1shok::1shok:yoooo kim uyumuş ben uyumadımmmmirmirmirmir:roflol::roflol:

ben uyucam az daha konuşmazsanız işte yapasım yok

vallaha canım dün izinliydim işler birikmiş:hulya:
toparlamaya çalışıyorum
sayfa açık ama pek katılamıyorum size:1no2:
iş yeride buz gibi zaten donuyorum

ne guzel hafta içide gitmedigin oluyo ben daha 1 gün gelmedim sadece

ben 4 levent seyrantepede oturuyorum şişlide çalışıyorum canım

ben uyucam az daha konuşmazsanız işte yapasım yok

ne guzel hafta içide gitmedigin oluyo ben daha 1 gün gelmedim sadece
ama hayatım haftasonları çalışıyorum ondan dolayı hafta içi bir gün izinliyima.s
yani ekstra izin değil
vermeleride imakansız CADIARZU

inşallah ani bişeydir canım bizde yel girmesi derler böle üşütünce olur nefes bile alamazsın bir kaçgün sürer kendiliğinden geçer ondan sonra bol bol ekşınlar
kaydirigubbakcemile3
hm ben birine benzettim aynı ben
5.548 tane mesaj yamzışım ben naapmışım ne konuşmuşum bu kadan yaa :)))))))

nickimin altındaki kalplerde 5 tane olmuşşş :)
maşşallah maşşallah

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:gitme::gitme::gitme:
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeakannehirakannehirkafamçokkarıştı

kızlarr şimdi ben bu gün yaptığım negatif testime baktımda çok hafif bir çizgi oluşmuş üzerindeeeedelikafadulden

kızlarr şimdi ben bu gün yaptığım negatif testime baktımda çok hafif bir çizgi oluşmuş üzerindeeeedelikafadulden

yarın bi daha yap ama bence fazla umutlanma çünkü 5 dakikadaan sorasının önemi yokmuş
fakat ben yinede arada bi gidip bakıyorum:roflol::roflol:

yarın bi daha yap ama bence fazla umutlanma çünkü 5 dakikadaan sorasının önemi yokmuş

vallaha kızlar benim yarım saat sonra belirdi:1ninca:
oda yani çok çok silikti belli belirsiz bir çizgiydi
ama varmış yani:lepi:
yinede kimseyi umutlandırmak istemem tabiiki

ayy ben arada bir bakmayı bırak teyyyy içini açıyodum bi arada takıntı haline geldiydi...kaydirigubbakcemile3 bi kerede 2. çizginin olması gereken yere kırmızı kalemle çızgı çizdiydim kocişimi kandırdıydım bide baktım 2. çizgi yakışıyomu testime diyeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vallaha kızlar benim yarım saat sonra belirdi:1ninca:
oda yani çok çok silikti belli belirsiz bir çizgiydi
ama varmış yani:lepi:
yinede kimseyi umutlandırmak istemem tabiiki

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden hiç umutlanmadımm gerçektennnnnnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv:delikafadulden kaç gün geçmişti testi yaptığında benim daha 4 gün varrr:CüvCüv:

Slm kzılar....

Emoş test negatif çıkmış okudum;ama daha var senin regline acele etmişsin.Topik kararalrı gereği gnümüz gelemden test YASAK :)))
Takılma ona;hayırlısı olsun....

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden hiç umutlanmadımm gerçektennnnnnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv:delikafadulden kaç gün geçmişti testi yaptığında benim daha 4 gün varrr:CüvCüv:

geçmemişti canım bir yada iki gün vardı sempatiksalakcinni
hiçbir belirtide yoktu sadece benim içime doğmuştu o yüzden test yapmıştım a.s

kız ne yel girmesi kız ölüyodum diyom yel girmesini biliyorum :)) çok üşüten biri olrk
ama damaralrım bile halen ağrıyo akannehir

ne diyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnn akannehir akannehir akannehir

ben geldim azcuk oyun oynuyodumda:)) air streike :))

gel sudokuda kapışalım bebekim kocişi bile solladım hahayyttt fahrenayytt sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

he daha 4 gun var reglıne o zaman hemen heycan yapma şimdi hormonalrın karısık oldugu bi dönem
vücudunda bazı hormon çakışmalarıda ıkıncı cızgıyı cıkarttırıyo kız bhcg olmayabilir yani

Ayşecan geçmiş olsun....

Sedef nerelerdesin sen?Çık ortaya :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…