bellee, EMOS8935, GamzeliKiz+, karaguuul, SeKeR_NaNe+, yaren0144, yelizcem
UYUDUNUZMU mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
canım avcılarda oturuyorum yeşilköydede çalışıorumm sen netaraftaınn
:1shok::1shok:yoooo kim uyumuş ben uyumadımmmmirmirmirmir:roflol::roflol:
vallaha canım dün izinliydim işler birikmiş:hulya:
toparlamaya çalışıyorum
sayfa açık ama pek katılamıyorum size:1no2:
iş yeride buz gibi zaten donuyorum
canım ben ev temizliyorum arada bakıyorum size..
birazdan sizinleyim..
5.548 tane mesaj yamzışım ben naapmışım ne konuşmuşum bu kadan yaa :)))))))
nickimin altındaki kalplerde 5 tane olmuşşş :)
ama hayatım haftasonları çalışıyorum ondan dolayı hafta içi bir gün izinliyima.sben 4 levent seyrantepede oturuyorum şişlide çalışıyorum canım
ben uyucam az daha konuşmazsanız işte yapasım yok
ne guzel hafta içide gitmedigin oluyo ben daha 1 gün gelmedim sadece
ya bende çalışmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :gitme:
nerden bakılıyoki mesajlara bende bakim bakam..sengözlerimebaksanab
inşallah ani bişeydir canım bizde yel girmesi derler böle üşütünce olur nefes bile alamazsın bir kaçgün sürer kendiliğinden geçer ondan sonra bol bol ekşınlarsende topikin yıldızısıncanım sağol Allah kimseye dermansız dert vermesın hepsinin
çaresi var sigara içmem alkol almam hafif beslenırım kilom var ama doğumdan kalma
vericem onu az bişi zaten yanı sbep olcak bişi yok öle anlık bişidir belkimde
hm ben birine benzettim aynı bengalibaaasempatiksalakcinni napayım yaa çok tuttum kendimi ama sabahın köründe kendimi eczanede buldummmmm artık kızda biliyo benii her ay gidince haliyle tanıştık yinemi test diyoookaydirigubbakcemile3aman yaa ağlanacak halimize gülüyommmm valla yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşşallah maşşallah5.548 tane mesaj yamzışım ben naapmışım ne konuşmuşum bu kadan yaa :)))))))
nickimin altındaki kalplerde 5 tane olmuşşş :)
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeakannehirakannehirkafamçokkarıştıbendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:gitme::gitme::gitme:
ama hayatım haftasonları çalışıyorum ondan dolayı hafta içi bir gün izinliyima.s
yani ekstra izin değil
vermeleride imakansız CADIARZU
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:gitme::gitme::gitme:
NE İŞ YAPIYORSUN KUZU SEN
:gitme: :gitme:
kızlarr şimdi ben bu gün yaptığım negatif testime baktımda çok hafif bir çizgi oluşmuş üzerindeeeedelikafadulden
yarın bi daha yap ama bence fazla umutlanma çünkü 5 dakikadaan sorasının önemi yokmuş
fakat ben yinede arada bi gidip bakıyorum:roflol::roflol:
yarın bi daha yap ama bence fazla umutlanma çünkü 5 dakikadaan sorasının önemi yokmuş
fakat ben yinede arada bi gidip bakıyorum:roflol::roflol:
vallaha kızlar benim yarım saat sonra belirdi:1ninca:
oda yani çok çok silikti belli belirsiz bir çizgiydi
ama varmış yani:lepi:
yinede kimseyi umutlandırmak istemem tabiiki
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden hiç umutlanmadımm gerçektennnnnnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv:delikafadulden kaç gün geçmişti testi yaptığında benim daha 4 gün varrr:CüvCüv:
inşallah ani bişeydir canım bizde yel girmesi derler böle üşütünce olur nefes bile alamazsın bir kaçgün sürer kendiliğinden geçer ondan sonra bol bol ekşınlar
kaydirigubbakcemile3
hm ben birine benzettim aynı ben
maşşallah maşşallah
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeakannehirakannehirkafamçokkarıştı
kızlarr şimdi ben bu gün yaptığım negatif testime baktımda çok hafif bir çizgi oluşmuş üzerindeeeedelikafadulden
ben geldim azcuk oyun oynuyodumda:)) air streike :))
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden hiç umutlanmadımm gerçektennnnnnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv:delikafadulden kaç gün geçmişti testi yaptığında benim daha 4 gün varrr:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?