Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar çok soğuk ya donuyorumeyvahedigeldismile
klimada bozuk nolceek bilmiyorum yani bilmiyorumkismile

canım benim kıyamam biraz sıkı giyin canım yaa bebişide üşütmeyesinnbilmiyorumkismilegel ben sizi ısıtıyımolumunekankayizsmileböyle nasılkaydirigubbakcemile3

ahh kıyamam ben sana..olumunekankayizsmile
bu sene kış gelmedi derken birden ansızın geldi.akannehir..bende donuyorum kaloriferlerde kasımda yanıcakmış artık kat kat giyinip ufa yakıyorum..eyvahedigeldismile

ahh kıyamam ben sana..olumunekankayizsmile
bu sene kış gelmedi derken birden ansızın geldi.akannehir..bende donuyorum kaloriferlerde kasımda yanıcakmış artık kat kat giyinip ufa yakıyorum..eyvahedigeldismile

hiç sorma ya çok erken geldi kışeyvahedigeldismile
bende evde ufoyu açıyorum ama iş yeri çok soğuk
neyse şunun şurasında 8 haftam kaldı zatiiii hihoyyyt

kızlarrr ben geldım mınıcık bı kese gorduk bız 12.8 mm miş kalp atısı yok suan haftaya dedı % 50 ıhtımal ya baslar ya baslamaz dedı her hamılelık bebekle sonuclanmıyor dedı offf bır hafta gecmez artık bana canlar yaaaa bıtkı cayları serbest eksın 1 hafta yasak dedı kedımı sordum asılıysa hamılelıkte sorun olmaz bebek olduktan sonra alerjısı olursa bılemeyız dedı öle işteboshayallersmile

şuanda herşeyin yolunda olması güzel..
inşallah haftayada kalp atışlarını duyarsın cok stres yapma herşey yolunda olacak..

canım işallah bi hafta sonrada güzel haberlerle dönersinnn:Saruboceq::Saruboceq:

kedi benim bildigim zararlı değilmi ya toxoplazma testi nie yapılıo

kedi benim bildigim zararlı değilmi ya toxoplazma testi nie yapılıo

canım kalp atısını duyarsak yapıcaz o tesrtlerı dedı senın vucudunda o virüs yoksa problem olabılır ama suan erken dedı ve asılıysa genelde sorun olmuyor dedı evcıl kedıler kuru mama yıyor cıg et yemıyor ve hep evde dısardan o mıkrobu getırme olasılıgı cok dusuk dedı

ayyy ben hem çok korkarım hemde aynı evde yaşamıyı düşünemem ölürüm herhaldeee delikafadulden

bellecimm hadi hayırlısı canımmm haftaya pıt pıtları duyarsın inşallhhh

bellee, EMOS8935, GamzeliKiz+, karaguuul, SeKeR_NaNe+, yaren0144, yelizcem

UYUDUNUZMU mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

UYUDUNUZMU mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

:1shok::1shok:yoooo kim uyumuş ben uyumadımmmmirmirmirmir:roflol::roflol:

canım inşallah kalp atışalrını da görürüsünüz haftaya :) rahat ol
bu arada bitki çayalrını nası yasaklamaz anlamıyorum doktorum bana yasaklamıştı
açıklamasını da şöyle yapmıştı her bitkinin tam olarak ne tip reaksiyon göstereceğini bilemeyiz
istemediğimiz yönde bi sonuc almamak için içme demişti bana sadece nanelimon
ve ıhlamur içebilirsin abartmadan demişti...çünkü ben hergun rezene içerdim
bıraktırtmıstı canım...kediyede bişe dememiş sende toksoplazma çıkmamısmıydı
asıl kediden korunman gerekıyo kafamçokkarıştı

ahh canımmm bende üşüyom ya bide nası karnım ğrıo varya of of of :)

5.548 tane mesaj yamzışım ben naapmışım ne konuşmuşum bu kadan yaa :)))))))

nickimin altındaki kalplerde 5 tane olmuşşş :)

vallaha canım dün izinliydim işler birikmiş:hulya:
toparlamaya çalışıyorum
sayfa açık ama pek katılamıyorum size:1no2:
iş yeride buz gibi zaten donuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…