kızlar çok soğuk ya donuyorumeyvahedigeldismile
klimada bozuk nolceek bilmiyorum yani bilmiyorumkismile
canım benim kıyamam biraz sıkı giyin canım yaa bebişide üşütmeyesinnbilmiyorumkismilegel ben sizi ısıtıyımolumunekankayizsmileböyle nasılkaydirigubbakcemile3
ahh kıyamam ben sana..olumunekankayizsmile
bu sene kış gelmedi derken birden ansızın geldi.akannehir..bende donuyorum kaloriferlerde kasımda yanıcakmış artık kat kat giyinip ufa yakıyorum..eyvahedigeldismile
kızlarrr ben geldım mınıcık bı kese gorduk bız 12.8 mm miş kalp atısı yok suan haftaya dedı % 50 ıhtımal ya baslar ya baslamaz dedı her hamılelık bebekle sonuclanmıyor dedı offf bır hafta gecmez artık bana canlar yaaaa bıtkı cayları serbest eksın 1 hafta yasak dedı kedımı sordum asılıysa hamılelıkte sorun olmaz bebek olduktan sonra alerjısı olursa bılemeyız dedı öle işteboshayallersmile
kızlarrr ben geldım mınıcık bı kese gorduk bız 12.8 mm miş kalp atısı yok suan haftaya dedı % 50 ıhtımal ya baslar ya baslamaz dedı her hamılelık bebekle sonuclanmıyor dedı offf bır hafta gecmez artık bana canlar yaaaa bıtkı cayları serbest eksın 1 hafta yasak dedı kedımı sordum asılıysa hamılelıkte sorun olmaz bebek olduktan sonra alerjısı olursa bılemeyız dedı öle işteboshayallersmile
şuanda herşeyin yolunda olması güzel..
inşallah haftayada kalp atışlarını duyarsın cok stres yapma herşey yolunda olacak..
canım işallah bi hafta sonrada güzel haberlerle dönersinnn:Saruboceq::Saruboceq:
sagolun kızlar evet suan normal gıdıyor ama sonunuda güzel eylesın rabbım ınsallah:Saruboceq:
kedi benim bildigim zararlı değilmi ya toxoplazma testi nie yapılıo
canım kalp atısını duyarsak yapıcaz o tesrtlerı dedı senın vucudunda o virüs yoksa problem olabılır ama suan erken dedı ve asılıysa genelde sorun olmuyor dedı evcıl kedıler kuru mama yıyor cıg et yemıyor ve hep evde dısardan o mıkrobu getırme olasılıgı cok dusuk dedı
yeliz sen istanbulda ne taraftasın canımmm
bellee, EMOS8935, GamzeliKiz+, karaguuul, SeKeR_NaNe+, yaren0144, yelizcem
UYUDUNUZMU mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
bellee, EMOS8935, GamzeliKiz+, karaguuul, SeKeR_NaNe+, yaren0144, yelizcem
UYUDUNUZMU mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?