Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım aslında seni cağırması lazımdı adetinin 3. günü başlayı 5 gün kullanıyosun..
10 günde kontrol için çağırıyodu ama anlamadım senin dr. işinden..
belki akışına bıraktı ..

kuzummm sende bizim canımıssın iyiki senin gibi tatlı sevecen bir arkadaş tanımışız..
seni seviyorum bebem...
aman kendine dikkat et biz sensiz ne yaparız sonracıma....

kız ben sana demedimmi akşam bekle biraz daha diye:mymeka:
daha cok erken canım adet gününde yaparsın testi..

hatice bak aynen şöyle dedi cnm.kist geçmiş iyi dedim.bebek istiyomusun dedi evt dedim.tmm sana ilaç yazacam dedim.adetin 5.günü başlayıp günde 2 tane klomen içiceksin sonrada bilmem kaçıncı gün işte progestana başlıcaksın dedi.hiç başlayınca gel filan demedi

EMOS8935 facede gördüm resimlerinizi çok tatlısınız.Allahım bu mübarek günde aranıza bide bebiş verir inş..

kız ben sana demedimmi akşam bekle biraz daha diye:mymeka:
daha cok erken canım adet gününde yaparsın testi..
ohaoldumsmileayy dayanamdım napıyımm zaten yedek test aldımm sempatiksalakcinni adet günüme kadar durabilirsem onu yapacam ama azcuk karnım ağrıyooo ya üşüttüm yada kırmızılar yola çıktı daha erken ama yaaa gelmesinler daha öbür testi yapcem bennnnn:sinifsinif:

olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmileŞeniz

Datlularımmmm merhabalar!
Yine okuldan bir kaçamakla bakınayım dedim...
umarım gününüz iyi başlamıştır ve iyi gidiyordur canlar

EMOS8935 facede gördüm resimlerinizi çok tatlısınız.Allahım bu mübarek günde aranıza bide bebiş verir inş..

teşekür ederimm cnm inşallahh bi bebişimz eksikk oda olursa değmeyin keyfimizeeee:asigim: ayy bu arada senin facen varmı bendee yoksa istek gönderebilrsiiinn hemn onaylarımsositososito

hoşgeldin kaçakkkŞeniz iyiyim ben test yaptım tek çizgi çıktı ama yinede iyiyimmmm daha eren çünküügamyoncuiremsu:icecream:

ademerve, ay_she, GamzeliKiz+, ParadiesAngel, SariLale, yaren0144
fisfisfissengözlerimebaksanab

gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

benim face var sende cnm.ayşenin gönderidği listeye bak adımı yazıtyor orda görürsün

bazı dr. takip yapmadan veriyo klomeni..inşallah meleğin seni bekletmeden gelir canım..
karın ağrısı hamilelik belirtisde olabiliyo biliyosun bekle bakalım gelmesse o zaman tekrar yedek testini yaparsın..

hoşgeldin canımmm...

karın ağrısı hamilelik belirtisde olabiliyo biliyosun bekle bakalım gelmesse o zaman tekrar yedek testini yaparsın..
vallahamıııııııııııdelikafaduldendelikafadulden:CüvCüv:tamm o zamn sırnaşık şey

canlarımmm ben biraz işlerimi yapayım gelirimm yineeeezemuszemus

hoşgeldin canımm

Şeniz Şeniz Şeniz

ademerve, ay_she, GamzeliKiz+, ParadiesAngel, SariLale, yaren0144
fisfisfissengözlerimebaksanab

hello world :)

kızlar çok soğuk ya donuyorumeyvahedigeldismile
klimada bozuk nolceek bilmiyorum yani bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…