- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
slm kızlarrrr sonunda gelebildiim napıyorsunuz yine kimse yok galibaaa
selam cnm nabersinnopuyorumnanaktan
slm kızlarrrr sonunda gelebildiim napıyorsunuz yine kimse yok galibaaa
selam selicim nasılsın..
iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl?
bellecim iyi aksamlarr sende hosgeldinn..
selam canım nasılsınopuyorumnanaktan
heyyy topik nasılsınız bakalım bu gecee
]
yerim ben onuuu ii bakkk annesiiii ahhh oğluşun olcak ne güzellllloglumda iyi teyzeesi..
bellecim iiyiz sen nasılsınn cnm ben taki edemedim hamileliğin onaylandımı gittinmi doktora??
]
hımmm yoruldun yanii misafir ağırlamak biraz yorucu oluyo ama insan baya açılıyo iyi geliyo yanii sohbet felan ...bende test yaptım bu gün foss çıktı gerçi günüm gelmedi daha ama dayanamadım napıyım:kedi:iyilik tatlım kaçgündür misafir ağırlıyorum:hulya: arkadaşları falan bugünd gündüz misafrim vardı atlattım çok şükr ayaklarımı uzatıp oturdum hemen bi kızlara bkim dedimakannehir ah ahh evde pc olsa hep gelecemde inş yakında pc alıyorum eve inş
sen napıosun tatlım nasıl gidio
]
iyiyim cnmm. napayım . artık eskisi kadar oturamıyom göbüşten :))))
sen naptın gittin mi kontrole. kalp hareketlerini gördünmü yegenimin..
kızlar iyi aksamlar hepinizi öpürum..
bu arada şimdi okudum topigimizde yeni bir hamilemiz varmıs.. saglıklıca kollarına al himi fatma arkadasım. hayırlı olsunnnnnnn
ben de ablamdayım kızlar yegenlerden bılgısayarı aldım zorla bı bakım dedım napıyonuz gecmısı okuyamadım ama aysemın yazdıgını gordum sadece ayse doktora dedım kı bıtkı cayı ıcebılırmıyım ne ıstersen dedı mesela yesıl cay dedı zararlı degılmı yesıl cayy dedım hayırr dedı saglıklı cocuk kolay kolay bısey olmaz dedı dusecegı varsada düser düşecekse bırak simdi düşşün dedı amacımız saglıklı bebek degılmı dedı smartın doktoru gıbı konustu bugunde ne bılım toxoplazma zonoxta cıkmıs canım bende yok yada bılmıyoruz varsada kalp atısını duydugunda yapıcaz dedı testlerını öle yanı bende bılmıyorum kafam karıstı ben gunde 1 tane nane lımon ıcıyorum ıhlamur ıcıyorum baskada ıcmıyom zaten
oooo negüzl yaa çok sevindim arkadaşı adına hayırlı olsun ayy vala topik hamişler topiği olduuu bikaç kişi kaldık haydiii gamzelimmmmm,,emoşum,,şerocum,yavyum,ve aklıma gelmeyen bikaç arkadş daha sıra bidesempatiksalakcinnikızlar iyi aksamlar hepinizi öpürum..
bu arada şimdi okudum topigimizde yeni bir hamilemiz varmıs.. saglıklıca kollarına al himi fatma arkadasım. hayırlı olsunnnnnnn
hımmm yoruldun yanii misafir ağırlamak biraz yorucu oluyo ama insan baya açılıyo iyi geliyo yanii sohbet felan ...bende test yaptım bu gün foss çıktı gerçi günüm gelmedi daha ama dayanamadım napıyım:kedi:
canımm keşke gününü beklseydin hem bak sanırım belleninde ilk testi negatif ıkmıştı öyle htırlıyorumçünkü hepimiz tesetlli etmiştik daha sonrada hamiş haberini vermişti demi bellecim???
aaa fatma negatıf cıktı canım kanda maleseff:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?