Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam cnm nabersinnopuyorumnanaktan

iyilik tatlım kaçgündür misafir ağırlıyorum:hulya: arkadaşları falan bugünd gündüz misafrim vardı atlattım çok şükr ayaklarımı uzatıp oturdum hemen bi kızlara bkim dedimakannehir ah ahh evde pc olsa hep gelecemde inş yakında pc alıyorum eve inş
sen napıosun tatlım nasıl gidio

selam canım nasılsınopuyorumnanaktan

heyyy topik nasılsınız bakalım bu gecee

]

iyiyim cnmm. napayım . artık eskisi kadar oturamıyom göbüşten :))))

sen naptın gittin mi kontrole. kalp hareketlerini gördünmü yegenimin..

ben de ablamdayım kızlar yegenlerden bılgısayarı aldım zorla bı bakım dedım napıyonuz gecmısı okuyamadım ama aysemın yazdıgını gordum sadece ayse doktora dedım kı bıtkı cayı ıcebılırmıyım ne ıstersen dedı mesela yesıl cay dedı zararlı degılmı yesıl cayy dedım hayırr dedı saglıklı cocuk kolay kolay bısey olmaz dedı dusecegı varsada düser düşecekse bırak simdi düşşün dedı amacımız saglıklı bebek degılmı dedı smartın doktoru gıbı konustu bugunde ne bılım toxoplazma zonoxta cıkmıs canım bende yok yada bılmıyoruz varsada kalp atısını duydugunda yapıcaz dedı testlerını öle yanı bende bılmıyorum kafam karıstı ben gunde 1 tane nane lımon ıcıyorum ıhlamur ıcıyorum baskada ıcmıyom zaten

kızlar iyi aksamlar hepinizi öpürum..

bu arada şimdi okudum topigimizde yeni bir hamilemiz varmıs.. saglıklıca kollarına al himi fatma arkadasım. hayırlı olsunnnnnnn

hımmm yoruldun yanii misafir ağırlamak biraz yorucu oluyo ama insan baya açılıyo iyi geliyo yanii sohbet felan ...bende test yaptım bu gün foss çıktı gerçi günüm gelmedi daha ama dayanamadım napıyım:kedi:

selam canım nasılsınopuyorumnanaktan

heyyy topik nasılsınız bakalım bu gecee

]

iyidir kankaaaa hoşgeldinŞeniz
aydemetcimm sende hoşgeldinn cnm ee göbüş büyümüştür iyice senin oturamazsınn tabee:CüvCüv::CüvCüv:

iyiyim cnmm. napayım . artık eskisi kadar oturamıyom göbüşten :))))

sen naptın gittin mi kontrole. kalp hareketlerini gördünmü yegenimin..

oyy yerım ben senın göbüşünün içindekı bebısınıkaydirigubbakcemile3

gıttım canım keseyı gorduk sadece 12.8 mm mıs kese kalp atısını duyamadık haftaya cagırdı kalp atısı ıcınboshayallersmile

bu arada şimdi okudum topigimizde yeni bir hamilemiz varmıs.. saglıklıca kollarına al himi fatma arkadasım. hayırlı olsunnnnnnn

aaa fatma negatıf cıktı canım kanda maleseff:1no2:

ayy ben bu doktorlara inanmıyorumm yaaaakannehirakannehir hamile kalınca böle bişey duysam doktorumdann saçını başını bıyığı varsa bıyığını yolarım ben onun yaa kaydirigubbakcemile:mymeka:ne basit geliyo onlara düşecekse şimdiden düşsün dimekkk

oooo negüzl yaa çok sevindim arkadaşı adına hayırlı olsun ayy vala topik hamişler topiği olduuu bikaç kişi kaldık haydiii gamzelimmmmm,,emoşum,,şerocum,yavyum,ve aklıma gelmeyen bikaç arkadş daha sıra bidesempatiksalakcinni

bellecim yaaa yanlış hatrılamıyorum demii sen önce test negatif dedin sonra biz üzüldük tğh falan teselli ettik daha sonr sen bidaha test fln yaptın sonrmı pozitifi gördün nm ilk testi yaptığında adet gününü beklememişmiydin cnm anlatsana???

kızlar bu arada arada bir idrar bulanıklığı neden olurr acaba bilginiz varmı benim öle oluyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…